nikad ne spominjem ničije roditelje i to svakako nije u redu, ali nišilistino izmotavanje je besramno*. On izgleda misli da lijepo ogradi kineski zid oko nekih svojih svetinja i onda da lijepo sere direkt u bosanska usta. Poduvaš mi žirafu, majmune.
Da lijepo zaključimo, kad je već deponija blizu. Najogavnija osoba na forumu svakako je južnoafrička šiptarka. Kada je lijepo dokazana interkontinentalna bruka sa Haute Tension člankom, kada je dokazano da autor NEMA POJMA, da brka pojmove, da lupeta, da piše salatu od riječi, onda misli da će sve da riješi time što nekoga nazove ''glupakomizbosne''
a da ga apologetkinja diletantizma vadi iz govana koje je sam izasrao. Nemaš pojma, majmune, dokazano nemaš pojma. Piši ti predgovora do prekosutra, ja sam tvoj najekskluzivniji članak rascopao na komade. Istina je glavna, majstore, NE broj napisanih predgovora i članaka po raznoraznim domaćim časopisima i knjigama, koji su ionako svi bezvrijedni na internacionalnom nivou.
Tamo gdje je važno, palgrejvo si mi mekmilana.
U akademskom smislu mi nisi do koljena. Pa ti ni ne razumiješ napisano, tebi je sve to drkađon, jer si neuk i poluobrazovan. Znam da boli, ali razdvoj malo te privatne fantazije, ja ti roditelje nikad nisam spominjao, čak ni u šali, ni bezazleno, ni bez zle namjere, nikad. Stoga blajvaj žirafu.
Kad dobiješ direkt aperkat sa dokazom da ''ne znaš šta su rod, pol i seksualnost'' (a pišeš članak o tome!) to NE možeš da zataškaš vrijeđanjem o ''međedima izbosne'' i slično. Jer si dokazani diletant.
Sve stoji kano klisurine. Članak Haute Tension je glupost, koju bi pisao diletant s druge godine studija, jer pojma nema šta je pol a šta rod, i šta je uopšte seksualnost u teoriji roda. Ti to ne znaš, obrukao si se na više kontinenata, i odjebi bre više. Kad uzimaš Batu u usta (a uzeo si ga prvi), sjeti se Haute Tension, da znaš đe ti je mjesto. I ti, ''doktore'', i tvoja apologetkinja diletantizma.
Idi održavaj taj ''nivo'', samo ne znam koji nivo, pošto ja gore vidim u čemu se valjaš.
*treba li reći da je meni bar jedan sagitaš spomijao pokojnog roditelja u podjebavačkom smislu, dakle podjebavačkom, ne uvredljivom, iako sam mogao biti mamlaz pa da to zloupotrebim. Taj sagitaš je neko sa kim nemam nikakav problem, jer em znam da on nije znao, niti da je imao fundamentalno zlu namjeru. Možda se ta osoba čak ni ne sjeća da me je podjebavala preko pokojnog roditelja. Zato i ne spominjem ime osobe, nema potrebe za tim, nemam ništa da joj zamjerim. Uz to, ako se neko osjeti uvrijeđenim, može i izvinjenje da traži, pa ako ne dobije onda neka raspali.
Ali mene neće da trpa u imaginarne grupe koje mu vrijeđaju pokojne roditelje, a da mu bar ne poručim da blajva žirafu.