Author Topic: Kamere snimile duhove  (Read 9011 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Plavi Skaut

 • 4
 • 2
 • Posts: 483
Kamere snimile duhove
« on: 21-12-2003, 10:08:33 »
Kamere snimile duhove
u londonskoj palači - Dec 19, 2003 16:36


http://www.pincom.info/zanimljivosti/opsirnije.asp?ID=12233 19.12.03.


Kamere snimile duhove u londonskoj palačiPalača, iz 16 stoljeća, u Londonu je poznata po natprirodnim stvarima ali nikad nije bilo nikakvih dokaza za njih. No, ove godine u studenom kamerom su uhvaćeni duhovi. Pregledavajući drugi snimak čuvari su se iznenadili kad su ugledali duha kako zatvara vrata.Kamere su snimile duhove u povijesnoj ''Hampton Court'' palači, koja je nekad bila dom Henrya VIII, a odavno se sumnja da se u njemu pojavljuju duhovi.

Palača, iz 16 stoljeća, u Londonu je poznata po natprirodnim stvarima ali nikad nije bilo nikakvih dokaza za njih. No, ove godine u studenom kamerom su uhvaćeni duhovi. Nekoliko puta čuvari su bili pozivani da otvore požarna vrata u palači.
Nakon što su svaki put provjeravali vrata, vratili su se na svoje mjesto te na kamerama vidjeli što se događalo.
Prvi snimak prikazuje kako se vrata sama otvaraju, no bez ikakvih dokaza.

Pregledavajući drugi snimak čuvari su se iznenadili kad su ugledali duha kako zatvara vrata. Treća snimka prikazala je opet zatvaranje vrata no ovaj put bez duhova.
''Bio sam jako šokiran kad sam pogledao snimak. Scena je bila jako strašna i lice nije izgledalo kao da je ljudsko'', rekao je jedan od čuvara.

"Moja prva reakcija je bila da se netko zeza s nama, :mrgreen: :evil:   pa sam rekao i kolegama da pogledaju. Razgovarali smo s našim vodičem za maske i kad je on rekao kako ne posjeduje takav tip maske bili smo jako šokirani'', dodao je on.

19.12.2003.
The Four Winds

Boban

 • 3
 • Posts: 22.715
Kamere snimile duhove
« Reply #1 on: 21-12-2003, 11:39:09 »
Opala im poseta, pa prave reklamu.
Ista stvar kao sa cudovistem iz Loh Nesa...
I mnogo pre drugog dela "Terminatora" sam verovao da je moguce snimiti bilo sta.
Ja sam jos u osnovnoj skoli napravio snimak svoje zgrade sa letecim tanjirom koji je nekoliko ljudi prevario u prvom trenu.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Plavi Skaut

 • 4
 • 2
 • Posts: 483
Kamere snimile duhove
« Reply #2 on: 21-12-2003, 12:47:28 »
Duplo eksponiranje filma dusu dalo za duhove. :D

Ponekad se ja zapitam jel mi bas sve vidimo, evo moja dzukela kada je vodim napolje u liftu cesto zagleda po coskovima i plafonu  pa se meni cini kao da se vozi neko treci sa nama, isto tako u sumi od gleda  nesto sto ja ne vidim. :?
The Four Winds

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.204
  • The Cult of Ghoul
Kamere snimile duhove
« Reply #3 on: 21-12-2003, 12:55:24 »
100 % sam ubedjen da ako ima nesto 'natprirodno', tj nama nevidljivo, da mnoge životinje to vide/osećaju.

Recimo, mačke preferiraju mesta od kojih druge životinje zaziru.

Kamere snimile duhove
« Reply #4 on: 21-12-2003, 13:38:53 »
Šesto čulo, jel' ? Poznato je da životinje osjete približavajuči se zemljotres mnogo prije što su to u stanju da učine čovjekove aparature. Takođe je poznato da kanarinci ugibaju od nedostatka kiseonika mnogo prije čovjeka pa su se zato koristili u rudnicima kao alarmni uređaji dok još nije savremena tehnika unapredila nekoliko. Ja sam jednom testirao paukovo šesto čulo na sledeči način: pretpostavio sam da pauk ima šesto čulo te da može osjetiti opasnost koja mu se približava, pauku kojeg sam našao na zidu prišao sam s namjerom da ga zgnječim i on je počeo da hoda prema zaklonu, onda sam odustao od namjere i pauk je stao, onda sam opet krenuo da ga zgnječim i on je opet kao da mi čita misli počeo da beži. Danas mislim da mi pokus nije uspio jer nisam imao "kontrolnu skupinu", u tom slučaju pauka kojeg niko ne smeta, pa da vidim da li se i on kreče suvislo o pretnji koja mu predstoji. Isto je moguče da je pauk primjetio sjenu moje ruke i zato je bježao, u tom slučaju je ne bi govorio o šestom čulu nego o čulu vida. Što se tiče duhova snimljenih u engleskoj ja sam ubeđen da se radi o filmskom triku.

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.204
  • The Cult of Ghoul
Kamere snimile duhove
« Reply #5 on: 21-12-2003, 13:41:41 »
Quote from: "fantom"
Ja sam jednom testirao paukovo šesto čulo na sledeči način: pretpostavio sam da pauk ima šesto čulo te da može osjetiti opasnost koja mu se približava, pauku kojeg sam našao na zidu prišao sam s namjerom da ga zgnječim i on je počeo da hoda prema zaklonu, onda sam odustao od namjere i pauk je stao, onda sam opet krenuo da ga zgnječim i on je opet kao da mi čita misli počeo da beži. Danas mislim da mi pokus nije uspio jer nisam imao "kontrolnu skupinu", u tom slučaju pauka kojeg niko ne smeta, pa da vidim da li se i on kreče suvislo o pretnji koja mu predstoji. Isto je moguče da je pauk primjetio sjenu moje ruke i zato je bježao, u tom slučaju je ne bi govorio o šestom čulu nego o čulu vida.


 :!:  :lol:  :lol:  :!:  :!:  :lol:  :lol:  :D

OVO JE ZA ANTOLOGIJU! :D

Kamere snimile duhove
« Reply #6 on: 21-12-2003, 13:59:55 »
Možda je za antologiju, nisam siguran da ne treba nekog lektora jer ja samo pišem po Vuku, koji je rekao pišaj kao što govoriš, ja ne odgovaram za pravopisne greške i molim da se izvinjavam ovom prilikom zato.

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.204
  • The Cult of Ghoul
Kamere snimile duhove
« Reply #7 on: 21-12-2003, 14:05:28 »
ma ko govori o pravopisu ovde?! super je što piškiš kao što govoriš!

da nisi slovenac, i da postoji makar teoretska mogucnost da si služio vojsku u prištinskom korpusu, kladio bih se da si ti bio inspiracija jednom dragom kapetanu.

on je, naime, kad god bi bio zapanjen nečim neočekivanim od strane svojih vojnika ili kolega, uzvikivao: 'KOJI SI TI FANTOM :o !'