Nisi me baš puno shvatio ridikuli, pričao sam obruto, da treba biti glasniji i hrabriji od ovih grešnih što se greha ne stide...
Inače, mene je oduvek faciniralno koliko se Vučićevi neistomišljenici dive istom. Pa ljudi, nikakvu veliku mudrost Vučko nije smislio. Ovaj narod ne zna ništa sem navijanja, navija se za Kosovo, za pravoslavlje, za Rusiju, za šta sve ne, a bez ikakve analiza da li su ciljevi realni već ćemo, eto, prostim ispraznim navijanjem za imaginarne ciljeve dobiti sve što želimo. Pampur hoćemo. Evo, Evropa jasno stavlja Vučku na znanje da nećemo. Nisam siguran da će on to toliko lako prevazići, isto kao što ni Boris Tadić nije uspeo da prevaziđe bez obzira na sve spinovanje i svu stranačku mašineriju. Jednostavno, Evropa nas baca na kolena u apotekarski precizno osmišljenom trenutku, što je je bilo očigledno da će se desiti i pre nego što je SNS i došao na vlast, tj. znalo se da odavno da će dolazak Radikala biti smak i eto sad ćemo tom dugo pripremanom konačnom smaku i da prisustvujemo. Glup narod to i zaslužuje.