• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Joomla i kunena - iskustva!?

Started by Boban, 01-03-2015, 00:08:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

džin tonik

Quote from: mac on 28-11-2015, 01:34:23
Ne raspravljaj se s njim, nabodi ga... raketom ili rejlom! Dobro igra Quake 3, organizovao nam je server i dao priliku da se blamiramo pred HAL-om, koji još bolje igra Quake. Čovek i od dela, a ne samo od reči.

vidi se, pun je ideja i kulture.

Dr00d

Quote from: Boban on 28-11-2015, 01:32:30
Džumla je vrlo fleksibilna i vrlo vrlo funkcionalna, posebno u ovoj novoj verziji.

Znaš li zašto su programeri voleli WIN98, a ja ga recimo nikada nisam koristio. Win98 se najjednostavnije instalirao i najbrže dovodio u radno stanje, pa im je to odgovaralo kada nekome instaliraju komp. Ali podrška raznim eksternim uređajima je bila najslabija, umax skener neće da proradi... tako je i sa džumlom. WP se brže postavlja i naizgled je jednostavniji, ali one prave, dubinske mogućnosti su na strani džumle.

Jeste, sa te strane je bolja Joomla apsolutno. Meni je skoro trebalo za sebe i isto sam bio zapeo za Joomlu, ali kako sam našo dobar template i odgovarajuće pluginove za WP, a te komplikovanije funkcionalnosti Joomle mi nisu trebale, morao sam se sa žaljenjem prebaciti na WP  :)

Quote from: mac on 28-11-2015, 01:34:23
Ne raspravljaj se s njim, nabodi ga... raketom ili rejlom! Dobro igra Quake 3, organizovao nam je server i dao priliku da se blamiramo pred HAL-om, koji još bolje igra Quake. Čovek i od dela, a ne samo od reči.

mac, daj se dogovorimo jednom za svagda da više ne izvlačimo traume od HAL-a iz tamnih kutaka podsvesti na svetlo dana  :mrgreen:
Inače taj Q3 server je i dalje živ na starom kompu  :) Dopunio sam ga i sa Minecraft serverom, možemo i to  :lol:
There's no saint like a reformed sinner.

mac

Ja se i ne sećam šta mi se dešavalo, nego samo da mi je loše bilo.

Dr00d

Ja sam ostajao živ malo duže, veruj, bolje je kad se ne sećaš  :lol:
There's no saint like a reformed sinner.

Stipan

Quote from: Boban on 28-11-2015, 00:48:05
Što se tiče laprdanja na ovoj temi;

Kakvo laprdanje? Pa otkrili smo da Dybuk sanjari o Šarloti Rempling! Kakva Džumla, kakvi bakrači?!

Petronije

Quote from: mac on 28-11-2015, 02:07:41
Ja se i ne sećam šta mi se dešavalo, nego samo da mi je loše bilo.

Dešavalo se da ako natrčiš na Drooda imaš šanse da preživiš ako pobegneš, od HAL-a nije bilo ni bežanja.

Dybuk

Quote from: Stipan on 28-11-2015, 05:16:47
Quote from: Boban on 28-11-2015, 00:48:05
Što se tiče laprdanja na ovoj temi;

Kakvo laprdanje? Pa otkrili smo da Dybuk sanjari o Šarloti Rempling! Kakva Džumla, kakvi bakrači?!

Ah, ta umetnicka sloboda. Od 'gledala' u jednom filmu dosli do 'sanjari'. :lol:

Stipan

Hmmm... Pa onda je ipak laprdanje... A tek što si mi postala zanimljiva...

Boban

stipane, ne počinji ponovo da maltretiraš ženskadiju na forumu...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Stipan

Boban

daj, stipane, budi paćenik na nekom drugom mestu... znam da ima žena sažaljive prirode, ali kad je dosta onda je dosta.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

scallop

Nije dozvoljeno lezbejkama, a ti si se tako odredio.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

I to što kažeš Scallope...