Author Topic: Kosarka  (Read 263780 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
Re: Kosarka
« Reply #1450 on: 03-12-2017, 07:52:40 »
Evroliga: Zvezda u Madridu kao 1973.

Bio je 24. januar 1973. U staroj dvorani Real Madrida, u nekadašnjem sportskom centru madridskog kluba, malo iznad stadiona “Santjago Bernabeu”, Crvena zvezda je u ondašnjem Kupu šampiona pobedila Real Madrid 77-74. Bilo je više junaka te velike pobede: oba plejmekera, Moka Slavnić i Goran Rakočević, dala su po 20 poena, Dragiša Vučinić je stigao do 18, Dragan Kapičić je dao 11, Ivan Sarjanović 6 a Božidar Pešić je je sa 2 poena bio šesti igrač Zvezde koji je je na ovom istorijskom meču bio strelac za “crveno-bele” koje je sa klupe predvodio Bratislav-Bata Đorđević. Nedelju dana kasnije u Beogradu Zvezda je ponovo bila bolja, pobedila je 80-70 uprkos 35 poena Vejna Brabendera. Kapičić je dao 24, Vučinić 19, Slavnić 18, Rakočević i Ivan Sarjanović po 8 i Zoran Lazarević 3. Ta dva meča igrana su u okviru četvrtfinbalne grupe, Zvezda je bila druga, iza Simentala (a ispred Reala), stigla do polufinala gde je zaustavljena  od CSKA.

Te dve pobede, osim što su isti klubovi akteri, nemaju veze sa ovonedeljnim velikim uspehom Zvezde ali nikad nije na odmet podsetiti mlađe čitaoce na istoriju, tim pre ako dve pobede “crveno-belih” u Madridu dele 44 godine! Ima, međutim, sličnosti između ta dva jedina trijumfa “crveno-belih” u glavnom gradu Španije.

Zvezda je u petak slavila u Madridu kao tim, baš kao i pre 44 godine. Tada su 4 igrača dala dvocifren broj poena, u petak čak petorica! To je bio ključ: raspodela poena i tereta. Ovog puta Zvezda nije zavisila od Ročestija, svi su pogađali i skakali a ogroman doprinos dala su i dvojica koja su ostala na 6, odnosno 7 poena: Nemanja Dangubić sa dve trojke u finišu i Dejan Davidovac pogođenim slobodnim bacanjima kada nije smelo da se promaši. Zvezda je slavila kao tim i to je recept za nastavak takmičenja. Neki pojedinac će uvek iskočiti i povući  više, ali formula uspeha je prosta, naravno kad se realizuje: doprinos svih. Zvezda je u Madridu igrala sa 9 igrača, ne računam minut i minut i po Jovanovića i Jankovića. Sasvim dovoljno da se drži dobar ritam, potpomognut sjanim šutem za 3 poena (17/40, 42,5%).

Pobeda je velika, ali ne treba padati u euforiju. Zvezda je i dalje pri dnu tabele s tim što je sada poslednje 8. mesto koje vodi u plejof na samo dve pobede. I dalje ne mislim da je ulazak među 8 najboljih realan cilj,  mada bih voleo da me Zvezda demantuje. Dok se to ne desi ostajem pri prognozi od 10-tak pobeda u celoj sezoni, izrečenoj, ako se ne varam, kad je bilans bio 2-2. Sada je 3-7, ali već naredne nedelje mogao bi da bude 4-7 jer Efes svakako nije nepobediv. Valjda će i navijači shvatiti da ovi igrači “crveno-belih” zaslužuju veću podršku od one koju su do sada imali, pre svega po broju gledalaca. Nadam se da će trijumf u Madridu biti prekretnica, i za igrače – pokazali su da mogu – i za navijače koji tek treba da se pokažu. Razlika između dobrog i lošeg tima je ista kao između dobrog i lošeg igrača: dobar igrač može da igra slabo, slab teško, ili nikakako, dobro. Pošto je Zvezda u Madridu igrala vema dobro zaključak je samo jedan: može. Problem je ponavljanje, ali biće valjda i toga.

http://kosmagazin.com/evroliga-zvezda-u-madridu-kao-1973/

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #1451 on: 03-12-2017, 08:39:55 »

Небојша

• 4
  • 2
  • the man without fear
    • www.svetstripa.org.rs
« Reply #1452 on: 08-12-2017, 10:09:51 »
Шта се све пише по интернету... страшно...

