Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
GOLI GLASOVI na stolu. Plajvaz u ruci. Osluškujem da se jave.
2
Trumane, promenio si ocenu...
3
FILMOVI / Re: NOVI NE-HORORI NA DIVXU
« Last post by ginger toxiqo 2 gafotas on Today at 20:27:05 »
American Made 2017 HDRip XviD AC3-EVO


http://www.imdb.com/title/tt3532216/
4
pomešao te sa Ghoulom :lol:
5
Пошто шириш неистине ( само се питам да ли намерно да би испровоцирао мој одговор ) одговорићу ти и поред тога што си на мојој игнор лист да друге не би доводио у заблуду. Дакле, једина књига Бобана Кнежевића коју сам прочитао је Слободанида и она је од мене добила ( прецењене ) четири звездице. То се врло лако може и проверити одласком на гудридс страницу.Не, без бриге, нећете морати да копате три дана у потрази за мојим прегледом, та књига има свега 15 оцена и пар ривјуова ( што само по себи доста говори ).
7
o, pa s obzirom da si meni dao 2/5 onda to ipak mora da je neka dobra stvar...
8
Не :-) То је сајдкик главног јунака (господин са брадом). Међутим, главни јунак изгледа није баш најбистрији :-) и њихови дијалози су прилично симпатични.

Иначе, већ након сат времена играња назирем гдје би могао да буде (огроман) проблем са овом игром. Наиме, у појединим тренуцима је неопходно да неким ликовима покажете своје биљешке да бисте добили нове информације. Биљешке узимате тако што након разговора с неким о некој теми добијате његову или њену изјаву на екрану и онда треба да хајлајтујете појединачне ријечи из ње да бисте их записали у своју свешчицу. Једном када завршите са тим записивањем и затворите свешчицу, немате могућност да промијените ту биљешку, дакле ако нисте хајлајтовали праве ријечи, не можете да завршите игру. А прилично је нејасно које ријечи треба да изаберете. Ја сам причао с неким ликом који је добро попљувао некаквог судију, а онда показао неколико одабраних ријечи из те пљувачине судији, али од њега сам добио само генерички "не знам на шта мислите" одговор. Скоро сам сигуран да би он морао да реагује на ове изјаве, али не знам како да направим забиљешку.
10
FILMOVI / Re: Šta sam lepo gledo, a da horor nije
« Last post by NGboo on Today at 16:23:10 »
Antiporno - Šion Sono je ponovo nevaljao. :D
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10