najradije bih ovu priču mimoišla, ali rekla sam da me veseli čitanje, što je u biti točno, pa kako sad bez riječi odustati? naime, vrlo sam pokolebana u tome trebam li uopće nekome davati svoje mišljenje o napisanom? koga ono zanima? bojim se nikoga. moguće da je skroz nebitno. bojim se sada, ako ovu priču pokudim, mogli bi reći da ništa drugo i ne znam raditi, a ako pohvalim, moglo bi ispasti da udaram kontru onoj drugoj priči. samo da nešto dokažem. što god to bilo...
ali, što je tu je, reći ću što imam pa da zbrišem odavle, makar na neko vrijeme, dok se na sve ovo ne slegne internetska prašina.
DSB, imaš lijep ulaz u priču. scena s bubnjevima mi je fantastična. imaš jako puno opisa, sve što ja volim. sve što jeste tu možemo omirisati, čuti, gotovo opipati, i možda na momente svega imaš i previše, previše ulaženja u detalje na uštrb same radnje. osim ako ovo što si nam predočio nije isječak iz nekog tvog romana. u tom slučaju, sve može i to nikako ne bih nazvala viškovima od kojih će me zaboljeti glava. inače, ovolika duljina, ovako sitan font nije primjeren za čitanje s ekrana. namučila sam se, čovječe. oćoravila totalno. dakle, nemam zamjerku skoro ni na što. likovi su dobro oslikani i vođeni do samog kraja. ako moram izreći neku negativnost onda bi to bio odabir same teme koja vuče na religiju. ali dobro, to je ionako moj problem..
DSB, ti nisi rođen za kratkopričaša, već za romanopisca.