Author Topic: Sajam knjig  (Read 10206 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pennywise

• 4
  • 2
    • http://www.geocities.com/arakis_1999/skhome.htm
Sajam knjig
« on: 08-10-2002, 21:34:33 »
Posto se priblizava sajam knjiga, ajde da cujem predloge na koje knjige da obratim paznju odnosno sta preporucujete da se ne izostavno kupi!

P.

Hanibal

• Guest
Sajam knjig
« Reply #1 on: 08-10-2002, 23:35:10 »
Neizostavno za mene tebi moze biti bacanje para.
Koliko para uopste nameravas da potrosis?

Pennywise

• 4
  • 2
    • http://www.geocities.com/arakis_1999/skhome.htm
Sajam knjig
« Reply #2 on: 13-10-2002, 18:07:32 »
Quote from: "Hanibal"
Neizostavno za mene tebi moze biti bacanje para.
Koliko para uopste nameravas da potrosis?

Uopste nije bitno koliko cu para da potrosim. Sigurno necu da dam oko 800 dinara na autobusku kartu a onda na sajmu kupim jednu knjigu. Mi ovde u provinciji dosta tesko dobijamo informacije sta je novo izaslo kod nas a tice se SF/F/H. Zato sam i postavio ono pitanje kako bi dobio neke informacije a na meni je da odlucim sta cu kupiti. Mali broj izdavaca ima svoje sajtove tako da su informacije koje ja imam jako sture. Cuo sam da je ponovo objavljen Stokerov "Drakula", zatim neka knjiga od Koontza,... ali je to ne provereno odnosno ne znam ko su izdavaci. Izuzetno se veselim Straubovoj knjizi "Price o duhovima" koju moram nabaviti.
Zna li neko da li ce "Alnari" izdati nesto za sajam. Kingovu knjigu "The Black House" najavljivali su jos za jun mesec ali koliko znam jos nista od toga. Ima li neko blize informacije.
Unapred zahvalan,
Pennywise

Boban

• 3
Sajam knjig
« Reply #3 on: 13-10-2002, 20:08:34 »
PLATO ONLINE je dosta dobar izvor informacija cega sve ima.
Npr. Kunc koga trazis:
http://www.plato.co.yu/mc.dll/knjiga.detalji.htm?art_id=68750
a mozes da pretrazujes pored autora i naslova po izdavacima i godini izdanja... vrlo pismena stvar.

Paralelno, www.knjizara.com nema podatke o ovom Kuncovom romanu, ocigledno nisu dovoljno azurni.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Anonymous

• Guest
Sajam knjig
« Reply #4 on: 16-10-2002, 19:03:07 »
Ja, naravno, sve da pozdravim i da pitam da li ce Znak Sagite imati svoj stand na sajmu?!

Boban

• 3
Sajam knjig
« Reply #5 on: 17-10-2002, 23:14:12 »
Naravno da necu imati svoj stand, 500 evra kosta, za te pare mogu da odstampam dve knjige... Ima ko ce da prodaje po sajmu moju robu, pre svih knjizara-striparnica "Alan Ford".

tengen

• 2
    • http://www.goss.org.yu
Sajam knjig
« Reply #6 on: 20-10-2002, 19:34:47 »
Quote from: "Boban"
Naravno da necu imati svoj stand, 500 evra kosta, za te pare mogu da odstampam dve knjige... Ima ko ce da prodaje po sajmu moju robu, pre svih knjizara-striparnica "Alan Ford".
:D Koliki ce popust biti na sajmu za Vasa izdanja? Recimo, u odnosu na cene u Platou?
Svemu mogu da odolim, osim iskušenjima.

Boban

• 3
Sajam knjig
« Reply #7 on: 20-10-2002, 21:06:48 »
Ja sa Platoom ne saradjujem tako da ne znam niti odakle njima moje knjige niti posto ih prodaju.
No, zdrava logika kaze da je najjeftinije knjigu kupiti od mene.
Posle toga u knjizari "Alan Ford", a onda svi ostali...

Nekada davno postojala je praksa sajamskihj popusta, ali se to pokazalo vrlo glupo, jer onda vecina ljudi nece nista da kupi u redovnoj prodaji i samo cekaju rasprodaje.

Will-O'-The-Wisp

• 3
  • Teoretičar Ostrogotike
Sajam knjig
« Reply #8 on: 21-10-2002, 14:16:22 »
Bobane, a ja mislio da ste objavili "Pricu o duhovim"... :( Toliko sma se obradovao sto cu to nabavit, a ti rece da izlazi u novembru! Damn! Pa u onom informatoru pise da se roman pojavljuje u oktobru!?