"Šta to igra Partizan?

Statistika pokazuje da je Partizan totalno zalutao u Evrokup. Crno-beli trenutno, tri kola pre kraja, imaju samo jednu pobedu. Najgori su u ovom takmičenju, ako im je za utehu poslednje mesto dele sa francuskim Levaloa i španskim Bilbaom. Da podsetimo, u Evrokupu igra 24 tima, od toga tri iz ABA lige (Cedevita i Budućnost trenutno imaju skor 4-3).
Sa 668 primljenih koševa na sedam utakmica oni su ubedljivo najgori od svih. U proseku primaju 95,42 poena po utakmici – naravno, najviše od svih. I koš razlika im je najgora u Evrokupu – minus 86 poena.
Partizan je rekorder i po broju primljenih koševa na jednoj utakmici. Alba mu je dala 111, što u ovoj sezoni niko nije ni pretekao, ni ponovio u Evrokupu."

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #1453 on: 15-12-2017, 09:58:58 »
Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић рекао је данас да је дуг црно-белих 7.186.150 евра, а да се највећи део тога дугује према повериоцима и бившим играчима

– Партизан дугује 7.186.150 евра. Највише према банкама и бившим играчима. Највећи проблем је са Марфин банком, која ако буде наставила овако отераће нас у банкрот. Не можемо да функционишемо у блокади. Имамо камату од 21 одсто. У прошлом периоду, када ја нисам био овде, потписивали су се јако штетни уговори за клуб. На БАТ-у један од играча потражује 200.000 евра, а основни дуг му је био 18.000. Због дневне камате од 50 евра дуг је нарастао толико. Ко год је то потписао стварно није реалан – рекао је Мијаиловић на стадиону Партизана.

На једночасовној конференцији за новинаре он се детаљно дотакао финансијске ситуације, за коју је рекао да је „неодржива и забрињавајућа”. Мијаиловић је више пута поновио да су претходници у клубу потписивали уговоре штетне за црно-беле.

– Многе ствари су у прошлости рађене само због резултата, али они нису најважнији ако нису потковани реалном сликом. Многи су направили добре уговоре играчке и тренерске због Партизана, а оставили су му дугове. Показаће се ко воли Партизан из срца, а ко до последњег динара – рекао је Мијаиловић.

http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/57424/mijailovic-dug-partizana-veci-od-sedam-miliona-evra-mozda-marfin-banka-vise-voli-zvezdu-najveca-plata-12-hiljada

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #1454 on: 20-12-2017, 08:35:22 »
После победа над Реалом, Ефесом и Валенсијом, Звезда је налетела на Фенер.

Партизан је променио тренера, а новом "стручњаку" на клупи је успело да на домаћем терену изгуби утакмицу и још једном прими стотку.

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #1455 on: 23-12-2017, 12:12:32 »
OBJAŠNJENJE VUJOŠEVIĆA: Potrebne su mi pare za transplataciju bubrega! A gospodin Ostoja neka zna…

http://kosarka.hotsport.rs/2017/12/21/objasnjenje-vujosevica-potrebne-su-mi-pare-za-transplataciju-bubrega-gospodin-ostoja-neka-zna/

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1456 on: 23-12-2017, 13:19:33 »
Jebi Dule glupe SNSovce!!!

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #1457 on: 23-12-2017, 18:38:27 »
Шећерко тренирао тим СНС-а? Кад?

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1458 on: 24-12-2017, 18:13:46 »
Beno Udrih u Žalgirisu.

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #1459 on: 25-12-2017, 00:06:34 »
Отеран Мута, доведен Тута...

Чанак: Тежак и болан пораз, на тренеру је највећа одговорност!

Тренер Партизана Ненад Чанак преузео је одговорност за пораз његове екипе од Морнара

– Изузетно тешак и болан пораз за нас. У једној утакмици где за три четвртине примиш 91 поен мало је рећи срамотно. Свакако да је на тренеру највећу одговорност кад са плус 20 утакмица оде у минус – рекао је Чанак новинарима у дворани „Александар Николић”.

– Нисам успео да исконтролишем утакмицу. Нисмо имали решења за Луковића и опет нам се дешава да противник има добар проценат за три поена, што није случајно већ је последица наше лоше одбране – додао је тренер Партизана.

http://www.zurnal.rs/kosarka/aba-liga/57798/canak-tezak-i-bolan-poraz-na-treneru-je-najveca-odgovornost

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1460 on: 28-12-2017, 08:40:30 »

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #1461 on: 31-12-2017, 15:59:59 »

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1462 on: 09-01-2018, 10:36:46 »

tomat

• 4
  • 3
« Reply #1463 on: 17-02-2018, 11:02:08 »
Bogdan proglašen za MVPja na sinoćnjem all star meču novajlija, svaka čast!
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #1464 on: 17-02-2018, 11:29:39 »
Da počnemo da snimamo sequel "Bićemo prvaci sveta"?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

tomat

• 4
  • 3
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1466 on: 21-02-2018, 11:34:47 »
Kako blic sport brine za Vesnu Čović, suze da ti krenu na oči. Evo i b92, drugo Čovićevo glasilo, prenosi u celosti saopštenje ovog velikog čoveka i sportskog radnika, koji je uvek ginuo za interese srBske košarke, pogotovo na Kosovu.

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2018&mm=02&dd=20&nav_id=1361092

A evo i par sličica sa tvitera, čisto da se vidi kako se po dobro oprobanom receptu stvara atmosfera linča bez ikakvih dokaza.

Naravno, ovaj hrabri tviter navijač se nije ovako brinuo za jedan drugi pehar pre par godina, koji je završio ovako.

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #1467 on: 21-02-2018, 13:00:40 »
Овај острашћени и искомплексирани фрањевац је са својим комплексима дојадио и Богу и народу.

1. Шта је Весна Човић неком скривила?
Њена "кривица" је у томе што је супруга Небојше Човића, човека који је набио комплексе фрањевцима.

2. Има доказа да је Аранитовић поскидао плочице са трофеја.
Доказ је сат на руци, јер је Аранитовић раније усликан са истим таквим сатом.
Аранитовић је, иначе,  изабран од стране Новице Величковића да поскида плочице са трофеја, и да се на тај начин докаже пред усташама.
Потурици руке морају да буду крваве до рамена.
Имате Мустафу Стојковића, Омера Ожеговића, е сад сте добили и Кучук Алију Аранитовића.

3. Фрањевац, није иста ситуација са тим трофејима.
2014. су навијачи украли трофеј и олупали га, као одговор на судијску крађу у финалној серији.
Сада нико није крао трофеј, него су га играчи партизана сами оскрнавили.
Кретени кретенски, прво освоје а затим скрнаве Жућков трофеј.
Ало болиду, запитај се мало, добијеш трофеј, и онда га оскрнавиш тако што скидаш Звездине плочице са њега???
Комплекси.

Одузети вам и трофеј, угасити вас потпуно, сваку следећу са 30 разлике.
Тек сада ћу да уживам у вашем копрцању и гашењу, јер као клуб не заслужујете да постојите.
Марш у загреб.

tomat

• 4
  • 3
« Reply #1468 on: 21-02-2018, 22:21:53 »
Identifikovane osobe koje su oskrnavile pehar pobednika Kupa Radivoja Koraća http://sport.blic.rs/2wcy4p7

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1469 on: 21-02-2018, 22:35:02 »
Eto, a bolesnici sa tvitera imaju dokaze da su Sani Aranitović i Novica Veličković. Isprani mozgovi kojima preko medija manipuliše Nebojša Čović.

