Author Topic: Grossmann 2010  (Read 5831 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

• 4
  • 3
    • The Cult of Ghoul
Grossmann 2010
« on: 23-04-2010, 04:57:04 »
prethodnog vikenda grosmanovci su bili u bg radi kovanja tajnih planova oko ovogodišnjeg festivala.

dobio sam majicu sa viz. rešenjem G10 (svaka je sve bolja od prethodne!), neka vina koja mi duguju od prošle godine itd.

radno-zajebantskom sastanku prisustvovali su i jor-struja i zlakobrija-savini, te još neki.

nisam ovlašćen da još otkrivam detalje planova za ovu godinu, sem da će jedini za sada 100% potvrđeni gost svakako obradovati džona rejnoldsa i harvestera.
dvojica glavnih zvezda oko kojih se još natežu nisu izvesna, i - što se mene tiče, i ne moraju da dođu (poštujem ih, donekle, ali nisam neki strastveni fan nijednog od njih).

s druge strane, ubacio sam šefovima neke bubice i glede gostiju i glede pratećih programa, pa... na ovom mestu biće obznanjeno čim se/ako se nešto od toga napravi.

jedino nisam pametan da li da priželjkujem odlične goste, ili neke meni manje bitne, pošto, kako izgleda, zbog novih datuma festivala (26 - 31. jul, znači kraj jula, umesto sredine avgusta kao do sada), možda uopšte neću biti s ove strane okeana tijekom grosmana.

njiov kratak, zabavan izveštaj iz bg je ovde:
http://en.grossmann.si/news/id/208

---

• 4
  • 3
Re: Grossmann 2010
« Reply #1 on: 27-04-2010, 00:00:56 »
uwe boll!
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

WARLOCK

• 4
  • 3