Razmišljam da otvorim posebnu temu o Ćokijevim cepanjima mozga u prethodnih 10 godina. Verovatno će normalni pomisliti kako sam konačno potpuno poludeo, ali čovek ima ogroman uticaj na medije i navijače, i uopšte nije beznačajno kada svi portali prenesu njegove šizofrene ispade kao da su to neke sasvim normalne stvari. Pogotovo je ludilo eskaliralo poslednjih godinu dana sa povratkom Žoca, jer logično, zamisli da si prvi u selu od dvae's kuća, svi ti jedu iz ruke, lokalne novine držiš u malom prstu, i onda dođe neki baja iz grada koji je za tebe izmislio život. Tegeltija ga dosta dobro tovari, uglavnom je sve kod njega na instagramu, ali i on je težak debil. Čovek me je blokirao jer sam mj skrenuo pažnju da nije normalno skupljati lajkove tako što na profil okačiš snimak sa sahrane (bilo koga) nekog navijača, još kao "RIP legendo".
U svakom slučaju, videću ovih dana ako me ne bude mrzelo, jer situacija se zahuktava, a tek će kad krenu nama da pristižu igrači, a šteta je da zagađujem ovako lepu temu, mada to je naša realnost a i ovde više skoro niko ni ne postuje. Svraćao je onaj neki Nebojša ali je i on odustao otkad je njegov KK zaređao nekoliko sezona u top19 evrolige.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk