Author Topic: Bloodborne  (Read 22414 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Calavera

• 3
Re: Bloodborne
« Reply #100 on: 20-08-2019, 21:05:15 »
danas sam se naostrio na celodnevnu epsku borbu s kosom, ali sam ga neocekivano porazio relativno rano. mislim da je jasno da meni mnogo vise leze protivnici koji su tu negde moje velicine umesto dzinovskih zveri koje ti zaklone ceo ekran, jer ovde u svakom trenutku vidim sta se desava i kuda mogu da uzmaknem. kos je verovatno najagresivniji od tih manjih protivnika, ali i on tu i tamo ostavi dovoljno vremena za lecenje. naravno, to ne znaci da pred kraj nisam upao u ful panik mod kad sam skapirao da je pobeda blizu, sto se vidi po tome koliko puta pokusam da ga dovrsim pucanjem iz praznog pistolja  :D  na srecu, on za vreme mog nervnog sloma nije radio apsolutno nista, te sam se nekako pribrao i eto:

https://youtu.be/32azChBSmck

posle toga mi dva zadnja bosa iz glavne igre nisu zadavali previse problema, pa sam igru uspesno priveo kraju. detaljniji utisci za koji dan...

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #101 on: 21-08-2019, 04:53:43 »
Masivne čestitke s moje strane.  :|

Calavera

• 3
« Reply #102 on: 27-08-2019, 00:24:06 »

dakle, nakon odigranog bloodbornea, moram priznati da mi je jos teze da zamislim da je bio stvaran u isto vreme kad i dark souls 2. kad stavis ove dve igre onako jednu uz drugu, ds2 izgleda kao delo nekog amatera koji je gledao majstora na delu, pa resio i on da proba. istina, glavna odlika soulsborne serijala je sam gameplay, a on je izmedju ova dva naslova vrlo uporediv, ali skoro sve oko njega preteze na stranu bloodbornea. setting, prica, likovi, lore, soundtrack, kontrole, kamera, animacija, dizajn nivoa, kolicina bagova, sta god da vam padne na pamet. sumnjam da se ovakva razlika u kvalitetu moze objasniti samo miyazakijevim uticajem, ali to su vec pitanja za nadlezne organe  :lol:

uglavnom, gameplay. kao prvo, rally sistem je super stvar, taj dodatni fokus na agresivnost fino razdvaja igru od glavnog souls serijala. vatreno oruzje je kul novotarija, mada sumnjam da se moze izgraditi lik samo oko toga kao u ovom novom remnantu sto je izasao pre neki dan. melee borba je jos uvek prijatno freneticna, hit detection je pristojan, a ni ragdolovi vise ne izazivaju podsmeh. bosovi su poseban spektakl, koliko zbog mehanike borbe, toliko i zbog samog dizajna. vecinu je dovoljno videti jednom da bi saznao nesto o nacinu na koji se bore, tipa da cleric beast forsira levu ruku ili da paarl nije pretnja iz blizine. jedina zamerka mi je sto velika vecina bosova ipak upada u 1 od dva sablona (agilni lovac / velika zver), ne bi smetalo da su dodali jos par trik borbi poput micolasha ili vestice. dizajn nivoa je takodje izvanredan, pogotovo ona velika isprepletena oblast koja obuhvata centralni yharnam i cathedral ward.

sto se narativa tice, ovo je ista fora kao i u ds2, gomila razbacanih hintova koje cete gotovo sigurno propustiti ako se bas ne fokusirate na njih. holisticki gledano, svakako nije idealno sto je u lore gotovo nemoguce proniknuti iskljucivo preko informacija iz same igre. s druge strane, bloodborne bar igracu daje nekog razloga da se zainteresuje za to sto krije u svojim sokacima i rusevinama. glavni razlog za to je naravno neverovatni setting, ja ne znam da sam u nekoj igri video bolji prikaz gotskog horora. mislim, kad te igra baci u svet koji je ovako pametno osmisljen i realizovan, normalno je da obratis i nesto paznje na likove koji ga naseljavaju. ako izuzmemo metod pripovedanja, i sam scenario je vrlo dobar, ima tu dosta kratkih odlomaka koji bude znatizelju.

