Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Ja imam sbb i tu imam sport klub. Plaćenu IPTV listu takođe imam isključivo zbog Arena sport paketa, isključivo zbog Aba lige(imam i tu sport klubove). IPTV listu sam kupio na AliExpress, košta nekih 18$ za 6 meseci. To je internacionalna lista i ima gomila stranih kanala, ali ja iz te liste iščupam linkove Arene, napravim novu listu i ubacim je u IPTV aplikaciju na smart tv-u, tako da na dva klika imam Aba ligu vikendom. Stvar je u tome da i te liste hoće nekad da zezaju, mada retko, uglavnom lepo radi, kvalitet je podnošljiv, neki drljavi HD. Inače postoje i skuplje liste, domaćih preprodavaca, koje rade još bolje i imaju sve sportske domaće kanale. Ako ti treba ta informacija mogu da ti dobavim jer znam ko zna, to prodaju našim ljudima preko, ali dosta se i ovde koriste.

Inače taj "uređaj od 40$" koji koristiš se zove android box. To je u suštini android uređaj prilagođen tv iskustvu, ima hdmi izlaz, daljinski, i na njemu možeš instalirati razne aplikacije za gledanje filmova, youtuba, iptv, i sve ostalo što ti padne na pamet da koristiš na jednom androidu. Posedujem dva komada, jedan od 30$ i jedan od 100$, pa ako nekoga zanima nešto oko toga neka pita.
2
Da, svestan sam da si najavio osvrt na The Green Lantern (Sezonu 1), i kad sam rekao da očekujem tvoju analizu događaja, mislio sam na Osvetnike, ovaj novi serijal. Mislim, ipak je to bitan naslov, i ne baš kratak (osim po dešavanjima, bar kako se priča).
3
Paula White je Trampov "specijalni savetnik" koji se bavi verskim pitanjima u kancelariji za odnose sa javnošću. U donjem videu možete je čuti kako zahteva da sve satanske trudnoće pobace ovog trenutka:
 
 
https://youtu.be/vlW1gehhwA4
 
 
Dobro je dok ne krene moleban neki...
4
Okrutno je reći ali, nažalost, živimo u kapitalizmu. Zato i scallop iskusno veli "plati, pa klati".

Teško da će u bilo kojoj konstalaciji snaga i tehničkih mogućnosti ikada biti drugojačije. Čak i da može, napraviće se da ne može.

Jer, to je u ljudskoj prirodi.

A do tada...
6
većina me ne zadovoljava... hoću sve.
Ne želim da pred svaki sportski događaj prvo tragam koji ga kanali prenose pa da li je u ovonedeljnoj ponudi mog provajdera, pa ako nije gde jeste, pa da li imam šemu da preuzmem sa tog drugog mesta i na kraju da tražim po netu...
7
...
Realno, najveći problem mi je sport koji hoću da gledam uživo, to se toliko menja da je često vrlo teško uopšte naći koji kanal prenosi koju utakmicu.


mozda da provjeris DAZN, to bi moglo pokriti vecinu.
8
ali ne radi... verovatno ja nisam u stanju da istrpim toliku proceduru  da bih došao do polucilja pošto ono što sam video iz komnetara na netu sve to puca i dronjavi sa kvalitetom baš kada je neka utakmica koju milioni hoće da gledaju. Šta će mi koji kurac 14000 filmova i serija kad ih sve već imam na torentu u apsolutno besprekornom kvalitetu.
9
Sve je to super, ali da li vi shvatate da tu nije poenta da milion ljudi gledaju istovremeno, a prekinu svoju kablovsku pretplatu, već da privuku nekog slučajnog namernika da pogleda sadržaj i da se pretplati na HRT ili već šta?

Naravno da je tako ali čemu blokiranje sadržaja za gledoce van područja Hrvatske kanala koji je inače free?
Zato što se plaća pretplata i kod njih pa je onda to dvoje u koliziji?
I to je posve logično ali onda nije "sve na izvolte online" kako veli drug džin tonik...


naravno da je sve na izvolite online.
nekad si u inozemstvu morao placati vrlo visoku pristojbu za hrt, plus posebnu opremu ili "posebnu opremu", a imao daleko manje no danas. opet, ako sutra gledam rukomet, finale ep, hrvatska-spanija, necu gledati na hrt-u, vec njemackom prvom programu. mislim, u nekoj varijanti bilo bi zgodno pogledati na hrt-u (tipujem da prenosi prva, ne i htv int), no to imam i na nj. dok vijesti, dokumentarce razne domace, serije, filmove, kulturni program, sta god, itd. imam u hd-u u rt-u i gratis, pa vecinu stvari i on demand. bilo bi previse ocekivati da placaju kakvoj americkoj produkciji i prava za cijelu europu, a nepotrebno. tako da to nepotrebno ne ulazi u moje sve. imam sve sto bi me moglo zanimati.
10
Bobane, plati pa klati.

Kodi je džabe ali eto i njemu je našao manu!
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10