Ako nekog zanimaju proverene informacije sa prvih linija fronta nek mi se slobodno obrati po pitaju bilo čega, u kontaktu sam i sa Mamićevcima i sa BBB anti-Mamić, i sa Torcidom, i sa Funcutima Šibenik, i sa Armadom Riječkom, i svim živima koji su sa prostora ex-yu otišli u Francusku radi "fudbala". Inače, kako stvari trenutno stoje, Rusi gaze sve pred sobom, i Poljake i Francuze a posebno Engleze koje mlate evo već tri dana bez prestanka na svim bojištima diljem igrališta. Takođe Poljaci su se sukobili sa severnim Ircima, uopšte im nije smetala ista vera katolička da se potamane. Isto su uradili i Francuzi, ali oni su protestanti pa je i razumljivo što su napali baš Irce a ne npr. Engleze. Dalje, očekivao se sukob Hrvata i Turaka danas, ali su Hrvati poučeni iskustvom da Turci odma' vade kebab noževe i čakije ko god da ih napadne ipak odlučili da ne ulaze u sukob pa su im samo prišli a ovi ih dočekali aplauzom pa su zajedno skandirajući čekali početak meča. Za sad najveći gubitnici ovog Eura su svakako Englezi jer su se nadobijali batina od Rusa čak i na samoj utakmici, dakle došli su skroz nepripremljeni i pijani, računajući da će i Rusi biti po običaju odvaljeni, al' to nisu više oni isti Rusi od ranije koji loču vodku do iznemoglosti, no ozbiljno organizovane formacije u full treningu koje su u Francusku došle samo sa jednim ciljem a to je fizička dominacija nad svim neprijateljima od kojih su Englezi kao stari dokazani huligani do ovog Evra svakako bili najveći. Biće još zanimljivo videti i Slovake pošto uz Ruse i Poljake važe za najekstremnije, no o tom potom. U svakom slučaju, posle ovolikih nereda koji su trajali tokom cela prva 3 dana takmičenja, ja mislim da evropski fudbal nikad više neće biti isti, jer ceo svet je više gledao sukobe navijača no same utakmice, tako da mundijal u Rusiji koji treba da se odigra 2018. godine skroz može da bude doveden u pitanje, jer ovoliko nasilje je praktično nemoguće kontrolisati i nešto će zasigurno morati da se menja, e sad dal' će to biti totalno zatvaranje granica za sve navijače pa surova selekcija ili nešto drugo ja to pojma nemam, jer u Rusiju ako se bude dolazilo u ovolikom broju samo može gadno da se nastrada jer lokalne bande dominiraju i srećni će biti samo oni koji budu dobri sa Rusima a u te definitivno spadamo i mi, samo što je veliko pitanje dal' ćemo se uopšte plasirati. Najiskrenije želim samo Kosovu da se plasira na mundijal jer ako navijači iz Prištine krenu za Rusiju neće se vratiti...mark my words...