inace, sve pohvale koje sam uputio glavnoj igri vrede i za dlc (old hunters), koji usput ubacuje pregrst novog i zanimljivog oruzja. ako cemo posteno, osnovna igra se ne moze bas pohvaliti velikim arsenalom, mada to u velikoj meri nadoknadjuje tako sto svako oruzje cini donekle jedinstvenim. naravno, najbolji deo old huntersa su opet bosovi, ludwig + laurence + kos su trio iz pakla, i ne znam sta bi bilo da sam dlc odradio na sredini igre umesto pred sam kraj  :D jedina primedba na dlc mi je sto pocinje malo kilavo, s obzirom da je pocetna oblast prakticno reskin cathedral warda, ali sve nakon toga je 1 seks.

no, kad smo se vec dotakli zamerki, vredi pribeleziti jos par stvarcica koje malo kvare konacni utisak. recimo, nije mi se svidelo sto vise nema toliko raznovrsnosti izmedju buildova, sest statistika je ipak malo. plus, ako ste (kao ja) dovoljno obavesteni, znate da nema previse poente ulagati poene u arcane i bloodtinge na prvom prelasku, sto ostavlja vit/str/skl kao jedino sto vredi apgrejdovati  :(  nije da su prethodne igre koje sam igrao nudile mnogo vise prostora za kombinatoriku, ali ovo je ipak korak nazad. spomenuo bih i generalnu nepotrebnost insighta kao valute, to se nalazi u velikim kolicinama, ali ja sam ga koristio iskljucivo za kupovinu bolt i fire papera. s obzirom da su neki protivnici jaci ako imate vise od 15 insighta na sebi, bilo bi lepo da igra nudi neki primamljiviji metod za trosenje istog.

te manje primedbe na stranu, bloodborne je zaista medju najboljim stvarima koje ps4 nudi. uzgred, za mene je ovo idealan uvod u soulsborne serijal, jer je em kraci em laksi od druge dve igre sto sam igrao. za kompletnu igru i dlc mi je trebalo manje od 40 sati, i to sa svim opcionim bosovima, s tim sto sam skroz ignorisao chalice dungeone. u interesu istine dodajem i da sam koristio wiki da bih sebi spojlovao optimalan put kroz igru, ali sto bi rekla hannah montana, niko nije savrsen.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #103 on: 05-09-2019, 08:15:35 »
Čekaj, ti nisi igrao Sekiro? Treba razmotriti i to.

U međuvremenu:

Bloodborne modder discovers Master Willem was intended to be a boss fight   

Calavera

• 3
« Reply #104 on: 05-09-2019, 13:56:39 »
razmatram ga ja, ali dzabe kad zahteva veci firmware of 5.07  :lol:  iskreno, moram priznati da sam malo razocaran sto nije bilo novih exploita otkako sam pazario konzolu, ja sam racunao da ce mi to biti glavni metod gustiranja najnovijih naslova. nije da imam neka prava da se zalim s obzirom da sam odvratni pirat i da ionako koristim konzolu svakog dana, ali ipak...

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #105 on: 05-09-2019, 18:52:06 »
Da, pretpostavljao sam da je stvar u tome. Dobro, Vitu su skroz razbucali ovih dana pa slutim da će uskoro i novi ekspoliti za PS4.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #107 on: 29-01-2020, 12:10:43 »
I još Bloodborneovih tajni putem čitanja izbačenih delova teksta, video:

Bloodborne Cut Content - The Blood Minister - Unused Dialogue and Character

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #108 on: 19-05-2020, 16:25:14 »
Glasno se šapuće da je Bloodborne za PC u pripremi za ovu godinu. Sve je to u ovom momentu još uvek rumour and speculation ali eto, šapće se:

https://gamerant.com/bloodborne-pc-port/

Tex Murphy

• 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #109 on: 20-05-2020, 00:36:41 »
Јуху! Ово је једна од игара због којих сам био у великом искушењу да купим ПС4.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #110 on: 20-05-2020, 05:45:10 »
Pa, nemoj još da pare koje si za to odvojio potrošiš na žvake i samolepljive sličice* jer se  ove glasine o Bloodborne čuju svakih nekoliko meseci. Ali, posle Horizon: Zero Dawn i Death Stranding na PC-ju, posle Quantic Dreamovih igara, Bloodborne više ne deluje nedostižno.

