NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > Dela STRANIH autora

NEKRONOMIKON 2

<< < (64/65) > >>

lilit:

--- Quote from: Ghoul on 09-01-2021, 06:27:20 ---mogu da razumem da se prostota da zaseniti šarenim lažama, i telad šarenim vratima,
ali kad jedna akademska građanka na isti nivo stavi dr klajna i fantomskog *zavadovskog* u većim delom *plagiranoj* knjižurini, to je onda sasvim novi, tužni nivo dekadencije. :(

--- End quote ---

ako si tako razumeo, pogrešno si razumeo moju hiperbolu (btw, klajn je institucija, ne mislim da mu je potrebno dr u forumskoj upotrebi, a to kažem ja koja imam najviše škole na vasceloj sagiti  :twisted: ). o kopirajtu ne želim da slušam jer se kopirajta setite samo kad vam (možda) mečka zaigra pred vratima (referišem i na diskusiju koju su na ovom topiku vodili cripl, meho i boban), pošto bi to podrazumevalo puno toga, uključujući i kupovinu svih knjiga, serija, stripova, igara, etc (kao što ja radim), a znam da nije tako.

nemam nameru ni da ulazim u šta god da je ovo između tebe i bobana. neovisno što mi je boban prijatelj, ne bih imala problem da kažem šta mislim o bilo čemu i onda kad mi je mišljenje suprotno od njegovog. niti će on imati problem s tim. sama činjenica da sagita postoji, govori tome u prilog. da li boban sve radi idealno? daleko od toga, al fakat je i da bez njega nekronomikona u ovom obliku u kom ga imamo ne bi bilo. 2008. a i pre toga, i situacija s tobom je bila potpuno drugačija nego danas. zarad auditorijuma želim da naglasim da tebe uvek rado viđam kad sam u nišu ili si ti u vijenici, plus jako poštujem mnoge stvari koje si u životu uradio. meni bi bilo prirodno da vas dvojica sarađujete, ali, avaj, to je izgleda nemoguće. i fajn. al ne učitavaj mi dekadenciju u ovom slučaju jer je ovde stvar potpuno jednostavna: ti i boban možete da regulišete na sudu ako ima šta da se reguliše, a ja ću uvek da kupim svako bobanovo izdanje.

o dekadenciji (sve upakovano u šarene laže i sa što više šarenih vrata) ćemo kad vam pošaljem fotke s maldiva nakon što se vakcinišem.

lilit:

--- Quote from: Boban on 08-01-2021, 13:19:55 ---vidiš, lilit, kako je teško s bosanskim bukvama... kako li si uopšte pretekla u mladosti?

--- End quote ---

kad dostigneš viši nivo mudrosti, shvatićeš da je bosna uvek bila zemlja krajnosti: davala je najbolje i najgore u ex državi. ostale republike i pokrajine su uglavnom imale ovo drugo uz pokoji izuzetak. :mrgreen:

lilit:

--- Quote from: Alexdelarge on 08-01-2021, 15:07:56 ---
--- Quote from: lilit on 08-01-2021, 10:39:22 ---
delardž, ne možemo osporiti savršenstvo N2 pakovanja jer jeste savršeno. to što je meni lavkraft na svakom nivou gubljenje vremena, to je samo moj problem  :mrgreen: . držim se live and let live.

--- End quote ---

nisam vido N2 naživo ( gledam samo N1) ali deluje mi da je izvedba bolja od ultimativne orfelinke. nesumnjivo je da boban poznaje sve marifetluke u stvarima štamparsko izdavačkim.

--- End quote ---
Black swan:

--- Quote from: lilit on 09-01-2021, 10:08:35 ---moji došli u grad 1771. nastavi niz.

--- End quote ---
pa vi ste stariji od grada i vjere

zato ja sad imam 4 kopije Zlatarova zlata augusta šenoe

Labudan:
Ima li Lavkraft neku priču U akademiji ludila fazon

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version