• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Euro neuro ( 2016 )

Started by Truman, 10-06-2016, 18:19:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Petronije

Svaka čast Džimi, nikad ne bih stavio pare na Portugal.

Krsta Klatić Klaja

nije fer, on je iz tri pokušaja pogodio!!! :)

znači kad su igrali Hrvati i Portugalci bilo ti je najteže :)

inače, bješe 1966. engleski štoper polomio Pelea, i ovaj završio prvenstvo a ovi osvojili? Bar tako stari prepričavaju
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Dzimi Gitara

Quote from: Petronije on 12-07-2016, 23:39:34
Svaka čast Džimi, nikad ne bih stavio pare na Portugal.

Hej, ne bih ni ja, da nisam procenio da su bukmejkeri ozbiljno omašlili u kalkulaciji.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Truman

Portugal mi se i pre početka šampionata vrzmao u glavi, ali sam nekako racionalistički najviše šanse pridavao Nemcima. No, to mi je nauk da uvek prvo treba da slušam glas svoje intuicije.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Dzimi Gitara

Quote from: Pizzobatto on 13-07-2016, 00:00:40
nije fer, on je iz tri pokušaja pogodio!!! :)

znači kad su igrali Hrvati i Portugalci bilo ti je najteže :)

inače, bješe 1966. engleski štoper polomio Pelea, i ovaj završio prvenstvo a ovi osvojili? Bar tako stari prepričavaju

Pa, imao sam sigurnog učesnika 1/4. :)
Navijao sam za Hrvate, jer na osnovu prikazanog u grupi i otvaranja žreba u eliminacijama, zaista mi se činilo da mogu i do finala. S druge strane, kao što rekoh, u Portugal sam najmanje verovao. Pa oni nisu uspeli da dobiju Austrijance, Mađare i Islanđane. Njihov skor s kojim su uzeli titulu je 6 nerešenih i 1 pobeda. Italian style. :)

Dzimi Gitara

Quote from: Truman on 13-07-2016, 00:30:50
Portugal mi se i pre početka šampionata vrzmao u glavi, ali sam nekako racionalistički najviše šanse pridavao Nemcima. No, to mi je nauk da uvek prvo treba da slušam glas svoje intuicije.

Portugal je imao jednu od najlošijih postava u istoriji, plus Kristinu, čoveka koji svakom svom timu obara kvalaitet za 30%. Ali eto, imali su više sreće nego Grci 2004.

Truman

Ne verujem u sreću...zaslužili su da ga osvoje, a posebno Kristijano...bilo mi je jako drago kad sam ga video kako se iskreno raduje uspehu svog tima ( dobro, ima tu i ličnih motiva kao što je zlatna kopačka ali ne sitničarimo ) jer ne mogu zamisliti nekog našeg opančara kako ima tako jak motiv dok igra za nacionalni dres.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Krsta Klatić Klaja

glavna prednost Portugala je što su bili među starijim reprezentacijama, a matori igrači znaju svaki đavo od nepoštenih fora, smaranja lopte, uništavanja igre i izluđivanja protivnika. Stalno su psihološki iznurivali drugi tim, nevjerovatno rasturali bilo kakvu smislenu igru, a imali i malo sreće

ovo je baš dobijeno na prljavo iskustvo, zamalo da Italijanima uspije ali su baš upropastili one penale. A da su se te dvije ekipe našle jedna naspram druge, koji bi to šou namazanih matoraca bio

Dzimi Gitara

Quote from: Pizzobatto on 13-07-2016, 00:46:45
glavna prednost Portugala je što su bili među starijim reprezentacijama, a matori igrači znaju svaki đavo od nepoštenih fora, smaranja lopte, uništavanja igre i izluđivanja protivnika. Stalno su psihološki iznurivali drugi tim, nevjerovatno rasturali bilo kakvu smislenu igru, a imali i malo sreće

ovo je baš dobijeno na prljavo iskustvo, zamalo da Italijanima uspije ali su baš upropastili one penale. A da su se te dvije ekipe našle jedna naspram druge, koji bi to šou namazanih matoraca bio

Baš to. Msm, pogledajte te njuške. Kad bih ih sreo u mračnoj uličici odmah bih ljubazno ponudio da im poklonim svoj novčanik.
Takve ekipe ne ispadaju lako.

Krsta Klatić Klaja

pogledaj to, ko iz ukrajinskih zatvora... a još nema ni Pepea hahah

дејан

а и нани веома претећи држи 'транспарент'...једноставно мораш да га послушаш
...barcode never lies
FLA

džin tonik

turska - italija

ovo kao da igrala jugoslavija, ne turska, nevjerojatan flashback...
"kako smo mi ovdje zalutali?"
"stanimo pred gol, 90 minuta, proci ce i to."
"autogol, dobro, moglo je gore."
"sta ja tu radim? hocu kuci."
"kud mi dodajes tu loptu, goni to dalje od mene."
"vid' one budale sto trci."
"kad ce taj kraj."
"jos tri minute?! daj zajebi vise."
"opet meni loptu?!"

džin tonik

danska - finska jeza lajf

džin tonik

belgija - rusija

igra dana, no uvijek moze veca jeza... ovo komentira utakmicu:

neman iz solariuma. ne suti ni dvije sekunde, ne dishe, ne hvata zraka, samo kvocka piskutavim glasom, kao jaje da ce snesti. jos ima i druzicu koja uskace ako se slucajno sjeti da mora i disati. mislim da su najebali novotrendasi kad masovnije dosadi ovo ludilo, ja vam necu oprostiti.

Truba

Blago vama vi mozete gledati na tv
Ja nemam opciju
Uzas
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

ne prenose europsko prvenstvo u nogometu?

Petronije

United media (sbb) ima prava na prenose, pretpostavljam za ceo adria region, s obzirom da su prodali HRT-u. U Srbiji nema na državnoj televiziji, samo na SBB kablu. Ubosni verovatno ista situacija.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Tex Murphy

Нек они сви заједно покрепају у најгорим мукама. Усред рата сам без проблема могао да пратим све што је било од спорта.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Truba

Quote from: džin tonik on 13-06-2021, 12:03:55
ne prenose europsko prvenstvo u nogometu?

Prenosi neki kanal nova bh
Ali njega nema kod mene na provajderu zbog neke konkurencije
300 kanala
Hrt2 i svi ostali koji prenose zatamnjeni
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

Quote from: Tex Murphy on 13-06-2021, 18:10:06
Нек они сви заједно покрепају у најгорим мукама. Усред рата сам без проблема могао да пратим све што је било од спорта.
Isto ko 1994.
Em nema struje em ne fatam hrt2

tomat

Može za crvenu da se gleda preko EON platforme.

A ima i onih sajtova što strimuju sporcke manifestacije, pa može i to.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Krsta Klatić Klaja

koga i briga.... u kafiću polufinale i finale otprilike

i to možda, ko zna ko će i proći, za sada svi neki poluraspad

džin tonik

nevjerojatna svinjarija da javna tv ne prenosi, ovdje bi izbila buna.

danas lijepe utakmice, steta ukrajinaca kako izgubili, za hrvate moguce i bolje ako naguraju drugo mjesto, a nove svinjarije sa domaci-gosti u skladu optimiranja mogucnosti da najvece platise doguraju sto dalje idu bez komentara. engleska, london, oranje, amsterdam, pa igrajte gosti. da ne spominjemo kako imaju cijelu afriku kao bazen za izbor talenata. no bar vrijedi gledati zbog nogometa, sigurno je manje taktiziranja, dogovora i gluposti no u ligama, podvale su umjerenije, finije nijansirane.

Truba

Ne zanima me ni eon niti znam sta je to ni strimovi ni primjrna ip ni vpn ni aplikacije
Zelim upaliti tv i da gledam
Ocito to ne moze i to je to

mac

Hoćeš da bude istovremeno i besplatno i kvalitetno i uživo. E pa ne može.

Truba

Pa placam vec 15 eura telekomu
Imam 2 3 kanala koja zatamne
Zasto sam ja zrtva njihove poslovne politike i konkurencije

mac

Zato što ne mogu da proglase sportsko takmičenje nacionalnim dobrom. Vlasnik sportskog takmičenja može da proda prava na prenos kome hoće. Najčešće ga proda onome ko ponudi najviše para, ali nije u obavezi ni da se toga pridržava. Neki novi opskurni kablovski operater može da kupi prava jer je platio najviše. Vlasnik takmičenja može da bude u nekakvom dilu sa opskurnim operaterom. Neka tajna služba može da naredi vlasniku takmičenja da proda prava opskurnom operateru, da bi se izazvalo nezadovoljstvo u narodu i promenila vlast. Sve opcije su u igri.

Najbolje je osloboditi se svih želja i živeti kao robot. Ja tako radim već godinama, i šta mi fali...

Petronije

Niko nije ničija žrtva, jedna TV stanica je kupila prava za emitovanje sportskog događaja na određenoj teritoriji. Tako te stvari funkcionišu, za svaku državu mora da se plate posebna TV prava, i zato se tolike pare vrte. UEFA nije dobrotvorna organizacija koja daruje radosti fudbala celom svetu, već korporacija koja vrti ogroman novac. Komi jednostavno nema sreće, jer se opredelio za kablovskog operatera koji nije kupio TV prava za EP2020. Što bi morska zvezda Patrik rekao, "Život nije fer druškane, navikni se."

mac

Ono što vredi ovde napomenuti je da te savete da se naviknemo na nefer život nama nude morske zvezde sa krunom i kraljevskom odorom.

džin tonik

koji god operator da je, pored svoje usluge i nekolicine bizarnih programa mora imati u repertoaru slobodne kanale drzavne tv.
a drzavni kanali moraju prenositi zbivanja ovog ranga. valjda izlazimo na izbore da politika vodi brigu da se privatni osushe ako se probahate i pomisle da bas moraju kupiti prava umjesto nacionalne tv?
ne da je ova gamad tu nesto bolja, okruglo deset utakmica ovog takmicenja nece porenositi drzavni kanali, vec telekom. deset najneatraktivnijih utakmica, ali ipak pokusavaju progurati svinjarije, bar naceti, sve mic po mic.

Petronije

Quote from: mac on 14-06-2021, 15:02:17
Ono što vredi ovde napomenuti je da te savete da se naviknemo na nefer život nama nude morske zvezde sa krunom i kraljevskom odorom.

Evo ko gleda sunđer boba :D Ima istine jer ja imam mogućnost da gledam EP2020. :mrgreen:

Krsta Klatić Klaja

Zaboravljate da to što pola Srbije ne vidi prvenstvo je direktan Đilasov finansijski gubitak.

Ko zna koje su igre tu... On je mislio da reprezentaciju prebaci na Novu i tu nacionalnu simboliku politički iskoristi pa mu je Vučić uskratio kanal na čitavoj teritoriji i još ga ojadio za profit.

Možemo mi sad razglabati šta javni servis treba u teoriji, mada ni njemačka tv teško da prenosi neko prvenstvo na kome ne igra njihova repka, recimo vaterpolo neki, pitam se jel na državnoj.

Đe se prenosilo finale Rolan Garosa u Dojčlandu?

Petronije

Bato jel ja nešto propuštam, kakve veze Đilas ima sa United Media? Ili misliš na marketinški prostor na koji Đilas verovatno još uvek drži monopol, pa sada gubi pare jer mnogo manje ljudi gleda EP?

Truba

Moj je provajder najveci u drzavi...drzava vlasnik oko milijun prikljucaka...fiksna telefonija mobilna mreza televizija...monopol
I opet ga sjebe jedan telemah
Sto nisu pljunuli pare da imamo program
Oslibodjen sam ja zelje ali volim virnuti himne i malo trcanja

mac

Mozda je privatni operater platio odgovornom pojedincu koji radi za u javnog operatera da da slabiju ponudu.

Petronije

Malo jeftinog humora...

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Petronije on 14-06-2021, 17:39:03
Bato jel ja nešto propuštam, kakve veze Đilas ima sa United Media? Ili misliš na marketinški prostor na koji Đilas verovatno još uvek drži monopol, pa sada gubi pare jer mnogo manje ljudi gleda EP?

formalno ko zna više ko je vlasnik, čak su Britanci zamijenili Amere, neka holding kompanija i slično, i stalnoprisutni Šolak

zaista više ni ne gledam ko je na papiru vlasnik bilo kanala bilo marketing prostora nego kako to funkcioniše, a realno N1 i Nova funkcionišu kao Đilasove, ne napadaju je valjda džabe oni kanali koje je Vučić instrumentalizovao

Lik tražio novu nacionalnu frekvenciju od EU predstavnika. Mislim, on je jasno slabija strana u sukobu ali zato je i osakaćena Nova u ovoj priči

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Black swan on 14-06-2021, 18:21:34
Sto nisu pljunuli pare

jel ti stvarno treba odgovor na ovo pitanje :lol:

džin tonik

portugal - madjarska

3. gol najocigledniji opsajd za sve pare, nitko ni da trepne. ovo postaje bolje od sf-a, kad sagledam i ostale komentare uz prenos, zatecen sam u nekoliko prilika pri pitanju gledamo li istu utakmicu komentator i ja.
primjer dosudjeni faul, repriza, vidis ni takli se, glumac se zakotrljao, a komentator kaze - da! ocigledno, jasno!
sve bez ironije.
kruna ovaj gol. komentator ni da pomisli na opsajd, slavi gol, ronalda, ni rijeci o ociglednom.

kao da virtualna stvarnost krece u ofanzivu i pri lajf-prenosu zbivanja, ne tek "vijestima". :cry:

džin tonik

Truba

Cuj kako
Pa igrali protiv epke koja je bila treca u urugvaju
Jel tako

džin tonik

skotska djelovala kao da zalutala iz kakve trece lige, sve to na domacem terenu. bas su slabi. da su igrali u gostima, izgubili bi bar sa 5 golova razlike...

Truba

Duh je jak
Ali je tijelo slabo

Petronije

Portugalci, pored tradicionalno omraženih Hrvata, ubedljivo najodvratnija ekipa na turniru. Hrvati bar znaju fudbala.

Krsta Klatić Klaja

ah koliko sam prso na fentaziju

Dansku sam pogodio da će razbiti ali pogrešnog napadača stavio
a Holanđani me masakrirali

Petronije

Ako te Mića opet pobedi ne poznajemo se više.

Krsta Klatić Klaja

Mići Kejn i Žiru ostali za ovo kolo, neće valjda Njemci da me iznevjere!

Truba

Quote from: Petronije on 27-06-2021, 23:40:01
Portugalci, pored tradicionalno omraženih Hrvata, ubedljivo najodvratnija ekipa na turniru. Hrvati bar znaju fudbala.

a kome je to od publike zemalja koje sudjeluju na euru omražena hrvatska?

Mica Milovanovic

Mica se pokazao kao izrazito glup i nije uspeo da zameni igrace...
Dva puta sam pokusavao da menjam tim, a on mi je vracao na staro.
Tako da sam jadan.

Mica

Petronije

To je sve taktika iskusnog vuka, da se Bata opusti.