FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > DOMAĆA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO

ubice mog oca

(1/26) > >>

Rade2:
Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Nina Janković i Katarina Radivojević protagonisti su nove igrane serija RTS-a "Ubice mog oca". Scenaristi su Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, koji je i reditelj serije. Emitovanje deset epizoda planirano je za kraj oktobra 2016. godine.
e za kraj oktobra 2016. godine.

Radnja serije odigrava se u Beogradu u sadašnjem vremenu. Aleksandar Jakovljević, koga tumači Vuk Kostić, je mladi, ali već iskusni inspektor, dobija prvi veliki slučaj - rešavanje ubistva ćerke jedinice uglednog građevinskog preduzimača.
Ubice moga oca
Your browser does not support the video tag.

Paralelno sa odvijanjem istrage, koja ide u nekoliko pravaca, Aleksandar je rastrzan između dve žene sa kojima radi na slučaju: mlade laborantkinje-stažistkinje Jelene (Nina Janković), u koju je iskreno zaljubljen, i javnog tužioca Marije (Katarina Radivojević), sa kojom je u vezi.

Aleksandar otkriva da je smrt njegovog pokojnog oca, nekadašnjeg policijskog inspektora, misteriozna i na čudan način povezana sa smrću nevine devojke. Potpuno sam, u borbi za istinu rizikovaće i sopstveni život.
Tihomir Stanić
Tihomir Stanić

"Igram donekle moćnu, a donekle ranjivu ženu, a pre svega sa izvesnom tajnom, što mi se jako dopada. Serija je jako neizvesna do samog kraja i govori o našem vremenu i stvarima koje se svakodnevno dešavaju i tiču se zakona i kriminala. Danas smo došli do mog konačnog izgleda da on bude nežniji, ozbiljniji da ne bude suviše provokativan, a opet da bude intrigantan", navela je glumica Katarina Radivojević.

Kriminalističke serije, u proteklih par decenija, jedna su od glavnih karika TV produkcije najvećih svetskih televizija. Takva vrsta serije veoma često se ne zaustavlja na samo jednoj sezoni već se otvara mogućnost za nastavak serijala preko novog zamršenog krimi-slučaja.

"Ovo je jedna od onih uloga koju glumac može samo da poželi, zato što su odlično napisani likovi. Ima šta da se igra. Dosta je tajanstveno sve, a likovi su jako složeni. Mislim da su se svi glumci obradovali svojim ulogama i zaista verujem da će ovo biti jedna od onih serija na RTS-u na koje ćemo svi biti ponosni", objašnjava za RTS Tihomir Stanić, koji tumači ulogu šefa policije Marjanovića.
Ubice moga oca
Ubice moga oca

Urednik serije je Marko Novaković, direktor fotografije je Miloš Kodemo, scenograf Jelena Milinović, kostimograf Miomirka Bailović, snimatelj zvuka Mihailo Stevanović, a montažer Lana Vukobratović.

"Serija Ubice mog oca je početak jedne nadam se lepe tradicije te vrste serija na domaćim televizijama", rekao je urednik serije Marko Novaković.

Brojnu glumačku ekipu čine i Nebojša Glogovac, Elizabeta Đorevska, Dragan Mićanović, Nataša Ninković, Peđa Bjelac, Jelisaveta Orašanin, Slavko Štimac, Mirjana Karanović, Aleksandar Đurica...

Serija će imati deset epizoda, a emitovanje je planirano za kraj oktobra 2016. godine.
Izgleda da cemo dobiti srpsku verziju True Detective... da je orginalnog True Detctive pisao Sinisa Pavic. :mrgreen:

crippled_avenger:
Siniša Pavić je zapravo pisao neke pristojne TV krimiće, recimo LOVAC PROTIV TOPA...

Meho Krljic:
Nataša Ninković je OČAJNA. Vuk uobičajeno mlitav. Tekst previše ekspozitoran. Kolor korekcija agresivna  :lol: Al, dobro, ovo je tek prvih 20 minuta.  :lol:

tomat:
Sva drvenost Vuka Kostića dolazi do izražaja kada ga stave naspram, recimo,  Tike Stanića.

Meho Krljic:
Ili Glogovca. Čak i Mićanovića. Ali dobro, potrudio se da malo lupa šakom o sto...

Režija je actually prebrza pa dijalozi zvuče veštački. Tika Stanić uspeva da to malo oplemeni osobenostima izraza al Vuk ne.. Ali dovoljno je dobro da pogledam drugu epizodu...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version