ZNAK SAGITE PORTAL • ČUDNA KNJIŽARA • BIBLIOGRAFIJA
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
desni klik na crveni iks bilo koje Hamfrijeve slike -> properties -> kopirati url adresu -> kopiranu adresu pastovati u adresnu liniju
E, ljudi, radi i prvi link, samo kada vam otvori onaj geocities gore na kraju adrese dodate jedan znak pitanja, ali tek kada vam otvori, što će reći da bi adresa trebalo da izgleda kaoblablablabla...1/horor/jlazar-horor_Ac.jpg?
niz od pet crteza (poslednja tri na prvoj i prva dva na drugoj strani) zasluzuje prekor, zbog jednolicnosti, ali odlicni crtezi sa trece strane i atmosfera koja preovladava u njima, vise nego da nadoknadjuju taj nepovoljan utisak.
Jesam ja malo zakerdzija. Osim toga mora malo i da se pljucne po radu, cisto radi uroka. Ne, ozbiljno, mozda gresim, ali cini mi se da je malo usiljeno uradjen taj deo kada pisac izjavljuje da se bavi pisanjem horora. Nepotrebno je bas pet crteza iskoristiti za tako malo dijaloga, a na crtezima ne prikazati neke vidljive promene u fizionomijama likova.
Nije lose, mada mi sve deluje pomalo sporo i predvidljivo...
Hahhaha...sta bi tek rekao za Lunu gde Lazar ispade malo dete za mene sa tih 5 kadrova! Ja sam mu ga tao tu do ekstrema sa tim stvarima!
Ma ne žurim, samo su mi se sporo učitavale sličice pa sam imao previše vremena za razmišljanje