• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ostali sportovi (ženski bič volej, ženska odbojka, vaterpolo, rukomet, itd...)

Started by Petronije, 26-07-2014, 00:14:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Petronije

Natrčao sam na jednu simpatičnu sličicu sa večerašnjeg vaterpola a ne postoji adekvatna tema u kojoj bih je podelio sa vama, pa neka ova bude rinfuz za sve što nije fudbal, košarka, tenis, borilački i šta ti ja znam.

Petronije

Sad vidim da ima tema i za vaterpolo a i za rukomet, jebiga, ako neko sa admin privilegijama slučajno zaluta ovde neka briše (a može i da ostane za slučaj da neko ima foto izveštaje sa ženske odbojke...).

Meho Krljic

Ovaj mali Velja kida. Jedno evropsko zlato prekjuče, drugo malopre, u oba slučaja oborio nacionalne rekorde. Još je lep i jako fin mladić, imamo čemu da se poradujemo:

http://tanjug.rs/novosti/141912/stjepanovic-osvojio-zlato-na-200-metara-slobodno.htm

BERLIN - Reprezentativac Srbije u plivanju Velimir Stjepanović osvojio je danas zlatnu medalju na 200 metara slobodnim stilom na prvenstvu Evrope u Berlinu.

Stjepanović je plivao fantastično, vodio je tokom cele finalne trke i na kraju stigao do zlata u vremenu ličnog i nacionalnog rekorda - 1:45,78 minuta.

Sjajni srpski plivač osvojio je u Berlinu drugu titulu šampiona Evrope, nakon što je u ponedeljak slavio na 400 metara slobodno.

Mica Milovanovic

Mada je jutros loše procenio koliko mu treba da se plasira u polufinale bez mnogo truda.
Felpsu se to nikada ne bi moglo desiti.
Pomalo sam razočaran...
Mica

Meho Krljic

Mica Milovanovic

Mica