Author Topic: Predlog .... post FRP  (Read 5725 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nyarlathotep

• 4
  • 3
Predlog .... post FRP
« on: 08-11-2002, 01:19:06 »
Mislite li da bi mogli ovako nesto da organizujemo?
Online RPG ....
dogovorimo se za sistem, podelimo uloge ..... jedan vodi pricu a ostali se svi lepo zezaju.
Pre dve, tri godine igrao se MERP online frp. Ucestvovalo je po par hiljada igraca, naravno u zasebnim ekipama.
Znam ljude koji tako igraju Star Wars rpg.
E, ali uzima to mnogo vremena ... ne znam, ovo je cisto predlog.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
medvedja usluga samom sebi
« Reply #1 on: 08-11-2002, 01:24:15 »
chuj, kad dobijemo chat, mozete mozda da prijateljski ubedite bobana (tako sto cete mu kupiti prava za objavljivanje svega sto on hoce, + troskovi istih, recimo; that would be nice) da vam isti iznajmi na par sati nedeljno kako biste mogli frpovati u real-timeu.
ja se iz ovoga odmah iskljucujem ako bi se radi o nekom hard fantasyju, kamoli star warsu ili necemu slicnom.
s druge strane, ako bi radili neki contemporary urban fazon with a dash of horror, "racunajte na nas".

Nyarlathotep

• 4
  • 3
Predlog .... post FRP
« Reply #2 on: 08-11-2002, 01:46:03 »
nikako Star Wars ili Fantasy sistemi ...
Horror ... da.
Tesko da bi smo mogli da koristimo neki pravi sistem jer je nemoguce bacanje kockica , bilo bi previse sporo .... postoji 1000 razloga zasto to neizvodljivo.
Ono sto je ovde moguce je da svi mi na neku temu, na neku postavljenu situaciju improvizujemo. U principu u poslednjih par godina (bar kod iskusnijih igraca) sve vise se praktikuje sto redje bacanje kockica. Poenta toga je da akcenat bude na prici, Role Play-u, a ne na Hack and Slash rokacinama.
Videcemo ... prva nece morati da se otkupljuju. Mozemo da koristimo pozadinu nekog nama poznatog sistema, samo sa nasom pricom. Nigde na netu necemo postaviti reklamu dodjite da igrate i da za dzabe skinete sve supplement-e za "D&D III ed."
videcemo

Boban

• 3
Predlog .... post FRP
« Reply #3 on: 08-11-2002, 01:57:10 »
A nije vam palo na pamet da se nadjete negde u gradu, odigrate to sto imate, pa nam ovde posle prepricate sta je bilo... mislim, zaista... da instaliramo i kamere pa da se vidi kako ko baca kockice, a?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Melkor

• 5
  • 3
Predlog .... post FRP
« Reply #4 on: 08-11-2002, 05:11:00 »
A sto da ne? Cisto promene radi.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
Predlog .... post FRP
« Reply #5 on: 08-11-2002, 09:55:16 »
*ja* da izlazim iz kuce?

u grad??

tsk.

tsk tsk.

a-ha  8)

Nyarlathotep

• 4
  • 3
Predlog .... post FRP
« Reply #6 on: 08-11-2002, 13:50:41 »
Spideru, Melkore,
hocete li da akcijamo neki normalni, pravi, live frp?
Ne znam, smorise me ortaci sa kojima igram vec godinama ... pa mozemo da probamo. Dva puta mesecno ili tako nesto ....

Melkor

• 5
  • 3
Predlog .... post FRP
« Reply #7 on: 08-11-2002, 16:28:09 »
Ja sam uvek za. Samo tesko ako je Spider jos uvek u Zemunu a nece da izadje iz kuce. Moz ga namamiti jedino ako imas kablovsku :)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
Predlog .... post FRP
« Reply #8 on: 08-11-2002, 19:21:09 »
za live frpove nisam preterano zainteresovan trenutno. sa druge strane, post-frp ne bi bio los eksperiment. na toj sekciji diskusija mislim da niko nece zameriti ako neko od nas/vas otvori topic gde cemo to raditi. nisam neki frpadzija, ali this just might be fun. dokle god se ne radi o nekom hard-fantasyju. i naravno, bez mene kao GM-a.

