Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Nakon par dana u kojima se ništa nije dešavalo, vraćamo se sa uzbudljivim vestima.


Najpre, potvrda da će Playground games da radi novi Fable naslov. Igra će biti story and character-focussed open-world action RPG.


http://www.eurogamer.net/articles/2018-01-17-sources-microsoft-plots-fable-return


A sa steama sada možete skinuti demo lavkraftovskog turn based RPG-a - Stygian: Reign of the Old Ones. Evo obećavajućeg gameplay trejlera.


3
Escape from Ensenada 2017 BDRip XviD AC3-EVO

http://www.imdb.com/title/tt3652616/
5
Ovaj čovek se baš naradio:
 
 
 New Mod Adds Mario 64 Characters To Goldeneye 007 
 
6
Meni se Slay the Spire  juče nudio na  Steamu ali nekako sam pomislio da to nije za mene  :lol: :lol:  Tvoj opis deluje vrlo primamljivo mada i dalje nisam siguran da je za mene ali pratiću ga dalje  :lol:
7
PRIRODNE NAUKE / Re: Voda koju pijemo - Mićo reaguj!
« Last post by Ana on Today at 02:36:05 »
Filtri i drugi uređaji koji se prodaju verovatno mogu doprineti boljem kvalitetu vode. Ali tu takođe treba biti veoma oprezan, jer se samo izuzetno čestim menjanjem filtarske ispune - što je prilično skupo - može obezbediti da taj uređaj od prečistača ne postane zagađivač vode. Takođe, prilikom određenih procesa prečišćavanja iz vode se uklanjaju i materije koje su neophodne čovekovom organizmu, tako da i tu treba biti oprezan...

Budući da je prošla tačno decenija od ovog zdravorazumskizvučećeg saveta, zanima me da li se pojavilo nešto, neki filteri, aparature što bi bilo za preporuku u smislu poboljšanja kvaliteta vode.
8
ne znam bas koliko se kriticarima svideo, 7 na ignu, 5 na gamespotu, 68% na metacriticu...  :(

nego, ja obicno izbegavam early access igre (zato jos nisam ni okusio dead cells  :( ) ali bilo mi je potrebno tek nekoliko strimova da odlucim da pazarim slay the spire. prosto, bio sam video dovoljno da shvatim da se vec sad radi o izuzetnom naslovu, a da ce dodavanjem novog sadrzaja u nedeljama koje dolaze samo biti jos bolji. ako niste upuceni, slay the spire spaja dve velike virtuelne zaraze: karte i roguelike sistem. evo kako to izgleda u praksi:steam kaze da sam za ova cetiri dana odigrao 21 sat slay the spire, pa je posteno reci da sam navucen :lol: svaki lik ima sopstveni set karata, igra je prilicno dobro balansirana (nije ni prelaka ni preteska), mogucih sinergija i deckbuildova je pregrst, prelasci traju taman koliko treba (sat-dva), a developeri konstantno ubacuju nov sadrzaj. sto se mene tice, jedini problem s igrom je sto nema previse da ponudi u audiovizuelnom smislu, ali ipak se radi o roguelikeu. preporuka!
9
SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE... / Re: Veliki majstori fudbala
« Last post by Truman on Today at 01:52:48 »
Najbolji fudbaler koga sam ikad imao prilike da gledam završio fudbalsku karijeru.  xjap

Исто хтедох да напишем. То што је он умео с лоптом није ни Меси.
10
SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE... / Re: Veliki majstori fudbala
« Last post by Pizzobatto on Today at 00:31:34 »
I otišao u političare, koliko sam čuo. Oćemo precednika!
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10