Predvorje > UREÐENJE SAJTA & FORUMA

Opet reorganizacija sajta

<< < (2/38) > >>

mac:
Ma svi sajtovi u današnje vreme koriste kolačiće, ali konkretno mislim na Znak Sagite. Kolačić nije za reklame ili praćenje posetilaca, nego za držanje korisnika ulogovanim. Ali je svejedno kolačić :)

Boban:
pa to je vrlo slobodno tumačenje pojma kolačić. Kako inače da ostaneš ulogovan, negde mora da se pamti taj podatak?
Znaksagite nema nikakve reklame, skrivene poruke, praćenje kretanja, pamćenje odakle je ko stigao... pa jebeni alexaRejting koji nadzire sve pa i ovaj sajt više nadgleda kretanje korisnika ZS-a, odakle je ko došao, kuda ide, čemu je pristupio i zašto... treba da istaknem poruku: "Dok ste na ovom sajtu google botovi će vam i u dupe zaviriti."

Boban:
U četvrtak od 18,00 kreće finalno prebacivanje svega u drugačiji interfejs.
Dakle, neko vreme ništa neće raditi, neko vreme ponešto neće raditi, forum će dobiti možda drugačiju temu; zaista ne znam ni koliko će sve to trajati ni kakve će posledice biti.
Kada preseljenje i preoblikovanje na najnovije verzije budu obavljeno, objavićemo to da možete da nas zasipate primedbama i zapažanjima...
Ne očekujem da će sve ispasti besprekorno, a zbog instalacije novih verzija mnogi plaginovi neće proraditi, tako da će zakerala imati pune ruke posla.

scallop:
Šta je plagin?

mac:
plug-in, dodatni modul koji dodaje neku novu funkcionalnost, koje nema u osnovnoj verziji sajta. AdBlock je plug-in za Firefox i Chrome koji ti sakriva reklame na stranicama, i štedi vreme i živce dok surfuješ.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version