*kao što bih JA uradio

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #111 on: 19-01-2021, 09:58:51 »

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #112 on: 22-07-2021, 21:10:44 »
Kako izgleda otac Gaskojn u dimejku:

https://youtu.be/6ioh7xZnDsU

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #113 on: 01-11-2021, 06:22:22 »
Pa... dimejk izlazi (za dž) u Januaru:

https://youtu.be/YbOy8GpuKA4

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #114 on: 02-02-2022, 08:37:25 »
Izašao je prvog Februara. Može se besplatno daunloudovati odavde:

https://b0tster.itch.io/bbpsx

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #115 on: 17-01-2023, 23:22:20 »
Sa ozbiljnim zakašnjenjem, samo da potvrdim ono što svi vi već znate, BB je jedna fantastična igra. Ovo je prvi souls posle DS koji me je oduvao settingom i atmosferom, nekako su se sa DS3 a pogotovo sa ER odaljili od horora i otišli u fantasy, što je ok, ali bajo ipak horor jebe keve. Borba mi je legla samo tako, iako sam pupčanom vrpcom vezan za štit. Ako može neki savet oko borbi i vrsta napada i kako dođavola da se levelujem, obišao sam baš veliki deo ove prve oblasti i siguran sam da će me uskoro izgaziti neki bos i pokupiti mi sve duše, a imam ih baš dosta s obzirom da sam na početku (oko 6k, jednom poginuo samo).

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #116 on: 18-01-2023, 08:31:28 »
Svaka čast! I ja sam juče nastavio Bloodboure ponovo, ide sporo, ali zahvalno. :|

Mislsm da nema previše generalnih saveta koji ti se mogu dati, sem da zaboraviš levelovanje na početku i prvo dosta istražuješ, prelaziš duge deonice da bi otvario prečice koje povezuju oblasti što pre možeš, što značajno olakšava igranje u narednim prelascima i brzo skupljanje duša. To ti je nekako prioritet broj jedan.

Levelovanje otvaraš posle borbe sa prvim bossom (teži način) ili korišćenjem itema madman's knowlege (lakši način), mislim da ga u prvom delu imaš na čak dva mesta. Leveluj što pre, naravno, jer taj početni deo posle levelovanja postaje pesma. Čak i ako ne otvoriš sve prečice.

Za oružje ti preporučujem brijač koji se otvara (Saw Cleaver, ima bonus damage za zveri) i pištolj koji ti je zamena za štit, ne za defanzivni deo ali omogućava parry sličnom mehanikom.

Obrati pažnju i na NPC-jeve, dosta su skriveni u ovoj igri jer se nalaze na prozorima, znači prilaziš prozoru kuće da bi započeo razgovor, ne liku.
"Koga briga za to što govore, ako nemaju muda da ti kažu to u lice?" - Toni Soprano

"Ako bismo ljudima oduzeli njihove iluzije, koje bi im zadovoljstvo onda ostalo?" - Volter

