Dobro, bre, šta je sa vama ljudi ovde, ha? Što ne možete ili ne umete da budete jednostavno zadovoljni onim što imate i srećni?
Da sam znala da će ta jedna moja fotka da izazove ovoliku pometnju, ne bih je ni kačila. Kad već pričamo o nedojebanosti.

Video sam je, odvratna pojava, zloba zrači iz nje.
Ma to si se ti samo, uobičajeno pijan, pogledao u ogledalo to veče, pa si sebe, tako, po običaju polusvestan, zamenio sa mnom. A tako pijan si me i sanjao i u snu mi nešto rekao "u lice".

Ili to, ili lažeš. A pošto su ti testisi još uvek neokrnjeni mojom štiklom, biće da si me sanjao.
Nego, Džek, šta sada kada nema Bobana da me izvređa jer sam ti odgovorila na post, sad si se izgubio u besu i mizoginim komentarima?

Mislim, izređao si sve od nedojebane, do „treba da se uda (za nekog zmaja)“, preko nebulozne meme, konstatacije da sam ružna, zla i do me ne bi takao ni elektrodom. I posle svih tih ženomrzačkih komentara za koje znam da si sposoban, ako upratiš scenosled, ja sam ipak u nekom trenutku nagovestila da bih vam se možda i pridružila u Novom Sadu, ali samo ako počneš da se ponašaš kao emotivno, mentalno i psihološki stabilno biće i ako me ljubazno pozoveš, bez uvreda i arogancije (iz tvog uvodnog posta). No, kako se situacija samo pogoršava, reci mi: zašto bih ja sa brojem koji govori o ženskoj moći, a objavljen je radi odbrane ženskog dostojanstva na SF sceni, sada promovisala broj sa tobom? Čime si ti to
zaslužio da se ovaj broj nađe ispred tebe na stolu na nekoj promociji posle svih ovih ženomrzačkih reči i uvreda?
Sad, ja se možda predomislim ako odeš na topik o muzici članova foruma i objasniš Bobanu kako nije u pravu i kako je Miljan odličan pisac i još bolji muzičar i kako se ne slažeš sa njim, te odbiješ da objavljuješ u ZS dok se Boban ne izvini Miljanu. E, tako ćeš da pokažeš obraz. Sve ostalo je izdaja prijateljstva i prodaja dupeta za male pare. Jer ne ide da ti urednik bude neko ko priča ne baš pohvalne stvari o tvom "prijatelju", zar ne?
A broj o ženskoj moći se neće naći na stolu ispred tvoje persone sve dok ne pokažeš da si ga dostojan.
Da, baš i mene zanima šta si i koga izdao, Džek, da bi bio objavljen?
Kako koga je izdao? Pa svaki put kada poklopiš Miljana, a to radiš često, čim ga neko pomene, od Džeka ni traga da „brani“ svog prijatelja. Muk. Ali nakači se ovde jer je bezbedno. Hajde da ga vidim da se tako nakači tebi u odbranu svog „prijatelja“, da te vređa i bude ovako dosadan. Kukavica. Prodaje dupe.
I zar ne misliš da si me dosta izvređao da bi ga odbranio? Istrošio si svoj limit uvreda za celu godinu tamo na deponiji, umiri se malo, ne pridružuj mu se u mizoginiji i pusti ga da se sam iskobelja, sam je sve i započeo. Ili da nastavi da cmizdri, blamira se i vređa (pošto je to sve što, očito, ume), kao i onomad na radionici. Istoj koju je zloupotrebio za svoju promociju.
Dno dna.