• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Euro neuro ( 2016 )

Started by Truman, 10-06-2016, 18:19:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

džin tonik

stvarno je zalosna spoznaja kako vecina srba realno misli, gledati kako se nasladjuje prvom prilikom, dok inace glumi prijateljstvo... jadno, jadno, licemjerno i beskarakterno... nije da nam nisu pricali stari, ali opet nekako bas jadno, iako ocekivano...
svaka cast iznimkama poput trumana.

Agota

zosko, da parafraziram profesora iz Lepa sela lepo gore

pokušavam da žalim ove jadnike, ali ne vredi moj zosko, otišli smo u kurac...
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

džin tonik

miss piggy, izmice ti dimenzija ironije, osim pri izjavi o trumanu.

Petronije

Quote from: zosko on 26-06-2016, 13:57:20
stvarno je zalosna spoznaja kako vecina srba realno misli, gledati kako se nasladjuje prvom prilikom, dok inace glumi prijateljstvo...
Prajsles :mrgreen: :mrgreen:

Petronije

Quote from: Dzimi Gitara on 26-06-2016, 13:16:39

Pa što reče neko ovde (Petronije, ti li si?)
Nisam ja.

Аксентије Новаковић

Сваки њихов пораз наша је победа!!!

Комплексаши се враћају дома да га спреме, а потајице ће слинити уз цајке и за који дан гледати кошаркаше Србије како забијају трице.

T2 irritazioni risuscitare dai morti.

http://www.istrebljivac.com/blog-Unistavanje-pacova.html

Agota

daj bre zosko, ša se ložis? pa ovo je i moronu jasno da je ironija ,to je više rečeno zbog trumanovog pritiska da se ne peckamo ... ja uzivam u vašim porazima  i obratno, to je tako normalno
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

Tex Murphy

И друго паковање Шиптара послано кући, ује такође, није лоше за први дан осмине финала.
Данас свим срцем за браћу Ирце, Словаке и Мађаре.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Anomander Rejk

Mađarska i Poljska su meni najprijatnija iznenađenja prvenstva.  :)
Fora bi bila da Island izbaci Englesku  :mrgreen: .
Tajno pišem zbirke po kućama...

Agota

Quote from: Anomander Rejk on 26-06-2016, 15:01:27

Fora bi bila da Island izbaci Englesku  :mrgreen: .

to bi bilo SJAJNO!

džin tonik

nista me ne cudi kad vidim kako medijsko zutilo danas nateze pricu i stvara dramu oko ona dva srpska ljubitelja nogometa koji sinoc u francuskoj upali medju razocarane hrvate... samo jos nedostaje izjava da ih pojeli.

Dybuk

Quote from: Agota on 26-06-2016, 14:46:38
daj bre zosko, ša se ložis? pa ovo je i moronu jasno da je ironija ,to je više rečeno zbog trumanovog pritiska da se ne peckamo ... ja uzivam u vašim porazima  i obratno, to je tako normalno

ma da bre, ne bi se moglo ziveti od likovanja da je Hrvatska kojim slucajem otisla dalje, ili nedobog pobedila :lol:

meni ovo prvenstvo super, em nema nasih da nas blamiraju, em sto rece moj dobar drug "ne jurim kuci da pratim", gleda se bez pritiska :mrgreen:

Dzimi Gitara

Prvenstvo je najgore u istoriji univerzuma. Dosadno, svi isti (kao doduše uvek na Euru), samo još ovaj put nema ni golova (manje od 2 po meču!).
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Dybuk

Hah, dobro, sinocna tekma je bila tezak smor...do pred sami kraj :)

svetsko sam bas ispratila, ovo samo ovlas.

Truman

Quote from: Anomander Rejk on 26-06-2016, 13:30:12
I da već pomenuti Džo Šimunjić...koji pozdravlja ,,Za dom spremni'' i 30.000 ljudi mu salutira i otpozdravlja na stadionu...i kad dobije kaznu, kompletan hrvatski fudbalski, tj.nogometni savez staje jasno iza njega...e pa za takvu reprezentaciju ne mogu da navijam Trumane, pa makar igrali najbolji fudbal na svetu.

Pa ko te tera da navijaš za Hrvate, ni ja ne navijam. Vi Srbi ste toliko ostrašćeni i pakosni da ne razumete uopšte šta vam čovek priča...
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Truman

Quote from: Agota on 26-06-2016, 14:46:38

Zašto bismo uživali u njihovim porazima?! To mi deluje tako jadno i nezrelo...zašto bih uživao u bilo čijim porazima? Je l da bih svom malom, bednom životu dao neko zadovoljenje...

Petronije

Možemo se okrenuti sadašnjim i budućim dešavanjima na euro 2016, pošto su modra momčad sada već prošlost, jedna od prosečnih ekipa koje ispadaju čim počne nokaut. Evo Francuzi preokrenuše očas posla protiv defanzivnih Iraca, Grizman im spakovao 2 komda za par minuta.

Harley Quinn

Quote from: Truman on 26-06-2016, 16:54:31
Pa ko te tera da navijaš za Hrvate

xrofl

Quote from: Truman on 26-06-2016, 16:54:31
Vi Srbi ste toliko ostrašćeni i pakosni

xrofl

xcheers

Dzimi Gitara

Quote from: Petronije on 26-06-2016, 14:21:55
Quote from: Dzimi Gitara on 26-06-2016, 13:16:39

Pa što reče neko ovde (Petronije, ti li si?)
Nisam ja.

Onda je Harvi, Truki nije 100%.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

džin tonik

koji ste vi amateri; pogledajte kako turci navijaju protiv hrvatske!!! 1:40+ :mrgreen:

Freundin schaltet heimlich Fussball-Spiel aus - Mann rastet komplett aus

Anomander Rejk

Čuj, zašto bi navijao protiv nekoga...pa to i jeste čar navijanja, ne samo za, nego i protiv nekog, u suprotnom bi bilo dosadno, normalno navija se i da komšija ispadne, šta je tu čudno  :mrgreen:
Baš si neki partibrejker, Trumane.

tomat

Što reče jedan moj drugar,  ne volim ja toliko zvezdu koliko mrzim partizan 8)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Petronije

I naravno, kompletna grupa D za dom spremna posle prvih nokaut utakmica. Strašan kvalitet. Grupa smrti.

Truman

Svaka čast Italiji na briljantnoj pobedi pobedi protiv Španije! Samo mi žao što već u četvrtfinalu moraju na megdan kasapima Nemcima. :(

Anomander Rejk

Ako neko može pobediti Nemačku uopšte na ovom prvenstvu, to su upravo Italijani.
Odličan meč danas su odigrali, svaka čast.

Truman

Više bih voleo da ih možda pobede u finalu.

Dybuk

Vau, Island se ne sali, bice ovde tuce  :lol:

Truman

Bravo Island!! Nek se spreme Francuzi.

Agota

ПОЉСКА ДЕ ЛА МУЕРТЕ !!!

Petronije

Portugalci su novi Žabari.

Petronije

A Belgija i pored odlične sredine i napada, u odbrani bušna k'o sito. Ako im Vels daje ovakve golove, šta će im tek uraditi Italija ili Nemačka ako prežive ovu utakmicu.

Dybuk

Krsta Klatić Klaja

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Petronije

I ne treba, sa ovakvom odbranom ovo im je puna kapa. A i gol su dali bez akcije, isti čovek je dao i Švedskoj sličan gol, spominjao sam ga, ovo je bilo bukvalno sa 30 -ak metara. Klasična ekipa sa gomilom skupih nedisciplinovanih klinaca koja prima jeftine golove. Belgijanci = Srbijanci.

@Bata :mrgreen:

Truman

Svaka čast Velsu, kako bih voleo da vidim finale Vels - Island...koliko god nerealno bilo. Fudbal napreduje, nove sile se rađaju, stare umiru...tako i treba da bude.

Alexdelarge

nema više lakih protivnika danas svi znaju da igraju fudbal! a i lopta je okrugla.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Krsta Klatić Klaja

Послије нуклеарне апокалипсе преживјели жохари и пипо инзаги.

Што инзаги?

Усрало га!

Јбт, ови жабари ће изгледа на пенале да их сјебу

Dybuk

Cilj je udaviti protivnika (i gledaoce) :lol: ko bi rek'o da ce utakmica Nemacka-Italija biti ovako dosadna.

Krsta Klatić Klaja

Који сулуди једанаестерци...

Оматорио Буфон, прије неку годину све би ово одбранио

А колико су лоше пуцали говори и то да је хендикепирани Нојер одбранио неколико, тај лик је оперисан од брањења пенала а одбранио их више од Буфона

Но било би незаслужено, Њемци су ипак бољи

Dybuk

Jedanaesterci bili bas napeti, kako li je kad navijas za svoju zemlju (we'll never know!?)  :lol:

drago mi je da su Nemci pobedili; u jednom trenutku, posle Svajnstajgerovog promasaja, pomislih gotovi su.

veceras navijam za Island, mada ce verovatno izgubiti...

Petronije

Quote from: Dybuk on 03-07-2016, 15:22:21
Jedanaesterci bili bas napeti, kako li je kad navijas za svoju zemlju (we'll never know!?)  :lol:

Znamo mi koji se sećamo Italije '90 i penala protiv Argentine. Imao sam 8 godina ali tačno mogu da se setim ćaleta koji doživljava nervne slomove u seriji :mrgreen:

Аксентије Новаковић

Вечерас Оберменши против мутаната.  :lol:
T2 irritazioni risuscitare dai morti.

http://www.istrebljivac.com/blog-Unistavanje-pacova.html

Truman

Žao mi je što je Italija ispala. Navijam za Island.

Dybuk

Petronije

Mnogo bi bilo dva iznenađenja u 1/2 ali nisu zaslužili ovakvu sprdnju.

Agota

očekivano...

vels dobro igra i mogao bi dobiti portugal. videćemo...

Dybuk

Ovakvo izivljavanje ipak nisam ocekivala, francusku pobedu jesam.

videcemo, Vels ima moje simpatije :lol:

Truman

Islanđani su se previše otvorili, nekako nisu ličili na sebe u prvom poluvremenu. Koliko god da su Francuzi moćni, nije baš tolika razlika...U polufinalima navijam za Vels i Francusku.