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #117 on: 18-01-2023, 09:56:39 »
Našao sam jednog NPC-a, otvorio prvu prečicu tamo kod vukodlaka (ako se dobro sećam on je prvi boss, još se nisam tukao sa njim ali mi je nešto ostalo iz klipova koje sam gledao), našao dva ta itema za levelovanje ali nisam znao ćemu služe. Našao sam i velikog pacova ali nisam hteo da se bijem sa njim jer držim mnogo duša a daleko je od čekpointa. Posložio sam jedno 4-5 onih velikih sa toljagama / mačevima. Onako, dosta sam otvorio, ali vidim da ima još, ogromna je oblast, nema mi smisla da više lutam sa ovoliko duša u džepu na osnovnom levelu.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #118 on: 18-01-2023, 10:09:45 »
Pa leveluj, ako si našao madman's knowledge. On ti inače diže insight, jednako kao i pronalaženje/pobeđivanje bossova. Levelovanje ti se otvara na insight 1, a neke druge stvari sa većim insightom, mada moraš biti pažljiv, što je insight veći igra postaje teža, tj. počinješ da vidiš neke neprijatelje, dok kod drugih primećuješ neke moći koje ranije nisu imali. Istovremeno, to je resurs koga moraš da štediš, jer ga lako gubiš sa nekim neprijateljima, koristiš ga za prizivanje NPC-ja za borbe sa bossovima, a sa njim možeš i da kupuješ iteme u posebnoj prodavnici. Ja bi, sem tog prvog madman's knowledge, sve ostale sačuvao za kasnije.

Koliko se ja sećam, prvi madman's knowlege je neposredno posle gomile tih pacova, zato mi se čini da ih još nisi našao, ali moguće i da grešim. Nisu tako na vidljivom mestu, malo su zavučeni i skoro kod prvog bossa (shvati to uslovno, pošto je prvi boss Cleric Beast opcioni, a drugi pravi, tj. obavezni boss Otac Gas dolazi dosta kasnije, i još više je zavučen)

Inače, ja sam trenutno na nekom 63-ćem nivou. Kažu da se osnovna igra može preći negde oko nivoa 70-80. Meni će verovatno trebati i više.  :lol:
"Koga briga za to što govore, ako nemaju muda da ti kažu to u lice?" - Toni Soprano

"Ako bismo ljudima oduzeli njihove iluzije, koje bi im zadovoljstvo onda ostalo?" - Volter

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #119 on: 18-01-2023, 11:10:20 »
Velikog pacova nisam ubio, male sam istrebio. Hvala na uputama, ne mogu danas da igram nažalost, tek za vikend.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #120 on: 18-01-2023, 11:17:08 »
Verovatno misliš na džinovsku svinju, koja sledi posle pacova.

Ona čuva tunel, jedan od mogućih prilaza obaveznom bossu ocu Gasu.

Posle svinje imaš bitnu prečicu koju možeš da otvoriš za taj deo, tj. lift.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #121 on: 18-01-2023, 11:19:35 »
Generalni savet u levelovanju je da se ne trošiš na magiju. Korisna je ali samo vrlo advanced igračima.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #122 on: 18-01-2023, 12:31:13 »
Da, Arcane diži samo toliko koliko ti je potrebno da možeš da koristiš oružje na koje si se nameračio.

Skill ti je najbitniji za damage, a posle toga Strenght.

Naravno, u prvoj fazi levelovanja zaboravi na damage, moraš najpre dići Vitality i Endurance do nekih 20-30.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #123 on: 18-01-2023, 12:33:56 »
Nisam ni nameravao ali hvala, vidi se da je BB zamišljen kao melee iskustvo i tako ću ga i igrati.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #124 on: 18-01-2023, 12:35:05 »
Nije mnogo bitno, ali koju si klasu odabrao? Meni je military veteran bio dosta komotna startna klasa.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #125 on: 18-01-2023, 15:43:38 »
Nemam pojma, to sam birao kad sam prvi put upalio konzolu, a BB je, naravno, bila prva igra koju sam instalirao. Nisam imao vremena da mnogo bistrim klase, samo sam izabrao nešto što mi je tad delovalo najviše orijentisano ka fajtu a da ima i stamine, "čisto da probam", ali eto i dalje mi je taj sejv aktivan. Proveriću kad se dočepam konzole.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #126 on: 18-01-2023, 18:23:26 »
kad sam prvi put upalio konzolu, a BB je, naravno, bila prva igra koju sam instalirao

Prljavi detalji polako izlaze na sunce. Ne bi se puno začudio da si konzolu "kupio deci" samo zbog Bloodbourne.  8-)

