Author Topic: Heroes of Might & Magic  (Read 6278 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Melkor

• 5
  • 3
Heroes of Might & Magic
« on: 28-10-2002, 17:05:20 »
Zna li neko u cemu je stos sa dodatnim diskovima?

Jesu li za #3 ili za #4?
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #1 on: 28-10-2002, 19:46:00 »
kako sam samo znao da cu *tebe*, of all people, naci da prvi ovde postujes? i to sa herojima, no less  :)

oh, you sick, sick, sick maaan :D

inace, ovaj jedi knights II mlooogo za'eban, bate  :lol:

SANdMAN

• Guest
Heroes of Might & Magic
« Reply #2 on: 28-10-2002, 20:47:35 »
ne znam da su izasli jos za #4 a imas ih bujuk za #3, par i za #2.. kazi nam tacno o kom se radi, ime...

Melkor

• 5
  • 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #3 on: 29-10-2002, 01:11:00 »
O Spideru javi se pa da zaigramo u mrezi Dzedaja i Heroje. Otprilike jednom nedeljno svratim u igraonicu blizu Studentskog grada pa da se nadjemo.

U poslednjih nedelju dana izasli su neki novi diskovi za Heroje. Definitivno nisu za #2 ali ne znam da li su za neki od poslednja dva izdanja. Trebalo je da budu za #4 ali sam nacuo da su, posto su skapirali da su pukli sa tom verzijom, za #3. A sledece godine valjda izlazi i #5.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Melkor

• 5
  • 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #4 on: 29-10-2002, 03:25:31 »
godclone, apsolutno se slazem da je #4 golo g..... nije toliko losa za single player, ali mi smo pokusali dvaput hot seat pa se odmah vratili trojci

SANdMAN

• Guest
Heroes of Might & Magic
« Reply #5 on: 29-10-2002, 04:31:45 »
ma svaki deo je sve gori, #2 je bila najigrivija...

Melkor

• 5
  • 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #6 on: 29-10-2002, 05:14:02 »
Sto jes jes al malo prejednostavna za danasnje standarde ( mada nikad nigde nece biti tako sjajne animacije - Lugosi vampiri koji vicu BLAAA :lol: ) . #3 je ipak negde u pozlacenoj sredini.

Je li ko igrao Age of Wonders II - poredjenja radi?

DUNADAN

• 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #7 on: 11-11-2002, 22:57:38 »
ja nisam
ali su mi Heroes of Might and Magic omiljena igra
tim pre shto nisu real time combat, a poznato je da zene samo vrisnu i pokriju lice rukama
tako da, otpalo je igranje Diabla, Baldur's Gate-a, i ostalih real time
na Diablu sam dogurala do prvog nivoa i prvog neprijatelja, nekog mesara koji me je ubio n puta dok nisam odusatala.

da, ni meni se Heroes4 ne dopada, + ne shljaka na mojoj mashini
trojka mi je odlichna, ali najbolja fora ubedljivo su duhovi u dvojci!
ima chak i mesto gde se kupuju, kupish 3 duha, napadnesh vojsku hobita i posle jedne bitke imas 200 duhova, a samo se mnoze :)
znam da sam jednu partiju zavrshila tako shto sam sve neprijateljske heroje urnisala iskljuchivo sa duhovima

pozD momci
Two tears in a bucket, motherfuck it.

Nyarlathotep

• 4
  • 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #8 on: 12-11-2002, 02:09:06 »
Lepo je videti sumarku medju nama.
Inace Heroji IV meni su nikada jaci .... verovatno zato sto mogu da mi rade bez problema, mada moram da priznam da Heoroji II imaju neponovljiv duh. Ili to ili sam se ja tada najvise przio na Heroje i bezao iz skole da bi ih igrao.
Mada kako bi preziveli bombardovanje bez intoksikacije kombinovane sa Herojima III?
Heroji, Heroji uvek su tu i odnose dragoceno vreme. Zato sam ih i obozavao. Prokleta zaraza.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Melkor

• 5
  • 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #9 on: 12-11-2002, 02:15:32 »
Quote from: "DUNADAN"
ali su mi Heroes of Might and Magic omiljena igra

Melem za moje ozracene oci.

Eto, sinoc smo ponovo pokusali da igramo #4, odigrali smo 2 M partije i rekli nikad vise. Jednostavno nije igriva kada je mplayer u pitanju. Kada je LAN u pitanju 3 rulez. Znam da se sandman ne slaze sa mnom ali sta vi ostali mislite o tome. Imajte na umu da pricam o borbi protiv ljudskog protivnika.

Ozymandias

• 2
Heroes of Might & Magic
« Reply #10 on: 12-11-2002, 21:21:25 »
Human oponents rulez, pogotovo u LANu gde ne mos' videt' protivnicki potez & teritoriju
Da drugi nisu glupi, ja bih bio

Melkor

• 5
  • 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #11 on: 13-11-2002, 04:07:38 »
Je l' smes, a, a?

Melkor

• 5
  • 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #12 on: 13-11-2002, 04:09:31 »
a moze i neki grupnjak. recimo 2 na 2. Pa da bacimo i neku kintu...

hehehehehehehehehehehehe.....

Zlokobni smeh mracnog neprijatelja :twisted:

smrklja

• 5
  • 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #13 on: 13-11-2002, 15:00:52 »
koliko ja znam postoji jedan dodatni disk za dvojku, dva za trojku(plus pet diskova samo sa kampanjama za besmrtnog heroja), jedan za cetvorku koji je izasao pre tri nedelje i postoji ruska modifikovana verzija trojke koja ima oznaku3.5 i zove se wake of gods.zanima me da li iko ima normalnu verziju keca(ne ripovanu) iako ima dal li bi bio ljubazan da je pozajmi na jedan dan.melkore sto se igranja u pare tice sta mislis koliko bih ti dosad para uzeo aaaaa.
jos zlokobniji smeh

Boban

• 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #14 on: 13-11-2002, 15:53:08 »
Quote from: "Melkor"
a moze i neki grupnjak. recimo 2 na 2. Pa da bacimo i neku kintu...

hehehehehehehehehehehehe.....

hehehehehehehehehehehehe..... kazem i ja.

Nema problema, ali ocu procenat od svih "poslova" dogovorenih u ZS okruzenju.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Melkor

• 5
  • 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #15 on: 13-11-2002, 23:25:50 »
Quote from: "direwolf"
melkore sto se igranja u pare tice sta mislis koliko bih ti dosad para uzeo aaaaa. jos zlokobniji smeh

Sta, bez levih i celavih smetala, bez tvog memorisanja mapa kod kuce?

Dobro, mozda ali uvek mozemo da se oprobamo ponovo.

A moz i da se timujemo, angazujemu prokazenog radikala i ojadimo decicu. Nis sladje nego kad uzmes slatskis detetu ( sto jor najbolje zna )

Bobane. 10%

Boban

• 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #16 on: 14-11-2002, 16:29:49 »
Quote from: "Melkor"
Bobane. 10%

hm... nadam se da ne igrade dinar partija.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

smrklja

• 5
  • 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #17 on: 14-11-2002, 19:02:47 »
sto se tice uzimanja para decici to ti melkore najbolje znas jer kad god igramo preferans zna se ko je tata, a za heroje nagovori radikala da odigaramo revans dva na dva s njim i onim njegovim ortakom

Melkor

• 5
  • 3
Heroes of Might & Magic
« Reply #18 on: 14-11-2002, 23:03:56 »
Ti javi kad ta mama pusti da ostanes celu noc with big boys. :D