STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > ILUSTRACIJE

Treba mi pomoć...

<< < (2/5) > >>

Scordisk:
E, dobro, onda, pošto ja animaciju pojma nemam. Ako ti  treba u fotošopu nešto osnovno, tu možda mogu da ti pomognem, pa ti pitaj :)

Ugly MF:
Digresija, al' ajd, koji Pshop koristis?
Ja ppkusao posskidat neke i instalirati, ali sam zavrsio koristeci neki prastari portable, mislim da je cs5....
starudija....

Petronije:
Ja sam instalirao najsvežiju verziju, Photoshop CC 2017. Imaš ga na rutracker.org, ruski privatni treker na kojem su registracije uvek otvorene.

Boban:

--- Quote from: Petronije on 26-02-2017, 01:21:27 ---Ma animacija (ako se tako uopšte može nazvati) je najmanji problem, tu se samo ređaju sličice, eventualno neka tranzicija ili zvuk ubaci, i odredi njihovo trajanje. Koristim neki Movavi video editor, ali svi su oni slični i relativno jednostavni. Veći mi je problem ta priprema i obrada sličica, uglavnom jer nemam vremena da se posvetim učenju fotošopa.

--- End quote ---

Otkriću ti trik koji moj sin primenjuje od svoje pete-šeste godine, nisam zapravo siguran kada je i kako počeo. Dugo mi je bilo nejasno kako uspeva da instalira i radi u programima za koje ja nisam ni čuo.
Ode na youtube i traži npr. "Kako da obeleži crtež u Fotošopu" naravno na engleskom i dobije odgovor. Za svaki program i svaku želju postoji filmovano uputstvo lako shvatljivo i primenljivo.
Dakle, reći danas da nemaš vremena da naučiš nešto besmisleno je.

Petronije:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version