Author Topic: ZA LJUBITELJE STIVENA KINGA  (Read 127722 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dragonfly0

 • 2
 • Posts: 270
Re: ZA LJUBITELJE STIVENA KINGA
« Reply #550 on: 09-10-2018, 21:46:16 »
U pripremi...

Stiven i Oven King - Uspavane lepotice


SAMO SE USUDITE DA IH PROBUDITE...

U budućnosti koja je toliko stvarna i bliska, da može biti čak i sadašnjost, nešto se čudno dešava ženama širom sveta. Padaju kao žrtve uspavljujućeg virusa, koji ih obavija opnom od gaze, sličnom čauri. Ako se probude, ako neko iscepa gazu, one pobesne.
Virus se širi ženskim zatvorom u Dulingu, gradiću u Zapadnoj Virdžiniji. Pogađa sve zatvorenice izuzev jedne: zagonetne Ivi, koja kao da je imuna na blagoslov ili kletvu ove bolesti. Da li je Ivi samo neka medicinska anomalija koju treba izučavati ili je zapravo demon koga treba ubiti?
Vođeni primalnim instinktima, napušteni muškarci okreću se jedni protiv drugih, dok se gradski šerif Lila Norkros bori da ostane budna i reši misteriju.
Ali vreme prolazi. Žene iz Dulinga samo što nisu otvorile oči u sasvim novom svetu...

„Krajnje uverljivo... sjajno oslikani likovi.“ Dejli mejl

[

Ned

 • 3
 • Posts: 605
 • D.S.B.
Re: ZA LJUBITELJE STIVENA KINGA
« Reply #551 on: 20-01-2019, 22:50:21 »
Pre par dana završio The Outsider. Svedeo mi se jako pre svega zato što ulazak u priču odstupa na neki način od onoga što sam pročitao od Kinga do sada. Sjajna priča, dinamična puna svega što smo navikli od ovog majstora misterije. U svakom slučaju za ljubitelje Kinga prava poslastica.


dragonfly0

 • 2
 • Posts: 270
Re: ZA LJUBITELJE STIVENA KINGA
« Reply #552 on: 30-03-2019, 12:57:13 »
U pripremi je novi roman Stivena Kinga - Autsajder, ali ovi iz Vulkana nastavljaju sa bezobrazlukom i sve manje vode racuna o buducim izdanjima, tako da ce ova knjiga imati previse smesne korice koje bi dete od 5 godina bolje smislilo i uradilo.

U pripremi...

Stiven King - Autsajder

Oblast: Misterija i horor
 ISBN:  978-86-10-02548-4
 Format:  145x205
 br. str.:  432
 povez:  tvrd
 Pismo:  latinica


 Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš.Nakon ubistva dečaka u gradskom parku, pouzdani očevici jednodušno su ukazali na omiljenog trenera Lige petlića Terija Mejtlanda kao krivca. DNK dokazi i otisci prstiju samo su potvrdili da je ovaj ugledni porodični čovek #počinio strašan zločin.
Užasnut brutalnim ubistvom i potresen činjenicom da je Mejtland trenirao i njegovog sina, detektiv Ralf Anderson naređuje da hapšenje osumnjičenog bude javni spektakl. Ali Mejtland ima alibi i drugi svedoci potvrđuju da tog dana nije ni bio u gradu. Anderson i okružni tužilac pretresaju dokaze, a istraga se širi od Ohaja do Teksasa. Pojavljuju se užasavajući odgovori, koji dodatno komplikuju i ubrzavaju Kingovu ionako nepodnošljivo uzbudljivu priču.Teri Mejtland je po opštem mišljenju dobar momak, ali postoji činjenica neporeciva poput gravitacije: čovek ne može istovremeno da bude na dva mesta. Ili možda može?


any gas stations open near me
 

Alexdelarge

 • 4
 • 3
 • Posts: 7.149
 • Enfant terrible
Re: ZA LJUBITELJE STIVENA KINGA
« Reply #553 on: 21-05-2020, 08:38:40 »INSTITUT
Stiven King

Izdavač: Vulkan izdavaštvo
Broj strana: 464
Pismo: Latinica
Povez: Tvrd
Format: 21 cm
Godina izdanja: 2020.
ID: A214267

1791.00 din

Duboko u šumama Mejna postoji mračna državna ustanova, u kojoj su zatočena deca oteta iz čitavih Sjedinjenih Država. U Institutu ih podvrgavaju nizu testova i kombinuju njihove specijalne talente – telepatiju, telekinezu – kako bi povećali njihovu moć.

Luk Elis je najnoviji regrut. On nije običan dvanaestogodišnjak, superpametan je i poseduje još jedan dar koji Institut želi da iskoristi. Ipak, da li je dovoljno pametan da pobegne?

Bivši policajac Tim Džejmison prihvatio je posao u policijskoj stanici u dalekom gradiću u Južnoj Karolini. Zapravo, mislio je da je samo u prolazu. Ali uskoro će se pozabaviti najvećim slučajem u karijeri.

Luk, njegova prijateljica Kališa i druga deca znaju da su zatočenici bez nade za bekstvo, a ne gosti na igralištu i hodnicima Instituta u kojima vlada turobna atmosfera, uprkos posterima koji poručuju da ih čeka „još jedan dan u raju“.

Međutim, veliki događaji se okreću na malim šarkama. Luk će se zbližiti s novim, još mlađim regrutom, Ejverijem Diksonom, koji raspolaže izuzetnom sposobnošću čitanja misli. Institut želi da iskoristi njihove talente u tajne svrhe, ali Lukove i Ejverijeve moći prevazilaze sva očekivanja onih koji upravljaju eksperimentima, čak i zloglasne gospođe Sigsbi.

Napeto, eksplozivno štivo o borbi dobra i zla u svetu u kojem ne pobeđuju uvek dobri momci.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.