• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Stipanovi crteži

Started by Stipan, 17-07-2015, 17:24:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stipan

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

Ugly MF

Stipan bi trebao da uzme ulje na platnu i da se nauziva....i to bez koriscenja crne boje, i zamaranja oko crteza..recimo da se opusti u vode kubizma ko pikaso, ali samo sa uljanim bojama....
To bile interesantne slike, mozda i cela aj-kendi izlozba....

Stipan

Ma dobro, ovo je ipak samo amaterska zabava...

Supruga mi se bavi slikanjem, pa je i mene zarazila da joj ponekad maznem pastele...

Ugly MF

To i rekoh, zabava i uzivancija, najbolje stvari u umetnosti :)

Stipan

Stipan

Stipan

Scordisk

Dojke su malo izobličene, ali mi se dopada falusoidnost pravoslavne crkve.

Stipan

Radujem se što ti se bar nešto dopada...

ALEKSIJE D.

Probaj bez crne boje. Pastel ne trpi pickanje i pokušaj detalja - širi potezi, širi, senčenje bojama putem prstiju. Raspored toplih i hladnih boja nije najbolje rešen. Radi u jednom tonalitetu. Poradi i malko na proporcijama, za početak...

Stipan

Pa ja i jesam početnik...

džin tonik

pratim ovaj topic i definitivno mi skoro svaka slika ima nesto. ne mogu svrstati u odredjeni stil, a opet svi radovi imaju neku zanimljivu i izrazajnu konstantu. izmedju ostalog volim naivu, seoske/crkvene motive, sve uz erotiku i duhovitost na razne teme/predanje koja se nazire u tvojim radovima. jos!

ps. stilizirana crkva: je li ono polumjesec na minaretu falusu? hehehe. dobra!!!

Stipan

E, neću da vam kažem! Jedni vide minaret, drugi potenciraju pravoslavlje....

Ko bi rek'o...

džin tonik

Stipan

Stipan

Stipan

Boban

možda bi mogao narednih 20 godina da se baviš crtanjem i batališ pisanje...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Stipan

To i radim, pravo da ti kažem. Jebeš pisanje dok god postoje tipovi poput tebe...

Stipan

Stipan

Stipan

Stipan

Stipan

džin tonik

nazadujes najkrupnijim mogucim koracima... ovo kao da crtao ja u drugom osnovne.
zasto se sramotis?

Stipan

Pa da pokažam da još nisam umro. I koraci unazad su nekakav hod, zar ne?

Stipan

Stipan