Onaj Jeter ne gine i njega cu sigurno da kupim.

No, moram jos pitat da li ce da bude reprint prva tri dijela Amber serijala da ne kupujem ova nova izdanja posto prva tri nisam procitao?!
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
– Lester Freamon (The Wire)

Boban

• 3
Sajam knjig
« Reply #9 on: 24-10-2002, 23:51:58 »
Najprijatnije iznenadjenje, bar za mene, na Sajmu knjiga je to sto sam video da se izdaje dosta fantastike na mnogim stranama. maltene nema ozbiljnijeg izdavaca koji nije uradio ponesto sto potpada pod fantastiku.
A medju svima njima, npr. i ZEMLJOMORJE u cetiri knjige, knjiga koju apsolutno preporucujem svima koji zele da udju u svet fantastike, pre nego Tolkina i svakako pre nego Harija Potera.

Boban

• 3
Sajam knjig
« Reply #10 on: 25-10-2002, 00:00:22 »
Quote from: "Will-O'-The-Wisp"
No, moram jos pitat da li ce da bude reprint prva tri dijela Amber serijala da ne kupujem ova nova izdanja posto prva tri nisam procitao?!

Planiram pocetkom naredne godine da uradim 10-12 knjiga reprinta, uglavnom Zelaznija, Silverberga, Dika i Dilenija... dobre su knjige, davno rasprodate, steta da ih nema. Svakako ce doci na red i prva tri Ambera, doduse prvo 2/3 pa tek onda kec koji je stampan u ogromnom tirazu i sigurno se jos moze naci tu i tamo.

A Prica o duhovima... pa pravo da ti kazem, stampari su toliko prezauzeti bili pred Sajam, kao nikad dosad, jedva sam uspeo da uglavim Znak sagite 9 da se pojavi na vreme, Histericni sneg je opet pomeren za desetak dana, a onda ide i Knjiga o duhovima, pa najkonacnije Monolit 10, Znak sagite 10 i tacka na 2002-u godinu Tamni vilajet 4.
Onda se odmaram ceo januar i ne zelim da znam za bilo koga od vas... doduse, tu je konkurs, gomila baljezgarija i ocajni clanovi zirija koji se vesaju po dvoristima u zamenu za citanje ili posle iscitavanja...

Nyarlathotep

• 4
  • 3
Sajam knjig
« Reply #11 on: 25-10-2002, 02:10:52 »
Da, pokazalo se da je sajam potpuno neocekivano (barem meni) dobro snabdeven fantasticnom knjizevnoscu. Kao sto kaze Boban, skoro da nema veceg izdavaca koji nije objavio nesto od fantasticne proze.
Obradovao sam se Gogoljevim fantasticnim pricama (200 din), Antologijom vampiristicke srpske pripoveke (150din),  Dunsany-jem ( neverovatno 700 din. - Plato);  izdat je cak i Po u nekoj super novoj ediciji (ne secam se izdavaca) Izbor prica + neke nove do sada neprevedene price + teorijski ogledi + poezija (samo 500 din.), Nil Geimen "Americki Bogovi" (330 din).
Da, neverovatno dobra novost za ljubitelje Lavkrafta: na Platoovom standu, onom manjem, bez rasvete i DJ-a (!>?!?), moze se za cenu od po 700 din. naci i Penguin Classics izanje dveju zbirki Lavkraftove proze koje je komentirao i uredio S. T. Joshi, jedan od najvecih poznavalaca ovog pisca inace stalni saradnik univerziteta Sorbone, Pariz. One koje zanima Lavkraft sigurno su ga vec citali .. ako nisu, nabavite ga. Nije bas najjeftinije ili ekstra povoljno ali su to svakako dve najbolje zbirke koje mozete pronaci u nasoj zemlji,  barem sto se tice Lavkrafta.  Super je  predgovor  i komentari su sasvim dovoljno detaljni da vam pruze pravu analizu svi navedenih prica, sa potpunim spiskom sekundarne literature. Imam to odavno i to preporucujem svim ljubiteljima Lavkraftove proze.
To je to ... za sada.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Linet

