Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
eh... zakasneo.
2
STRIPOVI I OKO STRIPOVA / Re: Strip album koji upravo citam
« Last post by ridiculus on Today at 02:08:40 »
Ok, valjana primedba. Kao što rekoh, nisam čitao do kraja, pa ne znam kuda ta priča ide. Moon Knighta je trebalo odavno da pročitam, ali nikako sve da stignem.  :cry:

3
Meni je ova priča o Lemu bila izuzetno zanimljiva jer sam čuo uglavnom o stvarima koje nisam znao. ABN bi pričao ono što i vrapci znaju.

Što se tiče izbora za "Otisak zveri u pepelu"... napravio sam ga ja, ali to nije izbor, to su pokupljene doslovno sve moje priče koje imaju nekakve veze sa Srbijom i Beogradom. Dakle, nikakav izbor, osmišljavanje, prebiranje... jednostavno SVE na tu temu u jednu knjigu.
4
što bi branio?
tužni smo što nema tvog novog romana evo već 30 godina.
TRIDESET GODINA čekamo tvoj novi roman.
Mnogo je...
5
Uspeo sam na pola sata da se dočepam džojpeda, dok me nije stariji naslednik najurio. Prvo, igra je odlično optimizovana. Na mojoj vremešnoj mašini koja je kad je bila nova spadala u neku mid ili čak mid-low klasu (amd quad core 860k, 8gbddr3, r9 270x), u 1080p na high detaljima, sve klizi. Nije baš da oduzima dah detaljnim teksturama ili spektakularnim efektima, ali from igre nikad ni nisu nešto briljirale na tom polju. Probao sam i u 4k da poteram, osetna je razlika u količini detalja i oštrini, ali radi u nekih 15-20 fps pa nije bilo smisla nastaviti. Što se tiče dizajna tu ne bih komentarisao, jer sam bukvalno na samom početku mlatio 4-5 likova i navikavao na mehaniku. Biće zanimljivo videti kako su se izborili sa tim aspektom, s obzirom da je ovo igra gde se dosta skače i koristi kuka, velika razlika u odnosu na souls-e. Borbe su intenzivne i nabijene adrenalinom. Uglavnom se svodi na pariranje i kontru, gde posle uspešnog pariranja i pravovremene kontre, ovi početni protivnici padaju iz prve uz obilje krvi i lepih animacija. Dosta je zarazno, mada ne mogu da zamislim kako će se sve to odvijati kasnije, s obzirom da koliko čujem nema nikakvih rpg elemenata. Dakle manje više čisti h&s, samo što nije besomučno mlaćenje i kidisanje već ima malo taktiziranja i plesa sa protivnicima, što me izuzetno raduje. Daleko je to od Dark Souls naravno, sve je kudikamo brže i fokus je na ofanzivi. Prvi utisak je izuzetno pozitivan, mada sam blago razočaran što nema nikakvih rpg elemenata, što naravno ne mora ništa da znači. Još će se ovo igrati i tek ćemo pisati u narednim danima, nedeljama i mesecima.
6
BERZA STRIPOVA / Re: Dilan Dog
« Last post by acvetic on Today at 01:06:51 »
 :roll:
7
Почиње прољећна распродаја на ГОГ-у, хелоу прољећна распродају, гудбај мани.
8
BERZA STRIPOVA / Re: Martin Mystere,Prica iz baze...
« Last post by makmc on Yesterday at 22:39:06 »
Tex i dalje aktivan oglas,moguca je nabavka brojeva koji nedostaju.
9
ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA... / Re: SERBIA TODAY
« Last post by zosko on Yesterday at 20:49:52 »
Mene je strah da mi ovakvi, kakvi smo pokvareni, ne iskvarimo takvog demokratu kakav je Zloćko. I humanistu, pre svega.


on a serious note, a sta je ovo?
Novosti - Galerija naslovnica

tjednik srpskog narodnog vijeca u rh, grupacije po defaultu zastupljene sa tri poslanika u rh-saboru, na vlasti, financiran od rh.
na sta ovo lici? to je sve sto srpska kultura moze ponuditi. tenzije i provokacije.
evo, podji od ovog foruma. bilo je mnostvo priloga o razvoju sf-a u srbiji.
gdje je, primjerice, naslovnica novosti sa tom tematikom? promocija knjige, tribina, organizacija kulturne manifestacije?
nista. pare samo za provokaciju.
10
ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA... / Re: SERBIA TODAY
« Last post by Ksenija Atanasijević on Yesterday at 20:25:11 »
Хвала на лепим речима, али чисто сумњам да је зоско мислио на мене.

Pa kažem ti - nije. Mislio je na sebe.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10