Nyarlathotep

• 4
  • 3
Predlog .... post FRP
« Reply #9 on: 08-11-2002, 23:25:29 »
igrali bi Kult ...
trenutno imam ekipu koju vodim Changeling.
Inace ja bih bio GM, nema problema .....

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
Predlog .... post FRP
« Reply #10 on: 08-11-2002, 23:46:11 »
govoris o live ili cyber frpovanju?

Ozymandias

• 2
Predlog .... post FRP
« Reply #11 on: 12-11-2002, 21:26:45 »
Imate i moj glas za cyber rpg, mada znam da cu sada privuci gnev stanovitog mracnog boga koji se oglasava na ovom sajtu :oops: , ali horor me trenutno mnogo vise privlaci nego fantasy (makar bio i kineski). A tu je i pitanje slobodnog vremena  :cry:
P.S. nije vezano za temu ali me zanima Nyarla... kako si prosao sa faxom, mislim na smanjenje uslova itd itd
P.P.S. nemojte da me mrzite ali me zanima.
P.P.P. u pizdu materinu S. Cisto da se ne zbunis ja sam Marko sa Svedskog
Da drugi nisu glupi, ja bih bio

Nyarlathotep

• 4
  • 3
Predlog .... post FRP
« Reply #12 on: 13-11-2002, 02:39:02 »
'de si bre ti?
na faksu ... kul. Dao sam statutarni uslov, presao na redovne i ojadio matorce za pare (sajam knjiga).
To je to ....
za Cyber RPG, mozda ce od toga i da bude nesto ...
Fanasy role play igre su stvarno super stvar, od toga se i krece (ne znam nikog ko je za svog prvog lika imao nekrofila ili masovnog ubicu iz Kult-a) ali ako bismo nesto akcijali igrali bi horor. Lakse je za cyber igru, brze je i efikasnije.
Zamisli da vam opisujem svaki prolanak oko Karas Galadona kroz koji prolazite ... ne ide.
ajde smislicemo vec nesto ....
...a mi se vidimo u Lazi, na faksu, ili ko zna gde.
budi pozdravljen

Melkor

• 5
  • 3
Predlog .... post FRP
« Reply #13 on: 13-11-2002, 04:05:44 »
Munje i gromovi ##!#!#!
 :twisted:

ma briga mene da li je u pitanju fantasy vazno je da se igra

A tebe mrzi da vodis, cuo sam da ti nije prvi put da tako zajebes ljude

Zato je covek poceo da trenira da ga neko ne bi sacekao u nekoj mracnoj ulicici i zaneo se u neki horo roleplay :)

Ceracemo se mi jos!  -- ( to je kao pretnja ) o Marku sa Svedskog :x

Nyarlathotep

• 4
  • 3
Predlog .... post FRP
« Reply #14 on: 14-11-2002, 01:08:00 »
Umem ja da zajebem ljude za FRP.
Stvarno umem. Melkore reci mi da li sam i tebe zajebao ili nekog tebi poznatog (reci da znam da ga ne vodim ako bude bilo prilike .... GM sam - moze mi se)  :twisted:
Ali ljudi mnogo vas je pa me razumite (upuceno nikome odredjeno)    :(  ... videcemo mi za ovaj cyber frp, najveci problem je tehnika ovakvog frpa. Mora to dobro da se osmisli tj. treba da bude jednostavno, brzo i efikasno.
Nikada do sada nisam vodio cyber frp. Ozbiljno cu da razmislim o tome pa cemo videti.
Mozda od ovoga nesto ispadne.
see ya

Melkor

• 5
  • 3
Predlog .... post FRP
« Reply #15 on: 14-11-2002, 02:41:39 »
Nyarlathotepu (kako vec prebacujes u vokativ), nisam tebi rekao. Mislio sam na misterioznu osobu sa Svedskog he he  :wink:

Ma kako god, cak i ako ispadne smesno i to je uspeh. Bar cemo se smejati :D  :lol:  :D  :lol:  :D  :lol: