Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Ovaj lik nije ransomware kriminalac, nego pojedinac koji je poverovao da ga neće dirati dokle god je maloletan. Drugim rečima, budala.
2
ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA... / Re: SERBIA TODAY
« Last post by džin tonik on Today at 00:47:19 »
pozivas se na kratko vrijeme kad se sovjetski savez po onom hruscovom planu "sa zapadom treba koegzistirati dok se ne urusi sam od sebe zbog nezadovoljstva izrabljenog radnika" urusio, te sve bilo na prodaju. valjda je to kupljeno za pare.
3
ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA... / Re: SERBIA TODAY
« Last post by dark horse on Today at 00:34:48 »
Aha, znači opet ratujete zbog srba.

Meni je delovalo da ste se bolje učepili rusima nego mi, svaki čas neki S300 vam šalju i slične povlastice, nama razhodovane avione, čak su i u Mianmar poslali bolje.

4
ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA... / Re: SERBIA TODAY
« Last post by džin tonik on Today at 00:31:56 »
kakva mrznja? ne, to su cisti racuni. moskva potice satelit beograd da zajebava hrvate, sto je hrvatima ucinilo mnogo zla. naivni ste, kapilarno korumpirani, a imate jos i te veze preko satanisticke crkve, pa ste dobar kandidat. to je odluka moskve da tako postupa, ne hrvata. mislim, sretno im bilo sa planovima, nije to bantu-afrika da nekom nesto nameces. da gazda, evo gazda, sad cu gazda, samo sto nije. ono, hrvati 1000 godina zive na udaru raznih budala, to je prirodno stanje, nista za mrznju.
5
ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA... / Re: SERBIA TODAY
« Last post by dark horse on Today at 00:23:15 »
Ma ja te samo prckam s vremena na vreme sa ruskom propagandom, kad se lepo namestiš sa ustaškom propagandom. Koju nekritički doživljavaš kao božje zapovesti. :lol:

Nego, pita vas Putin danas po drugi ili treći put, što vi hrvati toliko mrzite ruse?
6
ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA... / Re: SERBIA TODAY
« Last post by džin tonik on Today at 00:21:19 »
a ne moze "ti si na srpskom forumu"; svi smo mi srbi, jelte. kako to zamisljas ako smo svi srbi? ti bi birao, onako, dobri indijanci, losi indijanci?

i misli su ti odlutale, ne pratis tok. ja sam izasao sa tvrdnjom da je ruska propaganda viseslojna, dok je za tebe ocigledno samo ono "sto vidis na prvu". bato je ruski bot, a vidis da ti istovremeno recikliras rusku propagandu. tko je postavio kvislinga tita, tko je skrojio mitove koje ti danas recikliras? netko sa mozgom, moskva. bato je otvoreni propagandista, a ti si pricuvni bez da si toga i svjestan.
7
A opet, ransomware kriminalci ga koriste, i nikako da ih uhvate.

Ниси баш у праву ни да их не хватају, само не објаве сваког, мало рисрча није на омлет..

https://www.youtube.com/watch?v=1qsTgOpAIdw
8
Има много руг пулова. Емитују токен без икаквог утилитија, људи се напрже, уложе паре, ови само покупе кајмак на пику и повуку се. Зато ту велики опрез..Иначе you will get rekt..
9
ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA... / Re: SERBIA TODAY
« Last post by dark horse on Today at 00:11:13 »
Zole, napisah ti dug odgovor, i ode u propast.

Evo ukratko: ne seri za Zapad, pa to su države svaka nastala na bar 6-7 prevrata gde su suparnične dinastije istrebile jedna drugu i ostvarile apsolutnu vlast. To je pobednički princip. Zašto bi zaboga jedna krvava Engleska koja je poklala tolike pretedente na presto zajedno sa celokupnom rivalskog svitom u Red Wedding stajlu imala gađenje na krvavost komunističkih diktatura? Jebeno nema nikakvog smisla, kad razmisliš, jer je to očigledno prolazna faza u uspostavljanju jakog i stabilnog sistema. Pre će biti da taj jak i stabilan suparnički sistem zapadu ne odgovara, već im odgovaraju kurčevite slabe državice poput nove Hrvatske. E, sad, što vi to prepuni sebe ne primećujete, to je zato što je taj sistem i skrojen da vas zavara kao mlade majmune i drži u pokornosti.

Što se tiče mitova, laži i budalaština, misliš da ih vi manje servirate od komunista? Svake godine sve manje i manje žrtava u Jasenovcu, dok to ne dođe do nula, pa uzmete i preorete ceo memorijalni park i napravite akva park umesto njega. Zašto? Pa zato što je vaš laž i budalaština jača, silnija i obesnija, ne zato što je istinitija, druže. Činjenice nemaju veze sa tim. Eno koliko je Tuđman žrtava priznao za života, vi danas tvrdite da ima manje od toga. Nijedan broj sem nule vam ne odgovara.

Za "otvoreni balkan" i jadransku obalu mi se inače živo fućka. Ti si na srpskom forumu, ne ja na hrvatskom, da mi soliš pamet na taj način. Ja tebe trebam da pitam što nam ti recikliraš svoje mitove i budalaštine ovde.
10
A opet, ransomware kriminalci ga koriste, i nikako da ih uhvate.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10