• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Skordiskove črčkarije

Started by Scordisk, 12-08-2016, 18:48:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Scordisk

Hehe, ovo mi je za sada omiljeni komentar na ovaj crtež:  "Raspored oblaka je krajnje neinventivan, Šenin izgledao kao da ju je neko natjerao da se slika sa vrčem, pa je u fazonu, jebo vas vrč da vas jebo, evo držim ga, eto, jeste li gotovi, da vas jebo vrč, vrčnem vam mater." :D

Scordisk

Nastavljamo paradu muljavog sivožutog opusa

tomat

ova sa šakama i likom što sedi u njima dobra!
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Scordisk

A ove ostale ne, to hoćeš da kažeš? :D:D Zezam se, naravno, drago mi je da ti se sviđa, dugo sam je bojio, s trustom mozgova iza leđa da zanoveta što je previše svetlo ili previše tamno :)

Scordisk

Evo ilustracija za priču "Rudi", sa radionice broj 57. leta gospodnjeg 2016

lilit

super je ilustracija za rudija, a prilično me zanima šta bi napravio od saturničine priče :)
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Scordisk

E, da, saturničina priča mi je isto u planu, vrlo je crtljiva, samo prvo da završim hiddenovu, kad sam se već upleo u to, a i arbajt da mi popusti, pa da mogu da se na miru bavim čvrčkanjem :)

Scordisk

Ista meta, isto odstojanje, ista radionica. Hiddenova priča "Koren":

lilit

Scordisk

Agota

evo, sad ih prvi put vidim i proučavam...ova sa vrčem je baš lepa, patriotska je genijalna...mislim...sve su dobre... takođe, sa pecarošima je strašna!
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Scordisk

E, hvala Agota :) istina, za ovu pecarošku sam hteo da deluje bajkovito, mada i meni deluje toksiočno hororično. