Author Topic: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST  (Read 75662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M.M

 • 4
 • 3
 • Posts: 2.868
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #900 on: 17-11-2014, 21:14:41 »
I drugare, da ti objasnim ja još jednu stvar. Nikome se ja ne uvlačim u dupe, Scallop je moj prijatelj, svaki put kad odem u Beograd svratim kod njega, prespavam ako mi treba prenoćište i ako misliš da ću skrštenih ruku da gledam kako ga neki france na forumu vređa, grdno si se zajebo.
Nijedan poraz nije konačan.
http://knjigeiknjige.blogspot.com/

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.136
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #901 on: 17-11-2014, 21:31:51 »

Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #902 on: 17-11-2014, 21:33:41 »
Back on the track!
Моја колекција дискова
"Coraggio contro acciaio"
"Тако је чича Милоје заменио свога Стојана."

scallop

 • 5
 • 3
 • Posts: 27.313
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #903 on: 17-11-2014, 21:35:40 »
I tako nećemo saznati ko laže.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.136
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #904 on: 19-11-2014, 21:37:29 »
text iz sutrašnjih novina (oko koga se digla izvesna prašina) - DANAS!

DANICA POPOVIĆ

Ko to beše Olja Bećković

Film ,,W” govori sve najgore o Džordžu (W) Bušu, a prikazan je u vreme dok je ovaj bio predsednik Amerike! I nisu film emitovali u „Kupusnom listu”, niti na „Jutjubu”

Da su sada devedesete, Olja bi postala heroina napaćene Srbije. Da Olja nije – Olja, postala bi vođa opozicije. I nečija marioneta? Nebitno. Samo jedno je ovde bitno – cenzura „Utiska nedelje” ne bi tek tako pala u zaborav. Ovakav povod za rušenje režima, a opozicija – ćuti.

Šta se to sada dešava? Nema više opozicije? Tja, ima je, ali nema para.

Devedesetih je opozicione medije plaćao Zapad. I postigao danas nezamislivu slobodu medija. Sirotinjski raj za novinare: jedna novina te neće odeš u drugu. Jedna televizija te neće pređeš na drugu. Ponekad za manje pare, ali sačuvaš dušu. Ima li drugog leka za autocenzuru, a na planeti Zemlji?

Bio je to čarobni spoj: novinari su imali čvrsta uverenja (da treba srušiti Miloševića), a Zapad je imao pare. I ista uverenja. Opozicija je to nazivala „snažnom međunarodnom podrškom”, a režim je govorioo stranim plaćenicima. Sa ove distance kad gledam, vidim da su i jedni i drugi bili u pravu, barem što se tih etiketa tiče.

A sada se sve promenilo. Želje Zapada sada ispunjava vlada. Kosovo? Izvolite. Unitarna Bosna? Radimo na tome... Pa zašto bi Zapad onda finansirao bilo kakve opozicione medije?

Ne bi to danas ni bilo potrebno, da institucije nisu ostale iste kao u Miloševićevo doba. Ovde i dan-danas čelnici dobijaju uputstva od Gazde i bespogovorno ih sprovode. Gazda je, doduše, u međuvremenu nekoliko puta promenio ime, ali ćud nije. Demokratija? Ha-ha-ha. Dobacili su do poštenog prebrojavanja glasova. Privatna svojina? Može i to, ali samo za odabrane i poslušne...

I onda stvarno nikoga i ne čudi to što privatni vlasnik televizije B 92 ukida svoju najgledaniju emisiju. Cenzura? Naravno. Ne ujeda se ruka koja ti ustupa frekvenciju (to jest, dve frekvencije), valjda je to svakom u Srbiji jasno.

I tako nestade Olja iz medija. Za razliku od devedesetih, nema više ozbiljnog medija koji bi nju zaposlio. Možeš, Olja, da odeš u časopis „Kupusni list”, poručuje vlast, i ne samo vlast, nažalost. Isto poručuje i Goran Milić iz Al Džazire, kaže: „Samo ti, Olja, snimaj, sve će to internet preneti ... i pozlatiti.”

Da ne bude zabune nije ovde stvar u Olji. Stvar je u tome da Srbija danas nigde ne može da sazna kolike je neznalice vode. Recimo da, kao nekad, čuje kako Tomislav Nikolić ne zna kako mu se zove smer na kome je magistrirao. Da sada, recimo, od učenog sveta čuje priču o tome kako je nemačka izdavačka kuća De Gruiter u septembru ove godine potvrdila da je članak gradonačelnika Siniše Malog plagijat i povukla ga iz svog časopisa, dok u Srbiji niko nema petlju da to isto uradi s njegovim doktoratom. Niti sa plagiranim doktoratom Aleksandra Nambije Šapića. Niti s plagijatom ministra policije. Nezgodno je to – podsećati javnost da policiju vodi lice kome je dokazana intelektualna krađa. Nakon što je dva puta odbio otvoreni poziv da pred kamerama demantuje plagijat oni ugasiše kamere. Pametno, priznajem.

U tom mraku, svi će zaboraviti trenutak kada je Jorgovanka Tabaković na RTS-u pohvalila „jednog našeg vrlog ekonomskog novinara” koji je, kako je setno naglasila, rekao: „Stabilnost nije sve, ali bez stabilnosti, sve je – ništa.” O tempora, o mores, što bi rekao Žika Obretković! Svako ko je makar prelistao bilo koju ozbiljnu knjigu o ekonomskoj politici zna za Karla Šilera, zapadnonemačkog ministra privrede (1966–1972), koji je ovim rečima objavio da Nemačka nikada više neće voditi inflatornu ekonomsku politiku. Sme li guvernerka to da ne zna? Sme, naravno. Uz dva mala uslova: da sama tu temu ne otvara, i drugo, ako joj već izleti i bruka se otkrije, da tu brljotinu nijedan novinar više ne sme da objavi u udarnom terminu.

Ne znam kako mi sad baš pade na pamet film „W”, koji sigurno nije najbolji film na svetu, ali jeste bitan za one koji razmišljaju o demokratiji, slobodi, ili o Maksu Veberu, idejnom uzoru našeg premijera. Ovde je bitno to da film govori sve najgore o Džordžu (W) Bušu, a prikazan je u vreme dok je ovaj bio predsednik Amerike! I nisu film emitovali u „Kupusnom listu”, niti na „Jutjubu”, nego lepo, kako bog zapoveda širom Amerike i širom sveta. I nije ga režirao bilo ko, nego Oliver Stoun, levičar i ljuti Bušov politički protivnik. Sam Buš o filmu nikada ni reči nije rekao, nikome otkaz nije dao, niti je kome zbog tog filma dlaka s glave falila.

Veberovski potez lečenog alkoholičara Buša mlađeg, koji nije imao potrebu da zove telefonom one s kojima se ne slaže, niti da ukida filmove i emisije koje mu nisu po volji. Da li se Buš uzdržao zato što je bolje od Vučića razumeo Vebera, ili mu institucije nisu dozvolile da reaguje – svejedno. Glasam za institucije.

Profesorka Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Danica Popović
objavljeno: 20.11.2014.

biće ovo, kažu, sutra na/u politici.
ako im ne narede drugačije.

Dzimi Gitara

 • 4
 • 3
 • Posts: 1.084
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #905 on: 19-11-2014, 22:45:46 »


Devedesetih je opozicione medije plaćao Zapad. I postigao danas nezamislivu slobodu medija.

Ovo je Danica Vučinić već izgovorila na Aldžaziri pre nekih mesec dana i bio sam zgrožen. A činjenica da se na tome insistira i da se ne primećuje kontradiktornost ukazuje na razmaženost, obest i kompleks više vrednosti.  I baš u takvom pimanju se ogleda svo licemerje tz. "druge Srbije". Koji bre nezavisni mediji koje plaća bilo ko, a kamoli neko ko ima politički interes? Koje su bre balončiće pomešali ovi ljudi? Je l' iko od tih vajnih boraca za slobodu govora ima bilo kakvu filozofsku predstavu o pojmu i značenju reči 'moral'?
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.136
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #906 on: 19-11-2014, 23:27:39 »
kao i kod svake slobode, postavlja se pitanje - sloboda, ZA ŠTA?

u ovom, USKOM smislu, misli se: sloboda da se kritikuje vlast.

kao što ne postoji apsolutna sloboda, tako ne postoji na apsolutna sloboda medija, nego samo - sloboda OD KOGA/ ZA ŠTA.

u tom smislu, ona je u pravu: stranim plaćaocima nisu potrebni domaći plaćenici da kritikuju i napadaju vlast koja im servilno isporučuje sve što treba...

Dzimi Gitara

 • 4
 • 3
 • Posts: 1.084
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #907 on: 19-11-2014, 23:39:01 »
Ne znam, mislim da smo majmuni što takvima gledamo kroz prste. Ako pođemo od sebe jasno je da ni ti ni ja ni većina ljudi koja ovde polemiše ne bi pristala da bude finansirano nezavisna, već bi pljunuli i opsovali ponuđivača. Pa opet, našli smo svoju slobodu da kritikujemo vlast, pa zašto onda ne i tu kvaziopoziciju.

Možda grešim u svom idealizmu, ali mislim da mnogo gledamo kroz prste likovima koji nas ubeđuju kako su eto na našoj strani jer su protiv vlasti. Oni su protiv vlasti iz svojih sopstvenih razloga. Jebe im se za rudare i prosvetare ako isti nisu dovoljno zanimljivi za prilog. :P
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Dzimi Gitara

 • 4
 • 3
 • Posts: 1.084
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #908 on: 19-11-2014, 23:42:46 »
Eto, recimo, ti si sam finansirao svoju knjigu i izašao s njom pa ko kupi ko ne kupi. Zašto nisi napisao knjigu po meri Lagune i pristao da neko finansira tvoju "slobodu"?
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Albedo 0

 • Guest
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #909 on: 19-11-2014, 23:46:08 »
u klasičnom liberalizmu nezavisnost medija se ogleda prvenstveno u nezavisnosti od vlasti, i to ti je to, samo vlast može biti kriva i mora biti kontrolisana od strane medija, nikako neko drugi, za klasičnog liberala Borisa sasvim dovoljno

Truman

 • 4
 • 3
 • Posts: 9.113
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

Albedo 0

 • Guest

Truman

 • 4
 • 3
 • Posts: 9.113
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #912 on: 25-11-2014, 17:16:12 »
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

JasonBezArgonauta

 • 4
 • 3
 • Posts: 1.111
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #913 on: 25-11-2014, 18:30:56 »
Trumane,
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Джон Рейнольдс

 • 4
 • 3
 • Posts: 8.507
 • @
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #914 on: 25-11-2014, 18:49:42 »
Ovaj čovek polako pomera granice drskosti i gluposti: http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/514170/Vucic-Jedina-dilema-je-da-li-ce-Srbija-biti-dobro-mesto-za-zivot-2016-ili-2017

Kako god, i dalje tvrdim da je Vučić ono najbolje što se Srbiji dogodilo u poslednjih 14, ako ne i više, godina!
America can't protect you, Allah can't protect you… And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Anomander Rejk

 • 4
 • 3
 • Posts: 4.832
 • Strah je ubica uma.
Tajno pišem zbirke po kućama...

TS

 • 2
 • Posts: 42
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #916 on: 27-11-2014, 12:46:29 »
Vučić je neko ko ima viziju i ko je jedini sposoban da zemlju izvede iz krize u koju je zapala za vreme vladavine DS i DSS-a. Treba mu pružiti svaku podršku. Način na koji omalovažavate njegove napore, kao  i napore članova njegovog tima koji radi jedino i isključivo na dobrobit građana Srbije, sraman je. Ovakve komentare koji su po svojoj prirodi maliciozni, defetistički, treba ukloniti ili se barem suzdržati od njihovog prenošenja. Kada bi u ovoj državi bilo više kao što su Vučić, Stefanović, Mihajlović ili kao Maja Gojković, odavno bi smo bili Švedska.

tomat

 • 4
 • 3
 • Posts: 5.757
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #917 on: 27-11-2014, 12:53:29 »
šta je bre ovo?!
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

scallop

 • 5
 • 3
 • Posts: 27.313
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #918 on: 27-11-2014, 12:59:31 »
Stvarno! Vučić je čudo, a vi se zajebavate na njegov račun. I na račun Sline, naravno.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Albedo 0

 • Guest
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #919 on: 27-11-2014, 13:26:16 »
pa ovo je onaj bot s radionice...

odavno bismo bili Švecka, kad bi tamo postojao Megatrend

scallop

 • 5
 • 3
 • Posts: 27.313
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #920 on: 27-11-2014, 13:31:44 »
Odnosno, Švecka bi bila kao mi da tamo postoji Megatrend. Mene više zanima stepen utronjavanja kad se pravi bot pojavi. Mi ovde imamo heroje iz zasede.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

TS

 • 2
 • Posts: 42
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #921 on: 27-11-2014, 13:34:18 »
Trebalo bi ozbiljno prispitati sve one koji se ovde javljaju. Kakve su namere i kakav cilj oni žele postići? Takodje, ozbiljniji pristup vlasnika sajta-foruma, nešto je što treba da bude predmet nadležnih službi koje se bave piraterijom i tekstovima čiji sadržaj nije u interesu države Srbije. Da li neažurnost ili nemar vlasnika foruma ili je u pitanju namera da se sistematski podriva državni poredak  i legitimno, na izborima, izabrana vlast, u sebi krije neke elemente i krivične osim moralne odgovornosti?
Zašto ne stavite ovakve, dobre, vesti? Stavljate neke linkove iza kojih stoje ostatci poraženih snaga kao što su SRS i DS.
http://www.srbija.gov.rs/vesti/vest.php?id=225403

scallop

 • 5
 • 3
 • Posts: 27.313
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #922 on: 27-11-2014, 13:38:30 »
Tačno. Posebno vlasnika. Taj zastupa anarhiju na forumu i mi, poštovaoci Vučića ne možemo da dođemo do izražaja. Imamo mi tu jednog koje je obrnuo ćurak, a bio je za Vučića iz sve snage. Mislim da nije dobio posao koji je očekivao. Predložio sam mu da i mene stavi na ignore, kad je stavio neke fine ljude koji su ga provalili. Izgleda da nije. Izgleda da sam bezopasan.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Albedo 0

 • Guest
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #923 on: 27-11-2014, 13:43:57 »
pa ovo nije običan bot već T700!

jel ti to ozbiljno po nekim selima prodaješ priču da je kritikovanje trenutnog režima podrivanje državnog poretka, i to među rajom pali?


scallop

 • 5
 • 3
 • Posts: 27.313
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #924 on: 27-11-2014, 13:45:23 »
Ma, daj, Pizzo, zabavljaj se.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Albedo 0

 • Guest
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #925 on: 27-11-2014, 13:50:34 »
pa ne, stvarno me zanima da li su sns botovi dobili zadatak da sprovode politički mobing po vascijeloj digitalnoj vasioni

jest da je sve to smiješno, ali imaš u Srbiji polupismenog stanovništva koji se usere čim čuje da ''sistematski podriva državni poredak'', ''interes države'', da treba da postane predmet ''nadležnih službi'', ''elementi krivične odgovornosti'' itd...

fenomenalno, 'nači ovako ste dobili izbore, ''legitimno''?

Ugly MF

 • 4
 • 3
 • Posts: 5.161
 • Natural born FlatEarther!!!
  • https://www.facebook.com/Art-of-Bojan-Vukic-396093920831839/
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #926 on: 27-11-2014, 13:58:25 »
Ozbiljniji pristup vlasnika sajta-foruma, nešto je što treba da bude predmet nadležnih službi koje se bave  tekstovima čiji sadržaj nije u interesu Ace Vucica. Nemar vlasnika foruma je  namera da se sistematski podriva državni poredak  i  izabrana vlast!


Evo ja sam ispravio i skratio ono sto ste hteli da kazete!
Da bude konkretno i jasno, bre, aman, i mi cigani imamo dusu, mani tako lepo i mnogo da pricate, nista vas ne razumemo.
Evo sad je sanskritovano za svija nas!

scallop

 • 5
 • 3
 • Posts: 27.313
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #927 on: 27-11-2014, 14:00:49 »
Dragi moj, Pizzo, mene raduje što imaš jaja, za razliku od ovdašnjih heroja koji se javljaju samo da dignu buku. Naravno, da se polupismeno stanovništvo ukenjava, i sad smo tu samo nas dvojica. De su, bemti, ostali? Čošak, burazeru.


Naravno da smo izbore dobili legalno, nema drugi način, zar ne? Sve ostalo je između kukavica i nekukavica. Šonje i njonje računaju sa perspektivom, pa kad zagusti u'vate tutanj. Ne znam šta je tebi, ali što se mene tiče je jasno - zajebancija uber alles.


P.S. Pozdravljam Uglyja.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 51.029
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #928 on: 27-11-2014, 14:10:54 »
Dragi moj, Pizzo, mene raduje što imaš jaja, za razliku od ovdašnjih heroja koji se javljaju samo da dignu buku. Naravno, da se polupismeno stanovništvo ukenjava, i sad smo tu samo nas dvojica. De su, bemti, ostali?

Možda misle da nema potrebe polemisati sa nekim ko se očigledno zajebava???

Albedo 0

 • Guest
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #929 on: 27-11-2014, 14:24:23 »
kad si ti bre vido da se neki Vučićevac zaebava? pa to su sve ozbiljni ljudi, smrtno ozbiljni!

scallop

 • 5
 • 3
 • Posts: 27.313
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #930 on: 27-11-2014, 14:27:27 »
Meho uvek ima izlaznu strategiju.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

BladeRunner

 • 4
 • 3
 • Posts: 928
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #931 on: 27-11-2014, 14:28:02 »
TS
Quote
Trebalo bi ozbiljno prispitati sve one koji se ovde javljaju. Kakve su namere i kakav cilj oni žele postići? Takodje, ozbiljniji pristup vlasnika sajta-foruma, nešto je što treba da bude predmet nadležnih službi koje se bave piraterijom i tekstovima čiji sadržaj nije u interesu države Srbije. Da li neažurnost ili nemar vlasnika foruma ili je u pitanju namera da se sistematski podriva državni poredak  i legitimno, na izborima, izabrana vlast, u sebi krije neke elemente i krivične osim moralne odgovornosti?
Zašto ne stavite ovakve, dobre, vesti? Stavljate neke linkove iza kojih stoje ostatci poraženih snaga kao što su SRS i DS.
http://www.srbija.gov.rs/vesti/vest.php?id=225403

+1! Megalajk! I ja glasam za krivičnu odgovornost, od moralne svakako nema leba. Pa nije li nas istorija naučila da se normalnim ponašanjem ništa ne postiže? Neka crknu već jednom te poražene snage, dokle više aman?

Uostalom, ima li ljepšeg života od toga da ideš sa bloga na blog kao pčela sa cvijeta na cvijet? Nekad bude bunjište, nekad livada, ali uvijek cvijet. I onda, dok kucaš svoj hiljaditi komentar, ustaneš se da odeš do aparata za kafu i u prolazu (kao slučajno) osmotriš dekolte koleginice "Suzdržana_Opasnost", dok u hodniku ramenom očešeš "Dostojanstvenu_Smirenost"? Dok griješ vodu, nailazi "Stabilna_Smjernost" sa koleginicom "Ponosna_fokusiranost".

I onda, dok mutiš kašičicom kafu, mašta proradi pa počneš da zamišljaš kako dostojanstvenost fokusirano mazi smirenost, dok sa strane sve prati suzdržana stabilnost...

... a to je tek početak! Ma šta 1, +2!
All those moments will be lost in time like tears in rain.

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 51.029
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #932 on: 27-11-2014, 14:32:57 »
Kolega Blejdranere, mislim da suviše glamorizujete botovski poziv. Po našim saznanjima, većina ih svoj posao obavlja od kuće, kafu sami kuvaju, sa nadređenima i kolegama se "sastaju" samo virtuelno i, sve u svemu, to je samotna dužnost lišena očigledne uzvišenosti.

BladeRunner

 • 4
 • 3
 • Posts: 928
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #933 on: 27-11-2014, 14:37:02 »
Kolega Blejdranere, mislim da suviše glamorizujete botovski poziv. Po našim saznanjima, većina ih svoj posao obavlja od kuće, kafu sami kuvaju, sa nadređenima i kolegama se "sastaju" samo virtuelno i, sve u svemu, to je samotna dužnost lišena očigledne uzvišenosti.

Odbijam da povjerujem u to! Unbreak my heart!
All those moments will be lost in time like tears in rain.

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 51.029
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #934 on: 27-11-2014, 14:44:28 »
Evo, idi na ovaj tviter nalog pa čitaj tvitove od 23. Novembra:

https://twitter.com/charliewafflees

Tu ima kratka, iz druge ruke, ispovest pijanog SNS bota.  :lol:

BladeRunner

 • 4
 • 3
 • Posts: 928
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #935 on: 27-11-2014, 14:46:46 »
All those moments will be lost in time like tears in rain.

taurus-jor

 • 5
 • 3
 • Posts: 4.604
  • FSFF
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #936 on: 27-11-2014, 15:18:35 »
SNS botovi su bizarna ali predvidiva pojava.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Truman

 • 4
 • 3
 • Posts: 9.113
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #937 on: 27-11-2014, 15:26:13 »
Tačno. Posebno vlasnika. Taj zastupa anarhiju na forumu i mi, poštovaoci Vučića ne možemo da dođemo do izražaja. Imamo mi tu jednog koje je obrnuo ćurak, a bio je za Vučića iz sve snage. Mislim da nije dobio posao koji je očekivao. Predložio sam mu da i mene stavi na ignore, kad je stavio neke fine ljude koji su ga provalili. Izgleda da nije. Izgleda da sam bezopasan.

Ako su tebi fini oni koji vređaju i upućuju psovke o pokojnoj majci svaka ti čast.

Elem, što se tiče ovog TS-a čisto da se zna da to nisam ja :D
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

scallop

 • 5
 • 3
 • Posts: 27.313
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #938 on: 27-11-2014, 15:33:19 »
Znam da to nisi ti. Ali, ko ti je psovao majku? Koliko ja znam rekli su da si tup.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Truman

 • 4
 • 3
 • Posts: 9.113
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #939 on: 27-11-2014, 15:36:03 »
Izvesni M.M. još od od ''afere'' sa fudbalskim navijačima...čime je samo potvrdio generalizaciju koju sam dao.
Nisam mislio na tog što mi je rekao da sam tup, njega sam stavio na ignore listu po inerciji kao i još jednog.
No, vratimo se temi. Ja bih lično voleo da TS nastavi da obitava na ovom forumu da unese malo živosti, jer je dosadno kad svi misle isto...
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

scallop

 • 5
 • 3
 • Posts: 27.313
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #940 on: 27-11-2014, 15:39:56 »
To sa navijačima ti nije bilo pristojno, ali, ako.


Voleo bih i ja da se TS javi još koji put, da se potroši. Ili da ga potrošimo.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.136
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #941 on: 27-11-2014, 15:46:16 »
Dragi moj, Pizzo, mene raduje što imaš jaja, za razliku od ovdašnjih heroja koji se javljaju samo da dignu buku.

prosto ne znam dal je ovaj skalop veća naivčina (da ne kažem nešto jače) ili junak bez mane i straha koji goloruk, sam i usamljen kao usamljeni kauboj, juriša na bota (ili 'bota') koji nam je došao na sagitu!

samelji ga, skalope, jer 'svi junaci nickom ponickoše' samo skalop na bedemu sagite ostade!

Truman

 • 4
 • 3
 • Posts: 9.113
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #942 on: 27-11-2014, 15:47:31 »
Pravda za bota! Meho, javi se da zaštitiš njegova ljudska prava. Neka iskazuje mišljenje slobodno kao i svi drugi.
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

M.M

 • 4
 • 3
 • Posts: 2.868
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #943 on: 27-11-2014, 15:53:19 »
Jebote, ovaj glup-gluplji-truki je bruka za Sagitu.
Nijedan poraz nije konačan.
http://knjigeiknjige.blogspot.com/

scallop

 • 5
 • 3
 • Posts: 27.313
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #944 on: 27-11-2014, 16:01:17 »
Dragi moj, Pizzo, mene raduje što imaš jaja, za razliku od ovdašnjih heroja koji se javljaju samo da dignu buku.

prosto ne znam dal je ovaj skalop veća naivčina (da ne kažem nešto jače) ili junak bez mane i straha koji goloruk, sam i usamljen kao usamljeni kauboj, juriša na bota (ili 'bota') koji nam je došao na sagitu!

samelji ga, skalope, jer 'svi junaci nickom ponickoše' samo skalop na bedemu sagite ostade!


Slobodno kaži ludi Radmilo i mentalni idiot. Pizzobata i ja te potpuno razumemo. Kad te postave za ministra kulture umesto Tasovca i ti ćeš nositi bućkice.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.136
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #945 on: 27-11-2014, 16:06:08 »
Slobodno kaži ludi Radmilo i mentalni idiot.

dogovoreno! :)

Pizzobata i ja te potpuno razumemo.

razumete vi moj... opus! ;)

Ugly MF

 • 4
 • 3
 • Posts: 5.161
 • Natural born FlatEarther!!!
  • https://www.facebook.com/Art-of-Bojan-Vukic-396093920831839/
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #946 on: 27-11-2014, 17:06:01 »
Samo se vi zajebavajte sa Vucicem, ali znajte da kad jednog dana SVI Srbi u Beogradiji, (nov naziv za Srbiju , kad Vucicu dokurci ovaj sadasnji),budu ponosni na svu svoju decu sto imaju istopolne brakove i bude se u istoriji ucilo da je dana kad se paradiralo, Aca sasvim slucajno izbegao planirani atentat na njega licno, a slucajno zamalo da svoju glavu izgubi njegov brat,znacete da ni pre a ni posle njega, zivota nije bilo i nece ga biti.

Petronije

 • 4
 • 3
 • Posts: 5.903
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #947 on: 27-11-2014, 17:43:06 »
Imam ja nesto da kazem ovom TS-u al' ne znam jel u redu da psujem? Ima veze sa Nebojsom Covicem i Zvezdom i FMP -om i blicom ali ne moze lepo da se kaze...
Crvena zvezda je Srbija, što je rekao Aleksandar Vučić, koji ne krije da je navijač Crvene zvezde... Rekao mi je, Terza, kad je jaka Zvezda, jaka je i Srbija!

Zak McKracken

 • 4
 • 3
 • Posts: 16.427
  • Radioaktivna aleja
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #948 on: 27-11-2014, 17:47:50 »
https://www.youtube.com/watch?v=A2YivvZeepY

Најбоље је кад улети хор.

Zak McKracken

 • 4
 • 3
 • Posts: 16.427
  • Radioaktivna aleja
Re: ALI VUČIĆU SVAKA ČAST
« Reply #949 on: 27-11-2014, 17:49:16 »
Imam ja nesto da kazem ovom TS-u al' ne znam jel u redu da psujem? Ima veze sa Nebojsom Covicem i Zvezdom i FMP -om i blicom ali ne moze lepo da se kaze...


Е да, кад смо већ код тога, вечерас играмо против Нептунаса, врло битна утакмица, побједа нас ставља на корак од топ 16.