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #127 on: 19-01-2023, 08:52:41 »
Gnusna laž.  xdrinka

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #128 on: 19-01-2023, 12:20:54 »
Bilo kako bilo, Rom zlobni pauk je pao i mesec je ušao u svoju krvavu fazu. Vreme je da se ovo privodi kraju! Sekiro čeka, počeo da se hladi!!  :|

P.S.
Isprobao sam i The Old Hunters DLC. Na 80 i nekom nivou i dalje su protivnici na nivou mini bossova, a realno tako i izgledaju, kao protivnički hunteri i mogu da napadnu i u grupama. Pobedio sam par i batalio za sada.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #129 on: 19-01-2023, 12:27:22 »
The Old Hunters je otrovno težak tako da svakako predlažem prvo kompletiranje igre pa tek onda prelazak DLC-a. Mislim da je 120. nivo negde minimalan...

I tačniji prevod Romovog nadimka bio bi zapravo "praznoglavi pauk".

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #130 on: 19-01-2023, 12:37:39 »
Ha, ima neke ironije u tome da nije zloban(vicious) već praznoglav(vacaous)  :?:

Rekao bih da je 120 nivo minimum za The Old Hunters na NG+, kako je verovatno većina igrača i igrala, prvo prešla na NG+ pa igrala DLC.

Na normalnom trebalo bi da je ipak dosta lakše. Čovek završio celu igru, uključiv i dlc, nešto ispod 120-tog nivoa, mislim. A nije se ni oznojio.

Bloodborne - Walkthrough Part 29: Pthumerian Queen & Moon Presence

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #131 on: 19-01-2023, 12:59:30 »
Da, ja sam ga igrao na NG+ i bilo je baš povuci-potegni.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #132 on: 21-01-2023, 00:08:20 »
Evo, ja sam dan proveo igrajući Bloodborne i super mi je. Svuda sam zaglavio, i sa The Bloody Crow of Cainhurst, i sa Martyrom Logariusom, i sa džinovima i močvarom u The Nightmare Frontier i, na kraju krajeva, i sa dlc-jem The Old Hunters, ali u nekim trenutcima ispade lakši svega napred pomenutog.

I na kraju, iznanađujuće, frustraciju uzeh da lečim Chalice Dungeonima, koje sam dugo vremena izbegavao. Nije mi jasno zašto ih igrači toliko pljuju. Ok, malo generički sadržaji, ponavljanje bosova iz glavne igre, ali nekad repetativnost može i da umanji frustraciju igranja preteških deonica nerepetativnih sadržaja.  :lol:

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #133 on: 21-01-2023, 13:29:12 »
Ja sam konačno našao vremena da odigram sat-dva vremena, fokusirao sam se na prolaz svih deonica u ovoj prvoj oblasti, otključavanje svih prečica, i skupljanje svega. Ubijanje svih protivnika se podrazumeva. Naravno, našao sam zver i oca Gaskojna, ali sam pobegao, dok se ne ojačam dovoljno. Planiram da dignem nekih 5-6-7 lvlup (već sam levelovao jedno 6), nadogradim oružje koliko mogu, pa idem na bossove. Dizajn mi se malo čini preteran, sa svim tim vertikalama i isprepletanim putevima, ali opet jako je zanimljivo za istraživanje. Ako izuzmemo bosove koje sam za sada stavio on hold, namučila su me neka dva vuka, bežao sam skroz do lomače i tu ih nekako utukao. Vidim da mora da se nauči pariranje pištoljem, uspeo sam par puta, rekao bih da ako se ubode pravi trenutak protivnik ostaje stuntovan dovoljno da mu isporučim solidan kombo. Jel to uspeva i sa bossevima?

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #134 on: 21-01-2023, 13:39:09 »
Da. Svi bosovi mogu da se pariraju i stave u stunlock. I da se na njima izvede visceral follow up.