• 2
    • http://www.ovdesmo.com
Dik
« Reply #12 on: 25-10-2002, 09:02:54 »
Sta ce biti od Dika? Sta ce biti od Dika? Sta ce biti od Dika? :)
Ja se secam "Klanova Alfinog meseca" i "Tecite suze moje, rece policajac", da su bili prevedeni. Ima li sanse za "Bozju invaziju"? Mislim da nije bila prevedena inicijalno, a knjiga je fenomenalna.
 A da, bile su prevedene i "Tamno skeniranje" i "Marsovsko vremensko iskliznuce", zar ne?
Lady Linet

king_mob

• 2
Sajam knjig
« Reply #13 on: 25-10-2002, 21:00:32 »
u skrivenim kutovima ovogodisnjeg sajma je bilo neverovatnih stvari. za 90 dinara sam kupio knjigu susan j. napier - 'anime, from akira to princess mononoke (experiencing contemporary japanese animation)'. u pitanju je nekakav off stand narodne knjige na spratu hale XIV, gde su knjige na engleskom (i inim jezicima) razvrstane u dve kategorije - 'male' (60 dinara) i 'velike' (90). sick! bojim se da su ljudi vec temeljno procesljali i pocistili sto se imalo. ipak, proverite.
pored toga sam nasao roman 'uninvited' johna farrisa za 120 din, te zbirku prica 'the vampire' iz 1963. (predgovor rogera vadima), u kojoj ima raznoraznih stvari, od le fanua do blocha i bradburyja.
derikozama kod platoa sam ostavio brdo para za 'death: the time of your life' i 'the high cost of living'. poslastica je bilalov 'san monstruma'. zahvaljujuci anici tucakov, koju neki od vas, pretpostavljam, poznaju, lako sam dosao do enkijeve posvete i skice horusa. anica rulz.

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
Sajam knjig
« Reply #14 on: 26-10-2002, 10:26:18 »
za 90 dinara sam kupio knjigu susan j. napier - 'anime, from akira to princess mononoke (experiencing contemporary japanese animation)'.

Svaka čast, ja sam to isto pre par meseci našao na Buvljaku (!) za 100...
Vrlo informativno štivo, obrati pažnju na deo sa Akirom u Sarajevu...
Mica

king_mob

• 2
Sajam knjig
« Reply #15 on: 26-10-2002, 15:10:44 »
Vrlo informativno štivo, obrati pažnju na deo sa Akirom u Sarajevu...

...uz tesku materijalnu gresku spisateljice ('sarajevo u ratom zahvacenoj srbiji...'), inace temeljne u teorijskoj vivisekciji. ono sto sam do sada procitao se odvec krece u trendy strujama teorije (telo/ gender/ identitet/ transgresija svega toga). to malo umara, ali je bogato zanimljivim aspektima i tumacenjima, i prosarano korisnim podacima.

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
Graphic Novels and Collections
« Reply #16 on: 27-10-2002, 23:01:01 »
Da li ste primetili da je ovo, per se, prvi sajam knjiga na kojem se mogla naci gomila americkih (DC/VERTIGO, IMAGE, AVATAR...) stripova izdatih u trade paperback-ovima; i to relativno novije stvari?
Na Platoovom standu u onoj maloj sali sam video O'Barrov "The Crow" (!), Ennisov Hellblazer: "Tainted Love" (!!) i Brian Azzarelov Hellblazer:"Hard Time" (!!!). Nevidjenija cinjenica je da cene nisu napaprili kako obicno umeju ("Hard Time" je oko 900 dinara, pa ako nije prodat do danas, ko ima inklinacije i volje, nek' pojuri sjutra) Takodje, na istom mestu se nasao Moorov Batman: "The Killing Joke", i to u neverovatnih *4* primeraka (...!!!!).
Na standu novosadske 'male velike knjige' sam video poslednji trade "Lucifera" (Mike Carey) i Image-ovo (cini mi se) izdanje Darko Macanovog "Chubake". Ludilo!
Za one koji sad balave mogu da ih zazelenim informacijom da sam za *samo* 2000 din. na potonje-pomenutom standu purchasovao kolekciju sabranih naslovnica Sandmana ("Dust Covers" TPB) Dejva Mekina (nijedna zena za rodjendan nije srecnija od moje!) + The Killing Joke (dakle, Killing Joke se, actually, mogao naci na VISE mesta).

