Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
TV SERIJE, DOKUMENTARCI, ANIMACIJE / Re: Igra prestola (HBO, 2011)
« Last post by angel011 on Today at 01:02:49 »

I razlika je naravno između Walkera i običnog topovskog mesa. Prvi su neka vrsta drevnih stvorenja, bogova, magova, štagod, imaju karakteristične oklope, oružje, izgled, nečujno kretanje po snegu,  prati ih hladnoća, i slične kul stvari.


U jednoj od ranijih sezona smo i videli kako nastaju ti prvi, ono bepče im je ostavljeno, pa su ga pokupili, pa smo očekivali da ga pojedu, a oni ga pretvorili u jedno od svojih.
2
Ja čekam malko da se nakupi...
3
TV SERIJE, DOKUMENTARCI, ANIMACIJE / Re: Igra prestola (HBO, 2011)
« Last post by Petronije on Today at 00:57:06 »
Pa nije samo ta scena, ako misliš na prolog, dešava se i kasnije, kad donesu tela u prostorije straže.

Ah, prolog se dešava izvan zida, razumemo se...
4
TV SERIJE, DOKUMENTARCI, ANIMACIJE / Re: Igra prestola (HBO, 2011)
« Last post by Ugly MF on Today at 00:56:08 »
Iskreno meni je ova sezona čudna , sviđa mi se što su neke stvari ubrzali ali za neke preteraše. Teleportuju se u epizodi po nekoliko puta. Tirion u epizodi 4 promeni tri lokacije bez po muke, Robu trebala cela epizoda most da pređe.
Osim toga logika im puca iz epizodu u epizodu. Dzejmi jurišao na Deni i niko ga ne traži, izroniše on i Bron 4 kilometra dalje (drago mi je da je živ al da ga zarobiše pa ajde). E sad najgluplji zaplet od svega :lovimo zombija da pokažemo Serseji :) :) :)  aman stvarno. Deneris popalila 6 puta normalnije u slobodnim gradovima a sa ovom će da pregovara . Drugo što bi ikom palo na pamet posle svega da im treba Serseji ko saveznik,da će ona to prihvatiti.... za takvu glupost  Serseji bi ih ubila dva put u 3 minuta u sezoni jedan u ovoj verujem da će i ona imati neki poremećaj u razmišjanju ( makar privremeni) . Još što oni idu da hvataju zombije peške golim rukama , pored živih zmajeva. Svašta štrči u ovoj sezoni, počeli u predhodnoj ovde samo gas dodaše. Čekam zadnju da vidim šta će zapetljati i zaljigaviti. Zabavno je za gledanje al čovek mora da baš isključi mozak za neke stvari što nije bio slučaj u početku. Sad je od same serije interesantnije predviđanje ko će pobediti, ko je Azor Ahai, ko je noćni kralj itd  ....

Aj lav jour brejn! xremyb
5
TV SERIJE, DOKUMENTARCI, ANIMACIJE / Re: Igra prestola (HBO, 2011)
« Last post by ridiculus on Today at 00:55:11 »
Da, nisu zombiji u klasičnom smislu.

Ostaje problem Zida, koji bi trebalo da "blokira" njihovu magiju na neki način, tako da mi nije jasna ta scena iz prve knjige, ali ionako sam je davno čitao. Moraću da se podsetim da li ima nekih detalja koje sam propustio.
6
TV SERIJE, DOKUMENTARCI, ANIMACIJE / Re: Igra prestola (HBO, 2011)
« Last post by Petronije on Today at 00:48:22 »
Kod Martina, situacija je takva da moraš da spališ telo inače se diže, čak i iza zida, u Vesterosu (doduše u prostorijama straže, blizu zida, ali ipak...) Dakle, nekromanserska magija white walkera je jaka i ona deluje u nekom određenom polju. Ovde je to malo razrađeno, prilagođeno scenariju, malo i gejmerski, ubiješ nekromansera i podanici padaju k'o kruške. Svakako nema veze sa klasičnim zombijima, nema ujeda, zaraze i sl.

I razlika je naravno između Walkera i običnog topovskog mesa. Prvi su neka vrsta drevnih stvorenja, bogova, magova, štagod, imaju karakteristične oklope, oružje, izgled, nečujno kretanje po snegu,  prati ih hladnoća, i slične kul stvari. Drugi su obični podignuti leševi, i nemaju plave oči.

I da, ova epizoda je žešće razočarala, jedva sam čekao da se završi, a k'o za baksuz traje preko sat vremena.
8
Valjda treba magija neka, ne može leš sam da se preobrati.

u onoj borbi na kraju prošle sezone su se vrlo brzo dizali, kao sami od sebe, al po netu sad čitam da u stvari white walkeri moraju da ih ožive, a ovi nisu walkeri nego wights

i svi su navodno muškarci, hm...
9
TV SERIJE, DOKUMENTARCI, ANIMACIJE / Re: Igra prestola (HBO, 2011)
« Last post by mac on Yesterday at 23:59:33 »
Valjda treba magija neka, ne može leš sam da se preobrati.
10
SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE... / Re: Kosarka
« Last post by Filaret on Yesterday at 23:40:48 »
Рутински против Пољака. Боби рупа у одбрани, Гудура се и даље повремено погуби, али зато Лучић брз ко метак, а Штимара озбиљан ко уговор од пола милиона.  :)


Руси ако се уиграју и обуздају Шведа могу лако до медаље са овим ол старс тимом.


Биће занимљиво за викенд, а и ужелели смо се.

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10