pa dobro bre, ko danas direktno poziva na ubistvo, pogovotovu među političarima, gde si to video. pa postoje suptilnije metode, toliko blatiti čoveka da njegov život postane bezvredan, i da postane sve jedno da li je živ ili mrtav, i to je to. kao da otvoriš sezonu lova.
Изгледа да не живимо у истој земљи?
Колико је мени познато, пре неки дан је Бошко Обрадовић јавно позвао на државни удар, пуч, и хапшење Вучића, а под тим се подразумева физичка елиминација истог.
А ово друго што причаш су надувавања, па они који нису упознати са целом причом могу да помисле да су покојног Ивановића теслачили годинама, иако се све одиграло јако брзо.
naravno da postoji ne baš mala verovatnoća da su ga Albanci (strane službe, ili ko god hoćeš) ubili, ali je problem što je atmosfera bila takva da je to njima samo olakšalo posao. kada neko vidi bljuvotine koje su o njemu pisane i govorene, može samo da pomisli "pa ovaj je neviđeno đubre, pogledaj, i Srbi su ga pustili niz vodu, što bi se mi sada nešto ustručavali" ili "mi ga roknemo, a i Srbima učinimo uslugu, sklonimo im ovu stoku".
Шиптари су, иначе, познати по чињењу услуга Србима???
Види, покојни Ивановић је имао суђење, судили су му шиптари.
Нису могли да га осуде, па су га убили, као што су за ових 19 година окупације убили преко 1000 Срба.
Не знам шта су поједини истриповали, али какав је то политички фактор био покојни Оливер Ивановић?
Кад читам вас који пишете о њему као о великом опозиционом лидеру, тада помислим да је у питању некакав нови краљ тргова, а не миноран политичар са минорном подршком.
Ви толико надувавате ствари да то прелази границу пристојности, па малтене од појединаца правите лидере опозиције.
ne mora to da bude direktno Vučićevo maslo, ali je ovde napravljena takva atmosfera da se ljudski šljam poput Mitrovića (šta bi sa onim gaženjem njegovog sina?) i Vučičevića nadmeću u lajanju, vrlo često samoinicijativno i bez diktata, kako bi se šefu uvukli što je moguće dublje,
Лају и ови ваши, лаје Н1, лаје Миња, лаје Војтеховска, лају сви, а не само ова двојица коју си споменуо.
Шта је са гажењем које је урадио Митровићев дрогирани син?
То је питање за правосуђе.
Полуге власти су раздвојене, а сви знамо да су судије постављане у време Тадића, а не у време Вучића.
Вучић се у правосуђе не меша, нити има право да се меша.
Човек није диктатор, ма како га ви називали, па би зато волео да се овде заиста појави неки Пиноче или Чаушеску, да видите и осетите шта је диктатура у правом смислу те речи...
Рецимо, правосуђе би морало да реагује и да покрене поступак против Бошка, због његовог позивања на пуч, државни удар, хапшење председника.
Правосуђе ћути , па је ваљда јасно у каквом се хаосу оно налази.
Убр, да се вратим на Митровића и његовог нагудраног сина - сети се да је Митровић био слуга и досманлијској власти, те да је задужио многе од тих досманлијских судија који су и данас на функцијама.
voleo bih da znam koliko ljudi iz interesne grupe koja sebe zove Srpska listai ljudi bliskih njima ima kosovska dokumenta. to je skup oportunista koji ne preza ni od čega
Вероватно много њих, и за мене су по том питању исти као фра Сотона Јањић.
i ne vidim zašto bi posedovanje kosovskih dokumenata bio problem.
Не видиш или се правиш да не видиш?
Ко узме документа било које лажне државе - онда он тим чином признаје лажну државу.
Ако за тебе то није проблем, онда у реду, ако за још неког то није проблем, онда у опет у реду, али немој такви да ми продају причу о територијалној целовитости Србије.
Фасцинантно је да највећи противници разграничења постадоше они који би лажној држави Косово дали столицу у УН (као Првозгрчени Јанковић), или, пак, они који признају лажну државу Косово (Кандић, Бисерко, фра Сотона Јањић).
Са те стране су ми много поштенији ови што предлажу разграничење, мада сам изричит противник разграничења, и било каквих преговора са шиптарима.
kažeš "pa valjda je moguće ne slagati se, nije to crtanje mete?". pa ne bi trebalo da bude, ali evo, kada se neko sa kosova ne složi sa Vučićevom vizijom, odmah je plaćenih, izdajnik, Tačijev Srbin i šta sve ne. dakle, nema su neslaganja, nego najgoreg blaćenja.
Износити истину није цртање мете на челу, нити је изношење истине = блаћење.
tu je interesantan i taj unutrašnji dijalog, gde se čini mi se najmanje čuo glas Srba sa Kosova, a i kada se čuo, a bio suprotan ovo najjačem glasu, taj je sasečen u korenu poznatim načinom etiketiranja.
Како се није чуо њихов глас?
Већином су дали поверење Вучићу, а пар њих, попут Раде "некад бејах радикалка, а сада сам Тачијевка" Трајковић, или овог фра Сотоне су били против те већине.