Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA... / Re: SERBIA TODAY
« Last post by Meho Krljic on Today at 21:48:15 »
Laboratorija otvorena u kampanji 2016. ni danas ne radi               
 
Quote
Nacionalna laboratorija za skrining urođenih metaboličkih, endokrinih i drugih bolesti novorođenčadi, koja je otvorena u kampanji za parlamentarne izbore 2016, ni nakon dve godine nije uradila nijednu jedinu analizu, jer nema potrebne saglasnosti.
2
RAZONODA, ZABAVA, DOKOLICA... / Re: Gluposti
« Last post by Pizzobatto on Today at 20:10:42 »
3
Директор Вип Мобиле Данило Турк је на свечаној пројекцији рестаурисане копије "Маратонаца" најавио да ће следећа два дигитално обновљена филма бити "Лепота порока" Живка Николића и "Варљиво лето '68" Горана Паскаљевића.
4
DJV je u fazonu "This is not even my final form".
 
 
5
Prelepo. :lol:
6
Ovo je sad proverbvijalna zečija rupa...
7
Da, El Shaddai je vrlo zavodljiv u prvih pola sata ali se onda ispostavi da igra ipak ne može da se poredi sa Kamijinim radovima kojima je očigledno inspirisana (direktor igre je i bio jedan od grafičkih dizajnera na Okamiju ako se dobro sećam).
 
Što se Nindže Gajdena tiče... GIT GUD, SCRUB!!!!
 
Šalim se, legitimne zamerke ali koje meni nisu smetnja da igru ipak volim i posedujem na... bar tri platforme. Da, svakako, u dvehiljadeosamnaestoj igrati igru koja na momente ima sadističke razmake između čekpointa, plus povremena probleme sa kamerom, priznajem, nije udobno, ali je opseg mogućnosti koje pruža borilački sistem toliko da sam i dalje prilično zaljubljen u Ryua igru.
 
A ako ti se toliko dopao Tools of Destruction mislim da ćeš sa Quest for Booty i A Crack in Time uživati, jer su obe po par koraka napred. Naravno, vrhunac serijala je rimejk prve igre na PS4, i još uvek ne mogu da prebolim da su rekli da tu staju i da nema više.
9
Da, jako dobar pastiš Larsa, pogotovo u War Ensemble gde se tačno vidi Larsov pristup treš metalu.  :lol:
 
Edit, mislim na punu verziju:
 

 
Jedina razlika je što za razliku od Larsa drži sve vreme tempo.
10
i dalje mi je tesko da poverujem da nintendo prodaje nabudzene kartonske kutije kao poslednji krik tehnike  :lol:  za par godina:salim se ja malo, naravno, ovo deluje genijalno. da imam switch, ozbiljno bih razmislio o kupovini.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10