Suprug Bo Derek zove se Džon Derek, i on je nesrećni autor Bolera.
Džon Derek je pre Bo imao još dve žene, takođe rasne plavuše - Ursulu Andres i Lindu Evans.
Najgori film koji sam do sada video je šesti nastavak Noći veštica. Rimejk Rolerbola je jako blizu (Rebeka Romejn Stamvros jedina je svetla tačka tog paprikaša - i to NE njena gluma).
Znake smo već toliko popljuvali da mi ih je već žao. Mislim, svake godine neko u Holivudu napravi neopevano sranje poput tog. Setite se samo Top Gana.
Spajderu, rimejkovana Planeta majmuna je bar bila zabavna (doduše, nije za više gledanja). Baš kao i Dan nezavisnosti koji je sve samo ne film koji treba shvatati ozbiljno. Svaki put ga gledam, da bih navijao za vanzemaljce dok ruše Belu kuću. Ale aleeeeee!
Spilberg ume da zabavi. Čak i u najgorim filmovima. Ne žulja me dupe u sedištu dok ih gledam. A ni ti najgori nisu baš toliko užasni, nego Spajder prosto ima pik na čoveka.
Ali mene nimalo ne zabavljaju oni prvi filmovi sa Džimom Kerijem. Gegovi u Glupanu i Tupanu su toliko bedasti, infantilni i silovani da nisu ni smešni. Nikad nisam video toliko lošu komediju.
Svojevremeno sam na Palmi video neko govance koje je totalni plagijat Kameronovih Tuđinaca/Osmi putnik 2. Ubacili ljudi nekog one-liner macho biceps heroja i strpali ga na naftnu platformu na kojoj su se nakotili pterodaktili, i koji su naravno (o bože!) imali i svoju maticu. Mora da sam taj film odgledao do kraja da bih video DOKLE će ljudi da idu u glupostima.
Je l' neko оvde gledao Ajkulu 4, gde Majkl Kejn izlazi iz okeana u suvoj košulji?
Na Plan 9 From Outer Space (ovo je, Relja, mnogo puta prikazano na TV Politika) uvek sam se smejao do suza. Imaju ga u DiVX klubu u kojem sam učlanjen i čim se pojavio odmah sam ga ćapio. Ne bih tu glupost propustio ni za šta na svetu.
Pošto sam na DiVX-u pronašao Ed Wood-a (režija Tim Barton, gde "slavnog" Eda igra Džoni Dep a njegovu prvu ženu - Sara Džesika Parker), pa me to podseti na nešto: ima li ko ovde da je gledao prva dva Vudova filma: Glen Or Glenda i Bride Of The Monster. Svi znamo za Plan 9, a ova dva su, kažu poznavaoci, još "bolja".