Author Topic: Програм Друштва “Лазар Комарчић” за јануар 2016. године  (Read 1045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

  • Očigledan slučaj RASTROJSTVA!
  • 3
  • Posts: 10.890
    • IP TardisОкупљање љубитеља серијала Доктор Ху
4. јануар 19.00 трибинска сала Дома омладине Београда
После велике трибине на Беокону посвећене најдуговечнијој СФ ТВ серији окупљамо се поново да попричамо о нашим омиљеним ликовима: Доктору, Доктору, Доктору, Доктору, Доктору, Доктору, Доктору, Доктору, Доктору, Доктору, наравно - Доктору, и не заборавимо – Доктора!


Movie fights
11. јануар 19.00 трибинска сала Дома омладине Београда
Наши зналци су провели 2015 годину гледајући по три филма пре доручка и још два уместо вечере да би могли да одгледају и предложе вам најбоље, најзабавније, али и најмучније и најпогрешније филмове и серије године. Сада ће у свој избор морати да убеде и судију упитне објективности.


Водитељ и судија: Милош Петрик. Прескакали оброке: Љубица Ђурић, Миљан Танић, Крунић Крунић


Нешто дише у мојој торти 4
18. јануар 19.00 трибинска сала Дома омладине Београда
Недавно је у наше инбоксе стигла четврта “хорор торта”, збирка новогодишњих прича страве. “Четворку” је уредила Владимира Бецић, и представила нам седамнаест нових наслова. Основно језгро аутора је остало исто (група Еснаф В) али има и нових имена.
Збирка је бесплатна и може се преузети са адресе http://bit.ly/Torta2015, а претходне потражите на https://www.facebook.com/NestoDiseUMojojTorti/


Учествују: Милош Петрик, Реља Антонић, аутори...


Фантастична читаоница: Meg Elison - Book of the Unnamed Midwife
25. јануар 19.00 трибинска сала Дома омладине Београда
Смртоносна пошаст је десетковала популацију, али је несразмерно тешко погодила жене. Кад на десет мушкараца остане само једна жена, свет се драстично промени. “Неименована бабица” је женска постапокалипса и апокалипса жена: пошаст погађа и даље, људи беспомоћно одумиру, а нарочито су подложне породиље и бебе. Секс има нове и то фаталне последице. Свет се насилно распада али и прилагођава варирајући традиционалне родне и полне улоге.
Роман је освојио награду Филип К Дик за 2014. и (наравно) био на листи за Типтри.
https://www.goodreads.com/book/show/22435466-the-book-of-the-unnamed-midwife
Модератор: Бојан Бутковић
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.