STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > ILUSTRACIJE

Боб Живковић

<< < (5/34) > >>

atnbbb:
valjda su moji ciljevi bili ond drugachiji. danas 100% mojeg truda i moje paznje je usmereno da najbolje odgovorim na temu...da iskopam sta zaista mislim o tekstu..i da to najbolje predstavim. onda sam jos uvek bio fasciniran zanrom...nije me toliko interesovala knjiga koliko mogucnost da ozzivim-nacrtam jos jednog monstruma...da realizujem jos jednu nakazu. uzivao sam vise u svojim crtezima nego u knjizi. da sam uradio samo kapiju..to bi bilo premalo za moju potrebu da crtam..premalo krvi..rogova..zuba...dzigerica...

Ghoul:

--- Quote from: Nightflier on 10-02-2012, 03:24:04 ---Potpuno SF ilustracija. Dapače, neuporedivo bolja od ove za "Kabal". Dapače, mislim da je Goran pogrešio zato što se opredelio da na naslovnicu novog izdanja "Nakota" ne stavi neku varijantu ove ilustracije.

--- End quote ---

dapače, slažem se - ali skrobonja je sada krenuo putem respektabilnosti, a ova prvobitna je oličenje bobove bezobrazne morbidnosti (zbog koje ga hororisti vole!).
svaka korica svedoči o svom vremenu i ambicijama: ova bobova, o vremenu kada je skrobonja hteo da bude srpski king-herbert.
ova najnovija, o nečemu što možete da ostavite na stolu a da vaša slučajno-prolazeća baka ne dobije srčku kad to ugleda.

atnbbb:
dapache:-)

Nightflier:

--- Quote from: Ghoul on 10-02-2012, 03:59:23 ---
--- Quote from: Nightflier on 10-02-2012, 03:24:04 ---Potpuno SF ilustracija. Dapače, neuporedivo bolja od ove za "Kabal". Dapače, mislim da je Goran pogrešio zato što se opredelio da na naslovnicu novog izdanja "Nakota" ne stavi neku varijantu ove ilustracije.

--- End quote ---

dapače, slažem se - ali skrobonja je sada krenuo putem respektabilnosti, a ova prvobitna je oličenje bobove bezobrazne morbidnosti (zbog koje ga hororisti vole!).
svaka korica svedoči o svom vremenu i ambicijama: ova bobova, o vremenu kada je skrobonja hteo da bude srpski king-herbert.
ova najnovija, o nečemu što možete da ostavite na stolu a da vaša slučajno-prolazeća baka ne dobije srčku kad to ugleda.

--- End quote ---

To si lepo primetio.

Ghoul:
Alien Sex za DAN ZAGUBLJENIH, by BoB

http://ljudska_splacina.com/2012/02/alien-sex-za-dan-zagubljenih-by-bob.html

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version