Takodje, opcija bauljanja po haubama stojadina lociranih ispred ulaza na sajam ove godine nije bez benefita. Pored gomile jeftine fantastike ovde objavljene u ZS-u i Polarisu ("jeftine" - po ceni, ne po sadrzaju), postojao je izvesni tip koji je na haubi drzao pravu riznicu horrora i sf-a. Od bisera, covek je imao Vinterovu cuvenu "Prime Evil" antologiju (koju mi je neko od vas maznuo dok sam prosetao sajmom), F. Paul Wilson-ov cuveni roman "The Keep", polupreveden (davno, u Emitoru) Ian McDonaldov "King of Morning, Queen of Day", i gomile horror izdanja kuce 'Leisure Books' (izmedju ostalih, poslednji roman Douglasa Clegga, izdat pre samo par meseci). Tipu sam uzeo email, pa za one od vas koje zanima sta ima u katalogu, ovde ga prilazem: hawk@tesla.rcub.ac.yu
(nema na cemu, nema na cemu)

ps. mali generalni utisak: gusta koncentracija raznih pravoslavnih i polupravoslavnih, kao i ostalih religijskih i sektaskih pokreta standova, kao i neverovatno predavanje pod imenom "Zasto se Darvinova teorija evolucija pokazala katastrofalnom za covecanstvo" je ucinilo da se osecam kao Spider Jerusalem (pravi, iz Transmetropolitan stripa) na konvenciji religija. Takodje je ucinilo da pozelim da uradim maltene istu stvar koju i on uradi u stripu (za one koji nisu citali ovaj fenomenalan strip: he pretty much wracks the whole place!). Samo je falio stand "Oficijelne srpske crkve Tesla", pa da stvar dobije svoj filmski ton.

checking out.

Boban

• 3
Sajam knjig
« Reply #17 on: 27-10-2002, 23:09:33 »
Nevezano sa Sajam nova Platoova knjizara u nekadasnjoj britanskoj citaonici ( na kraju Knez Mihajlove) od pocetka ima gomile dobrih, relativno novih stripova po pristojnim cenama, prakticno sve sto si tu pobrojao, imaju i Nikolsovu enciklopediju SF-a poslednje izdanje, i enciklopedije fantastike i horora, zaista su sjajno snabdeveni.
"Mala velika knjiga" iz Novog sada je uvek imala potpuno razlicite stvari od svih drugih jer vlasnik knjizare 2-3 puta godisnje kombijem ide licno do Londona i tamo uzima sta nadje, a cesto ga Bojan Djukic odvede na neko stovariste odakle dovuce neverovatne stvari. Oni su potpuno netipicna knjizara sa bezbroj naslova koje se mogu naci samo tu i nigde vise. pre nekih mesec dana je dovukao gomile knjiga ilustratora i sto je najgore, njemu se cesto desava da te stvari stoje mesecima neprodate...

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
Sajam knjig
« Reply #18 on: 27-10-2002, 23:22:02 »
Nevezano sa Sajam nova Platoova knjizara u nekadasnjoj britanskoj citaonici ( na kraju Knez Mihajlove) od pocetka ima gomile dobrih, relativno novih stripova po pristojnim cenama,

Da, sa tom izmenom sto su kupovali americke stripove koje su reizdali Francuzi, dakle, na francuskom, i povecanog formata, tako da lice na francuske strip-albume, sto je sve, a narocito mene, dovodilo do ludila. (Mislim, kakvi blesani!). Imali su ugovor sa Dargaudom, ili sta vec, i to je tako islo maltene sve do sajma, gde su prvi put poceli da izlazu *americke* stripove na *ame..*, err...*engleskom* jeziku.
Sada je prakticno SVE moguce naci tamo, zato sto narucuju preko amazona, i ne udare mnogo dodatnih para uz originalnu cenu.

SANdMAN

• Guest
Sajam knjig
« Reply #19 on: 27-10-2002, 23:31:09 »
posla mi voda na usta posle tvog izvestaja sa sajma, Spider Jerusalem...  :cry:  steta sto ove godine zaista nisam imao vremena ni novca za nesto tako ali bice valjda iduce. jesi bio mozda da standu na kome je bilal potpisivao svoj alubum izdat u bosni?

bobane, slican izbor (ili je mozda bas to taj isti, pa su samo prebacili iz knjizare u knjizaru) bio je u malom platou, a spomenuto mi je da postoji neko drugo mesto u gradu sa dobrim fransuskim stripom, bilalovi album i sl...

Boban

• 3
Sajam knjig
« Reply #20 on: 27-10-2002, 23:40:42 »
"Mala velika knjiga" ima potpuno netipicne stvari, razlicite od svih ostalih.
Uostalom, mislim da se svakom ko zivi u krugu od 100 km od Novog sada isplati da nekoliko puta godisnje odu do tamo iskljucivo knjiga radi... plus ona njihova najstarija antikvarnica sa bezbroj bagatelnih naslova, doduse, nista narocito, ali ume da iskoci poneko prijatno iznenadjenje.

Boban

• 3
Sajam knjig
« Reply #21 on: 27-10-2002, 23:43:46 »
Inace, Sajam je totalni fijasko, nikada slabija poseta, a organizatori u panici da sledece godine nece ni trecina izlgaca hteti da plati ogromne pare za standove jer to upareno sa preskupim ulaznicama rezultira slabom posetom i bednom prodajom najavljuju produzenje sajma i u utorak sa BESPLATNIM ulazom... xexe... kako tu marvenu stoku koja je preuzela Sajam treba tuci govnjivim motkama...

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
bilal i ostali Invisibles
« Reply #22 on: 27-10-2002, 23:50:17 »
Da, zena je htela da me ubije sto nismo stigli na Bilala (uspavao sam se taj dan), eli evo, i ja patim  :wink:
Mene zanima dal' je to izdanje izdato u Bosni na nasem jeziku; cuo sam da neko planira ovde da izda Bilalove vaznije radove, i to u nekom, kao, luksuznom pakovanju.
Inace, u malom platou se moglo naci par sandmana (oni britanski reprinti Titan Booksa, oni ciji se povez raspadne pre nego sto ih i otvoris) i jos neke stvarcice na engleskom.
Sto se tice sajma kao celine, nisi gotovo nista propustio. Popusti su nikakvi i strategija mi nije bila da kupujem ista sto moze da se nabavi u knjizarama. A pored par stvarcica koje sam kupio, ostalo je par knjiga koje sam propustio ili koje su mi maznute ispred nosa. Nesto od toga je pomenuo king_mob, i zato sad Oto meni place na telefonu jer je John Ferris njegov omiljeni pisac, a roman koji je king_mob kupio je the missing piece of Oto's vast collection; stoga sam Otou obecao da cu se pretvoriti u Quimpera i King Mobu zadati muke Grant Morrisonovskih proporcija koje ce ovog naterati da Otou za humanu cenu proda pomenuti :twisted:

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
Sajam knjig
« Reply #23 on: 28-10-2002, 00:03:53 »
xexe... kako tu marvenu stoku koja je preuzela Sajam treba tuci govnjivim motkama...

*rolling on the floor, laughing my ass off*

Trivia: meni i zeni je zapala subota i bili smo stuck-ovani sa hiljadama ekskurzijama, sto ljudi iz fabrika iz unutrasnjosti, sto gomile malih, gadljivih debila (citaj: derista). Tragedija. Zamisli nocnu 15-ticu od dvanaest na petak uvece, tokom letnjeg raspusta - i to traje 3 j*bena sata! Prolazak kroz Platoov stand se pretvorio u klaustrofobicnu nocnu moru, pracenu odvratno jako opicenim goa-trance technoom koji je neki kreten prodavac pustio verovatno misleci da ce nam to dati uvid u
'berzansku atmosferu' i da cemo se silno zabaviti. Well, think again!

Dobra stvar u tome je sto vecinu dosadnih standova nismo ni gledali (nismo ni MOGLI da vidimo), nego smo odmah pohitali (koliko je to bilo moguce) do standova sa stranim knjigama i stripovima.

I da, Bobane, definitivno pozitivan utisak jeste sto se i na najmanji pogled na bilo koji stand videlo nesto iz oblasti fantastike.

Sto se tice male velike knjige, postoji i opcija da ih se zove telefonom i onda nervira dezurni clerk sa "a sta imate od stripova trenutno!? aha? a od horrora?? ma jeli??" tiradama, a zatim stvari koje nas interesuju poruce postom. Savet: nikako, ali NIKAKO kod ove knjizare ne treba iskljuciti opciju "cenjkanje". Ustedeo sam 500 dinara samo zato sto sam coveku bio "simpatican" (u prevodu: ako idete, vodite privlacnu zenu sa sobom)

SANdMAN

• Guest
Sajam knjig
« Reply #24 on: 28-10-2002, 01:13:31 »
Ja koliko sam razumeo Bilal je "le sommeil du monstre" i trebalo bi da je na nasem... da li ti to pokusavas da mi kazes da album vise nije moguce nabaviti na sajmu? imam drugara koji se opasno naostrio da ga pazari do utorka...

sajam je zadnjih godina bio totalno besmislen, bar sto se popusta tice, sve isto ili zanemarljivo jeftinije nego u knjizarama. jedina dobra stvar jeste sto se tad namenski nabavi veliki broj stranih izdanja pa je dobar izbor...

