NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > TEHNIČKE NAUKE, SAOBRAĆAJ, KOSMONAUTIKA

interfejsi interfejsi

<< < (2/6) > >>

Meho Krljic:
Jaojebemimbremater i Marisu Majer i jebo je konj na kom je dojahala iz gugla u Jahu....  :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Znači, stvarno... Kad je Yahoo skrepovao classic verziju mejla škrgutao sam zubima i odolevao skoro godinu dana jer moje portabl konzole sa svojim krš brauzerima nisu mogle da otvore nju end impruvd verziju Jahuovog inboksa.

Taman kad sam se navikao na novi inboks i shvatio da mi, recimo tabovi rade koristan posao, Jahu naravno sve opet promeni. Odolevao sam, ali danas mi je nasilno apdejtovan nalog i, naravno sad navika koju sam gradio tako dugo odlazi u kuras. Nema više tabova. Folderi se ne apdejtuju dovoljno ažurno, pa se obrisani mejlovi još uvek prijavljuju kao nepročitani izvesno vreme itd. Ko bre dizajnira ove stvari? Testiraju li oni to? Pitaju li narod valja li?? Majku im jebem ustašku!!!!!!

Milosh:

--- Quote from: Meho Krljic on 08-10-2013, 16:01:18 ---Nema više tabova.
--- End quote ---

:shock: :cry:

Tex Murphy:

--- Quote from: Meho Krljic on 08-10-2013, 16:01:18 ---Jaojebemimbremater i Marisu Majer i jebo je konj na kom je dojahala iz gugla u Jahu....  :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Znači, stvarno... Kad je Yahoo skrepovao classic verziju mejla škrgutao sam zubima i odolevao skoro godinu dana jer moje portabl konzole sa svojim krš brauzerima nisu mogle da otvore nju end impruvd verziju Jahuovog inboksa.

Taman kad sam se navikao na novi inboks i shvatio da mi, recimo tabovi rade koristan posao, Jahu naravno sve opet promeni. Odolevao sam, ali danas mi je nasilno apdejtovan nalog i, naravno sad navika koju sam gradio tako dugo odlazi u kuras. Nema više tabova. Folderi se ne apdejtuju dovoljno ažurno, pa se obrisani mejlovi još uvek prijavljuju kao nepročitani izvesno vreme itd. Ko bre dizajnira ove stvari? Testiraju li oni to? Pitaju li narod valja li?? Majku im jebem ustašku!!!!!!

--- End quote ---

Ево сад видјех и ја :-( Подржавам твој оправдани гњев.

Barbarin:
Gmail ;)

Meho Krljic:
O gmailu da i ne pričam. Svaka revizija njihovog mejl klijenta je bila gora od prethodne. Mislim, meni.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version