Author Topic: Salemovo, Stiven King  (Read 2424 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

• 4
  • 3
Salemovo, Stiven King
« on: 11-07-2013, 14:04:00 »
Upravo čitam ovo...nisam toliko ljubitelj priča o vampirima, ali ova knjiga mi se dopada. Ne toliko zbog tematike koliko zbog kingovskog uvlačenja u palanački mikrokosmos. Videćemo kakav će biti kraj, nadam se da me neće razočarati. U odnosu na Drakulu ( koju čitah u originalu ) stekao sam utisak da je ovde jezik jednostavniji, ali s druge strane i priča je fluidnija.
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

Truba

• 4
  • 3
Re: Salemovo, Stiven King
« Reply #1 on: 09-03-2023, 16:36:21 »
nisam ljubitelj kinga
dapače
dapile
ne volim ga dosta novih stopiram nakon 100 200 stranica...neke i nakon stranicu... a neke preprodam i prije čitanja

ali evo ovo izgleda zanimljivo nakon 50ak nadam se da neću stopirati i prodati

možda što je napisana dok nije bio zvijezda
sada kad se prisjećam serija/film mi se nije dopao... ne sjećam se ničega osim da je bio snimljen na 2 filipsova CDa :D
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

• 4
  • 3
Re: Salemovo, Stiven King
« Reply #2 on: 23-08-2023, 13:22:36 »
odustao seriju tojest tv film na 45. minutu
knjigu na nekih 150 str
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...