SANdMAN

• Guest
Sajam knjig
« Reply #25 on: 28-10-2002, 01:15:04 »
inace apropo tvog komentara o sektasima na sajmu prolazim neki dan knez mihalovom natovaren stripovima koje sam pazario u darkwoodu kad me u prolazu startuje neki tip drzeci u rukama stos lose ocuvucanih (citaj otrcanih) primeraka nekog strip izdanja za koje mi se na prvi pogled ucinilo da je fanzin. po prirodi bolesno sazaljiv na sve nezavisne strip-projekte (inace nogama sutiram sve prosjake i reklamere koji me salecu po ulici) dam mu bez razmisljanja 50 din koliko mi je predlozio da mu dam za njega i uzmem neki papiric sa reklamom za "skolu stripa", skroz zbunjen cinjenicom da u ovom gradu postoji druga skola stripa sem one vlade vesovica.

SANdMAN

• Guest
Sajam knjig
« Reply #26 on: 28-10-2002, 01:16:00 »
kad sam dosao kuci imam sta videti, u sredini stripa koji stilski izgleda kao solidan pokusaj imitiranja ikonografije sveta indijskih heroja i bogova nalazi se cist pamflet za sektu hare krisna. i sad ti vidi cime se truje danasnja omladina, i kako perfidno...
sto se samog lika tice, ne znam dal da budem besan, ljut i ogorcen na njega ili da ga samo sazaljevam, jer decko nije bez talenta. Inace, nikad pre nisam cuo za njega i ne znam dal se eksponirao negde ranije, na papiricu stoji da mu je ime Mladen Belic - Mapati (valjda njegovo budisticko). Opasno dolazim u iskusenje da mu postiram i telefon ovde...

pera

• 4
  • 2
Sajam knjig
« Reply #27 on: 28-10-2002, 13:30:12 »
Inace, Sajam je totalni fijasko, nikada slabija poseta, a organizatori u panici da sledece godine nece ni trecina izlgaca hteti da plati ogromne pare za standove jer to upareno sa preskupim ulaznicama rezultira slabom posetom i bednom prodajom najavljuju produzenje sajma i u utorak sa BESPLATNIM ulazom...

Za mene je ovo bio natprosecno dobar sajam, vratio sam se kuci natovaren ko mazga 8) Posebno su mi antikvarnice lepu kintu uzele, mada je to cista sreca, recimo onaj stand sa "malim" i "velikim" knjigama je bio potpuno poharan i ociscen od svega na engleskom (odakle im ideja da prodaju knjige na ceskom/madjarskom/poljskom ili sta je ono vec, jel se to na kilo kupuje pa im uvalili?) Za razliku od ranijih godina cini mi se da su cene mnogo pristojnije - u globalu, ima i dalje bezocnih pljackasa, ali taki sumnjam da su nesto prodali.

kako tu marvenu stoku koja je preuzela Sajam treba tuci govnjivim motkama...

Sto jes' jes', ja sam bio u sredu kad je onaj pljusak sibnuo. Bas je bilo interesantno slusati prodavce kad je pocelo da curi sa plafona po knjigama, takav repertoar psovki odavno nisam cuo :D  Ne znam da li me je vise iznervirala cena ulaznice ili DEBILNI nacin provere istih

king_mob

• 2
Sajam knjig
« Reply #28 on: 28-10-2002, 17:23:16 »
hey, spider jerusalem: svi znamo da je king_mob siroke ruke i da je spreman na zrtve. nema potrebe da se morfujes u quimpera. ottmanova kolekcija ce se upotpuniti.

bilal: u pitanju je 'monstrumov san' izdat u sarajevu, reci ce, ne na 'nasem' no na bosnjackom (poslastica za unitariste). bilal je u petak u 16.00 na standu 'platoa' u hali I odrzao konferenciju za novinare, a potom posvetio dva sata potpisivanju albuma/postera (drugi stand, hala XIV, krcat stripovima u francuskim i americkim izdanjima. frankofonima se sa polica smeskala i bilalova 'nikopolska' trilogija. proklet bio dan kada sam napustio ucenje francuskog!)

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
o boyoboyoboy!
« Reply #29 on: 28-10-2002, 19:02:16 »
looks like christmas's coming early this year for Oto.
my lil black samaritan soul feels gooooooooooood!  :D