@Bata
Pare su za porez, ne za plate i tekuće troškove. To su navijači finansirali posetom, preko 4 mil. eura, i to je realan podatak koji su izneli relevantni izvori, nisu excel tabele. Što se tiče domaćih igrača, vrlo verovatno se vraća Jaramaz sledeće sezone, a verujem da će ih biti još, ali sam skoro pa siguran da Tristan i Anđušić odlaze na kraju sezone, osim ako Anđušić nije skriveni adut kojim Željko planira da iznenadi Hesusa Ćusa Matea, u šta sumnjam ali se potajno nadam.
@Truman
Potez je strateški, jer nam je Žvalonja seo na kičmu da bi zaštitio Čovića od besne ciganske rulje koja želi njegovu glavu, jer je svakome jasno da je potpuno pogubio konce i usrao sve što je mogao, i pored ogromnog budžeta. I sada smo kao mi u problemu, a Ćoki je patriJota koji plaća porez majki Srbiji pa tek onda igrače. Naravno, Ostoja nek jede govna što nije platio porez, ali on me ne zanima, neću da živim sa tim da nisam hteo da pomognem, iako realno teško da će navijači to izneti, ali verujem da će kroz akciju nekim čudom porez biti regulisan, otprilike kao Čovićev UPPR. S obzirom na to šta je Partizan ove sezone uradio za Beograd i Srbiju, mislim da je to više nego pošteno.
Majica i kartica mi ni ne trebaju, ne pomažem zbog toga, čak mislim da je loša ideja jer se već bune vlasnici tih članskih kartica koji su ih platili, kao eto neko ih je zajebao. Čudan smo mi narod, puna nam usta patriotizma i ljubavi prema klubu, ali svako gleda neki sitan ćar i korist, i koliko je on tu dobar.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk