Kao da sam znao da poklopac neće odoleti loncu, dok sam mazao krišku pavlake...
Da si imalo upoznata sa mehanizmima interakcije, želja i ambicija članova T, znala bi koliko se Džek grozi promocija, koliko je kukao izdavaču da ne bude pod reflektorom nego u publici... ali lične želje ustuknu pred kolektivom, pa sam morao da trtljam, ali dobro...
Napisala si da si broj odradila iz nekih drugih motiva.
Iskreno ti verujem. I zato, samo zato, sam ti lepo i ljudski ponudio onaj dil, a morao sam da reagujem na tvoj piš piš po ljudima koji nisu na forumu, i koji to nisu zaslužili.
Sramota. Ne poznaješ ih, ne poznaješ njihovu spremnost da pomognu, ni dobrotu da edukuju, poguraju, da urade dobru stvar. Ja sam spoznao tu dobrotu, a mi, škorpije, na šta se rado pozivaš, itekako smo "kenjkavi" po tom pitanju, naša analitičnost, koliko je legendarna, toliko je i tačna po pitanju procene karaktera i njihovih motiva. Ako već veruješ u to sranje o škorpijama, onda veruj i u moj sud o tim ljudima, a nije to samo moj sud.
Lepo sam ti kazao družba družda služba služa, a tebi je izgleda ipak do družbe, u smislu - e neću sa vama jer ste vi liga kitica i tupamarosi.
Neka ti bude.
Drugo, u kojoj ženi ja uživam, i kako i kada ću tamaniti kroasane, i dokle smrdim i gde smrdim na godišnjem, nije uopšte predmet ponude, ni teme, nego je eho tvoje histerije koja sve trpa u feministička infantilna sranja. A ja rado odvrnem pojačalo, ako je dernek, neka muzika bude sa ehom, na najjače. Ono, spec efekat za publikum, kao na Egzitu.
Dakle, lepo sam ti ponudio, a veruj da možemo, da promovišemo izdanje, a ne tebe, i lepo ti ukazao da je no-no piškiti po ljudima koji nisu na forumu.
A ti si ipak odlučila da staviš sebe ispred izdanja, da staviš svoj inat, zlobu i histeriju ispred pisaca koji su ti ukazali poverenje, poklonili vreme i uradke.
I da saznaš koliki je taj šator pod kojim se budim i kakva je moja draga. Zloupotreba položaja, ništa drugo.
Sramota. ponovo.
Ohladi mi se kriška pavlake. A i svanulo je.