Naravno, nije lako.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #135 on: 21-01-2023, 13:55:11 »
Mislim da sve to piše u onim porukicama na početku ali tek sad ima smisla da se vratim i da ih ponovo pročitam.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #136 on: 21-01-2023, 14:56:58 »
Mislim da imaš i protivnike imune na parry, npr.  Bloody Crow of Cainhurst

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #137 on: 21-01-2023, 15:05:16 »
To je u DLC-u, TU NE VAŽE PRAVILA!!!!!!!!!

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #138 on: 21-01-2023, 15:07:57 »
Jok, taj je iz vanile, poslednji hunter u questline od Crow

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #139 on: 21-01-2023, 16:08:29 »
Mislim, generalno si u pravu, ali za mandatory bossove. Opcioni su dosta teži i od dcl sadržaja, bar za sada. Govorim o bossu iz skrivenog zamka (imun na parry u prvoj fazi) i o hunteru u katedrali koji je deo vrlo missable questa

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #140 on: 21-01-2023, 16:23:43 »
Evo kad se ne sećam tog bossa. Moguće da nisam odradio taj kvestlajn do kraja...

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #141 on: 21-01-2023, 18:04:05 »
Eto, probaj ga na NG+. Trebalo bi da daje jednu od najboljih runa u igri.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #142 on: 23-01-2023, 14:45:31 »
Umro sam od smeha gledajući ovo i uživajući u komentarima.  :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=9hx2yEAHYyM

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #143 on: 24-01-2023, 18:42:07 »
Pala je i dojilja Mergo, finalni mandatory boss u vanila Bloodborne!  :|

Bloodborne mi je za sada najsolidniji i najomiljeniji From Software naslov, verovatno draži i od Elden Ringa. Količina mućenja je svedena na chalice dungeone i ostale opcione delove, sve ostalo je išlo glatko, Mergo sam sredio iz prvog pokušaja da se nisam ni oznojio.

Ostalo je puno toga da se pređe pre NG+: dlc, viši nivoi challice dungeona koji su postali sve teži i zbog kojih verovatno treba preći i na NG+, svi opcioni bossovi koje nisam pobrstio + alternativni krajevi.

Al' polako, Sekiro može malo da sačeka.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #144 on: 24-01-2023, 22:02:28 »
Da, Bloodborne je BAŠ dobro napralvjen, dovoljno vitak a dovoljno kaloričan. I taj bosfajt na kraju... fantastično.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #145 on: 24-01-2023, 22:21:07 »
Sekiro posle BB je kao da jedeš prepečeno pileće belo meso posle sočnog, polu krvavog bifteka.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #146 on: 24-01-2023, 23:20:43 »
Nije ni Sekiro loš, dao sam mu probnu vožnju čisto da me želja mine.  :lol:

Dopadaju mi se samurajske borbe i ono malo što sam video kako su izvedene. Dobar je to kontrast uobičejenim borbama u FromSoft igrama.

Grafika je koloričnija i bliža Elden Ringu nego Bloodborne ili Dark Souls, ali i taj kontrast mi prija, malo za promenu.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #147 on: 29-01-2023, 14:25:00 »
I onda čovek koji analizira nedostatke u Souls igrama kaže ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=gasHK779eeU&t=430s

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #148 on: 29-01-2023, 14:53:17 »
Ma, mislim, Sekiro je izvanredan, ali je PRE SVEGA usredsređen na borbu. Nema bildova, nema različitih oružja, nema statistika itd. Dakle, mnogo svedeniej i vitkije od Soulsborne-Ring opusa.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #149 on: 30-01-2023, 09:38:59 »
Sekiro ima najnapredniju borbu i najbolji trainer koji sam video u Souls igrama. Obično u drugim igrama dobiješ lenjo objanjenje da za parry kill klikneš L1 pa R1 i to je to.

Sekiro Shadows Die Twice | Advanced Hanbei The Undying Training

Uči te ne samo osnovne dodge i parry poteze, već i varijacije i napredne tehnike. Sekiro možda jeste sveden što se borbe i buildova tiče, ali mehanika borbe jeste znatno poboljšana i još ti igra daje njenu suštinu na tacni. :lol: