• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Putujemo u nepoznato ;)

Started by Biki, 26-09-2012, 11:43:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Biki

Kao sto sam obecala , evo mi ga topicic :).
Ovde cu da vam se javljam iz voza i pisem svoja opazanja, a vi se slobodno prikljucite razgovoru.Ljubi vas vasa kondukterka Biki  xremyb . Odoh da popijem kafu i da se obucem pa vam se javljam iz voza kasnije.http://m.youtube.com/watch?v=oMy27BewiFs

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

pokojni Steva

Stipan

Ovo je dobro krenulo, samo tako nastavite...

Biki

"Please stay clear from doors, doors are now closing" upravo je saopstio prijatan muski glas.Voz je krenuo, ljuljuska se. Stace usput na jos dve stanice pa cu imati prilike da jos par puta cujem ovog tipa. Pitam se kako izgleda :). Prosle godine je "stjuardesa" bila neka kokoska. Svaki put bi mi preselo putovanje kad bi krenula da se kikoce preko razglasa te da nesto ubacuje u obavestenja van konteksta.
Gledam sad nesto okolo trebalo bi da vam uskljocam neku slicicu i ostavim veceras kad se vratim kuci. U mom kupeu je jutros inace par regularnih ljudi sa kojima putujem tako vec nekoliko godina. Jedan covek u svojim sezdesetim rekla bih godinama sa kosom belom kao sneg.Uvek sedi sa moje desne strane par sedista nize.Uredan i uglacan, sa nekom starom akt tasnom u ruci uvek mirno ceka voz, ne prica nikada ni sa kim. Bar ga ja do sada nisam videla i cula da prica.Ima male crne slusalice u usima. Jednog jutra sam cula da slusa grcku muziku, jer je odvrnio svoj mp3 bas glasno.Tako sam zakljucila da je najverovatnije Grk. Zasto je tog jutra slusao glasno muziku pojma nemam. Mozda je cuo neku lepu vest. Mozda je postao deda. Mozda nije. Mozda mu je bilo muka od svega pa je pozeleo da je negde na nekoj plazi Sredozemnog mora pa mu je muzika pruzila to putovanje. Ko bi znao.
Voz je sada ubrzao. I dalje se ljuljuska sto me cini pospanom. Napolju je jos uvek mrak. Nista se ne vidi. Samo ponegde neko svetlo od kuca.
Sad cu da uslikam neku slicicu pa cu da dremnem dok ne stignem u "veliki prljavi grad"

pokojni Steva

Biki

Hvala vam :)! Bas ste zlatni. Ove pesme znam ali ne mogu sada da ih slusam sa telefona. Odslusacu veceras kad se vratim, ali imam ih tu nedge u glavi, mogu po malo da pevusim.
Samo se vi dragi moji opustite, sedite gde vam je drago.Nemoj samo neko da je izuvao cipele ili patike u kupeJu :)))) ( salim se)

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Mme Chauchat

Quote from: Karl Rosman on 26-09-2012, 12:48:42
:) 

nemre ovo bez onog:
Ninth & Hennepin

"sve sam to video kroz žute prozore večernjeg voza..."

Plut

saturnica

Biki, evo i mene u tvom kupeu xcheers

Stipan

saturnica

Karl Rosman

Quote from: Jevtropijevićka on 26-09-2012, 13:08:48

nemre ovo bez onog:

Heh, so true. Mada, nisam siguran da se uklapa u senzibilitet kojim Biki odise. :)
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

pokojni Steva

Šta, ja isp'o jedini da sam izvrdao temu? Opet. E, jbg... :oops:

Stipan

saturnica

Stipane, s ovog mjesta na kojem se nalazim, imam nedostupan youtube, tako... :oops:

Biki

Joj kako vas volim :)
Saturnice bukvalno sam se okrenula i pogledala po kupeu gde si, onda sam se setila da si verovatno u nekom drugom vozu na nekoj drugoj geografskoj sirini i duzini, ali smo ipak u istom virtuelnom vozu.
Kako je ovo uzbudljivo ljudi moji! :)
Rasanili ste me totalno.

Stipan

Ah Saturnice, opravdano znači. Odradićeš to naknadno.

saturnica

Biki, imam neka očekivanja od tebe u ovom vlaku. Kreni malo i s erotikom, zadnji put si bila sjajna... :lol:

Stipan

Šta? Biće i erotike? Uuuu....

дејан

...barcode never lies
FLA

дејан

...barcode never lies
FLA

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Biki

malo su mutne

Meho Krljic

Užasno je što su na ovu prvu sliku, koja insistira da držimo stopala negde drugde, ne na sedištu, stavili sliku čoveka koji čak ni nema stopala!!!!!!! Ni ruke!!!!!!!!!!!!!!!

Biki

Quote from: Meho Krljic on 26-09-2012, 23:50:31
Užasno je što su na ovu prvu sliku, koja insistira da držimo stopala negde drugde, ne na sedištu, stavili sliku čoveka koji čak ni nema stopala!!!!!!! Ni ruke!!!!!!!!!!!!!!!

znam, stahota

Biki

Cekaj nego neko je spomenuo erotiku. Jel da pisem ili da ne pisem?

pokojni Steva

Quote from: Meho Krljic on 26-09-2012, 23:50:31

Što se mene tiče, nema on ni noge  :!:

Biki

pa nemas nekih karaktera ni na saobracajnim znacima, pa sta  :roll:

Mme Chauchat

Quote from: Karl Rosman on 26-09-2012, 13:13:58
Quote from: Jevtropijevićka on 26-09-2012, 13:08:48

nemre ovo bez onog:

Heh, so true. Mada, nisam siguran da se uklapa u senzibilitet kojim Biki odise. :)
Znam, za nju bi trebalo nešto pozitivno ali nekako su pesme o vozovima mahom melanholične... ne smem sad da pustim Bajagu, streljaće me sagitaši...
Recimo:
BILL HALEY ~ CHATTANOOGA CHOO CHOO ~ 1954

@Biki: piiišiii

@Jape, ja ti za ovog čula nisam.

Biki

Quote from: Jevtropijevićka on 26-09-2012, 23:59:02
com/watch?v=Ul22mBkkKww#]BILL HALEY ~ CHATTANOOGA CHOO CHOO ~ 1954[/url]

@Biki: piiišiii

Pa ne znam sta da radim, malo se stidim  :oops:

Джон Рейнольдс

Ђејп ме подсетио:

Bound for Glory - Hate Train Rolling

Па је прва асоцијација, наравно и:

THE METEORS psychobilly - hate train

Мис'им... Не дајмо да превлада слабићка музика чак ни на топику о возовима!
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

A ima li u tom vozu toaleta? I kakav je?

Džek

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Biki

Quote from: D. on 27-09-2012, 00:17:50
A ima li u tom vozu toaleta? I kakav je?
Ima, ali nikada nisam bila. Uvek trpim sa tim :oops:. Nesto mi je bljak bilo gde drugde da шишки мишким osim u svojoj kuci.
Ali pogledacu sledeci put D samo za tebe , pa cu da ti napisem kako je  :)

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: Biki on 27-09-2012, 00:34:48
Ima, ali nikada nisam bila. Uvek trpim sa tim :oops: . Nesto mi je bljak bilo gde drugde da шишки мишким osim u svojoj kuci.
Ali pogledacu sledeci put D samo za tebe , pa cu da ti napisem kako je  :)

uslikaj ga?  :)

Barbarin

Sigurno ne može da se meri sa čistoćom ovih kod nas, a o mio mirisu i da ne govorim  :P
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Josephine

videćemo  :!: pravimo mali eksperiment...

Biki

Quote from: D. on 27-09-2012, 00:46:20
videćemo  :!: pravimo mali eksperiment...

In vitro ili in vivo  :mrgreen:?
Ne stvarno kakav eksperient je u pitanju?

Josephine

Quote from: Biki on 27-09-2012, 00:48:37
In vitro ili in vivo  :mrgreen:?
Ne stvarno kakav eksperient je u pitanju?

Pa i jedno i drugo.  :mrgreen:

reći ćemo kada dobijemo fotke... :)

Джон Рейнольдс

Хајде да видимо и то чудо, верујем да је Д. стручна за тоалете.

#Τζούτσε

Džek

Glupost, da žena slika klonjare u vozu umesto da iznosi svoja zapažanja koja su koliko vidim lepo odjeknula na Sagiti.   :x
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.