Sent from my Le X626 using Tapatalk

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1470 on: 07-04-2018, 14:49:44 »

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1471 on: 12-04-2018, 12:35:11 »
:mrgreen:

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1473 on: 15-04-2018, 09:09:03 »

Шта се све пише по интернету... страшно...

"Šta to igra Partizan?

Kako kupujete Evroligu ove godine? Skupljate pare SMSom, ili će Vučić opet da zove Đordija na kafu?

scallop

• 5
  • 3
« Reply #1474 on: 15-04-2018, 20:02:23 »
Kao navijački operisana osoba, pitam jel' se sad radujemo pobedi Budućnosti?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1475 on: 15-04-2018, 20:21:00 »
Naravno da se radujemo, pa ni cigani ne vole Čovića, ali moraju da ćute jer je to sad njegov klub.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #1476 on: 15-04-2018, 21:03:03 »
Samo pokušavam da prokljuvim srpski pljuvalizam. Ne gledam seriju "Nemanjići" samo da ne bih imao mišljenje. Par kadrova koje sam video sasvim zadovoljavaju moj plitki ukus. A tamo neko se ubi da nagrdi sve redom. Čak i jezik koji se koristi, jer je "prizeman i prost". Onda se zapitam šta znači kad u čuvenoj seriji "Xena, warrior princess", neko glavnoj junakinji kaže: "Up yours, dame!" (Dešava se u vreme grčkih i drugih bogova.) Razmere su nesagledive.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1477 on: 15-04-2018, 22:37:26 »
Pokušaću da ti odgovorim na osnovu prve rečenice. Ovo dalje...šta da ti kažem. :)

Nije to odlika Srba, svuda na svetu postoji sportsko rivalstvo unutar jedne nacije, naroda, države, štagod. Problem je kad ograničeni ljudi svoje sportske frustracije iznose van stadiona, u svakodnevnicu i realan život. Da nema klubova, našlo bi se već nešto drugo zbog čega bi se delili.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #1478 on: 15-04-2018, 22:48:32 »
Dobio sam odgovor koji sam očekivao. Mada nisam siguran da navijači Mančester Sitija likuju kad Mančester Junajtid izgubi od Juventusa.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1479 on: 15-04-2018, 23:25:12 »
Veruj mi na reč, oni su čak posebna priča, jer bukvalno posle sudijskog zvižduka kreću da izbacuju kojekakve internet montaže i zajebancije, koje verovatno spreme još  ranije. Njima su klubovi na prvom mestu, čak i ispred reprezentacije.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1480 on: 15-04-2018, 23:29:26 »
Inače su Boston i Milvoki odigrali potpuno neverovatnu plejof utakmicu. Evo ko ima insta, poslenjih desetak sekundi regularnog toka, stvarno vredi videti.

https://www.instagram.com/p/BhmmxjoB7ga/

scallop

• 5
  • 3
« Reply #1481 on: 15-04-2018, 23:35:05 »
Onda je sve u redu, zar ne? Ugledamo se? Sad mi je jasno zašto to nije moj svet. Ja još navijam za Ćilića kad ne igra protiv naših. Za Bojana Bogdanovića kad ne igra Bogdan.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1482 on: 15-04-2018, 23:47:53 »
Onda je sve u redu, zar ne? Ugledamo se? Sad mi je jasno zašto to nije moj svet. Ja još navijam za Ćilića kad ne igra protiv naših. Za Bojana Bogdanovića kad ne igra Bogdan.
Otišao si daleko, ali ponoviću. Meni je sve to ok, dok možemo da razgraničimo tribine, i život van njih. Neki ljudi to ne mogu, i tu je glavni problem cele priče.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #1483 on: 15-04-2018, 23:54:31 »
U redu. Vratiću se unazad. xyxy

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1484 on: 16-04-2018, 08:56:52 »
Ne moraš da se vraćaš unazad jer nisi otišao napred, već u stranu.  :lol:
Počeo si priču o navijanju za Zvezdu kad ne igra protiv Partizana, i obrnuto. Velika je razlika, pusti Bogdanovića i Čilića.
I ja navijam za Bjelicu i Tea u NBA (Za Bobija ne navijam jer podržava znaš već koga), tako da, nije to isto. Ranije sam često podržavao Zvezdu kad igra evropske utakmice, ali to je neko davno prošlo vreme. Mislim da su medijska govna koji sebe nazivaju ljudima i sportskim novinarima u velikoj meri doprineli trenutnoj situaciji.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #1485 on: 16-04-2018, 09:08:01 »
Moguće da je vreme da prestanem da objašnjavam. Mene nijednog trenutka nije zanimalo klupsko opredeljenje, nego dokle seže u političko opredeljenje. Nažalost, potvrdio si moje sumnje. Eto, ja ne znam koga podržava Bobi, ali znam da ga je moj sestrić otpustio iz Nižnjeg zbog nespremnosti da radi i uči.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1486 on: 16-04-2018, 10:23:56 »
Ne može to jedno bez drugog. Ti želiš da se Srbi ujedine i navijaju za Zvezdu protiv Budućnosti. Neće,  jer se na klupskom nivou previše mrze. Isto je i u fudbalu. Isto je i u drugim zemljama, negde možda manje, negde više izraženo. Ne znam zašto spominješ politiku, tj. voleo bih da objasniš, jer meni je više politika to što ti potenciraš (ne kažem da je loše ili da ne bi trebalo tako da bude).

scallop

• 5
  • 3
« Reply #1487 on: 16-04-2018, 10:42:33 »
Ja sam poslednji koga zanima politika. Glasam za ozbiljne gubitnike i jebe mi se za Vučića. Više sam za vladavinu prava i veći sam protivnik korupcije od onih koji se iza tih podmetačina sakrivaju. Više me zanimaju mehanizmi koji uvode ljude u politička opredeljenja. Znaš koliko mi je godina i da nemam budućih ambicija, ali imam porodicu ovde i preko okeana i brinem šta njih očekuje. Protivnik sam unipolarnog globalizma, a pristalica bašte, pecanja i gljivarenja. Da ne primećujem toliko sranja videli biste me samo tamo gde se priča o pisanju i krkanju. Tu spada i dobro piće.

Filaret

• 2
« Reply #1488 on: 16-04-2018, 11:23:37 »
Moguće da je vreme da prestanem da objašnjavam. Mene nijednog trenutka nije zanimalo klupsko Eto, ja ne znam koga podržava Bobi, ali znam da ga je moj sestrić otpustio iz Nižnjeg zbog nespremnosti da radi i uči.

Аух, Скалопе, ако добро капирам сестрић ти је Зоран Лукић? Питам јер бих највише волео баш њега да видим догодине на клупи Звезде, мада је то вероватно само пуста нада.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #1489 on: 16-04-2018, 11:34:29 »
Nije blesav. Dovoljno mu je haosa u ruskoj košarci da bi se petljao sa srpskom. Kad je Sale tražio Jelovca dobio ga je. Tako je bolje.

Filaret

• 2
« Reply #1490 on: 16-04-2018, 11:58:37 »
Јесте, хвала.

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #1491 on: 16-04-2018, 12:59:57 »
Аух, Скалопе, ако добро капирам сестрић ти је Зоран Лукић?

Pa kad Bata može da mu statira u filmu, a sa Majom Zrnić da pije kafu, ne bi me začudilo ni da mu je Gomeljski brat od strica...
Mica

scallop

• 5
  • 3
« Reply #1492 on: 16-04-2018, 13:18:18 »
Ima se, može se. Potičem iz vremena kad kad se imalo koga poznavati. Mogu da vam pričam kako je bilo na zakusci kod Dejvida Rokfelera. Ili kako izgleda da ti Titova unuka dođe na večeru. Vama će ostati samo priča da ste mene poznavali.  xfrog

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #1493 on: 16-04-2018, 13:43:14 »
Питају се фрањевци како Звезда сад купује Евролигу.
Фрањевци, прочитајте прописе Евролиге, где јасно стоји да хала мора да има 5000 седећих места.
Не монтажне трибине, не додатке, него 5000 седећих места.
Морача нема тај капацитет.
Значи, Будућност не испуњава један од битних услова који је прописала Евролига.

Наравно, то су за мој рачун глупости.
На терену су изборили пласман у Евролигу, и тамо треба да играју, па макар им хала била школска фискултурна.

Друга прича је суђење на првој и на трећој утакмици.
Трећа утакмица је брутална судијска крађа, мада кад Лесор промаши одбитак у задњој секунди, онда је глупо и причати о томе.

Трећа ствар је криминална игра Звездиних играча.
Рочести је одиграо добро само прву утакмицу, где је имао 10 асистенција.
Енис је играо на махове, човек није класичан организатор игре, и на месту плеја више штети него користи. Дивљак за осредњу литванску екипу.
Фелдин је жесток промашај, осим серије у трећој утакмици тај човек није показао ништа. Безмудаш, који се погуби у битним утакмицама, и јасно је зашто је најурен из Панатинаикоса.
Добрић је имао вољу, жељу, срчаност, све што треба да краси играча Звезде, али је током сезоне, од стране тренера, имао и нефер третман. Да је њему дозвољавано исто што и Фелдину или Енису, он би овог тренутка био следећа мета за појачање Фенербахчеа.
Давидовац је одиграо катастрофалну финалну серију.
Лазић је целе сезоне непрепознатљив, и ту има и до повреде, али и до система.
Бјелица, осим првог дербија, тај човек није одиграо ништа. Катастрофа од играча.
Лесор је солидан атлета, али снага без мозга је сирова снага.
Јанковић је одличан, играч по мом укусу, али такође имао нефер третман од тренера.
Омићу свака част на партијама које је пружао.
Кешељ без коментара, човек није ни играо уопште током сезоне.
Јовановић - још један играч на коме је спровођен нефер третман од стране тренера, па у току ове финалне серије није ни играо. Да је током сезоне добијао простор колико Лесор, био би бољи од Омића.
Фалили су повређени Дангубић и Перо Антић.
Да се ја питам, за КЛС бих се захвалио Бјелици и Фелдину.

За крај, фрањевци непрекидно баљезгају о Вучићу.
Као купио Вучић Звезди Ф4 и слично.
И то су баљезгали годину дана.
Фрањевци, да ли се понекад застидите ваших баљезгарија?

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #1494 on: 16-04-2018, 13:55:09 »
Mada nisam siguran da navijači Mančester Sitija likuju kad Mančester Junajtid izgubi od Juventusa.

Ливерпул и Евертон су прави пример како градски ривали, и њихови навијачи, сложно функционишу.

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #1495 on: 18-04-2018, 13:50:48 »
Документарац о јуниорској репрезентацији, која је 1987. године постала првак света.

https://www.youtube.com/watch?v=ucLPxQeLobo&t=2358s

scallop

• 5
  • 3
« Reply #1496 on: 08-05-2018, 18:24:53 »
Ako je Petronije prisutan, a zaludan, ima Nižnji na SK3.

tomat

• 4
  • 3
« Reply #1497 on: 08-05-2018, 19:13:00 »
Nego, niko da prokomentariše da je Kokoškov postao prvi trener, velika stvar.

Priča se da će i žena od sledeće sezone po prvi put da bude prvi trener, zaboravio joj ime, do sada bila pomoćnik.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #1498 on: 08-05-2018, 19:35:20 »
Ako je Petronije prisutan, a zaludan, ima Nižnji na SK3.
Evo sad upalio, na 4th taman. Sestrić jel tu, na klupi?

scallop

• 5
  • 3
« Reply #1499 on: 08-05-2018, 19:36:21 »
Naravno. Jelovac sjajan, ali ostali klimaju.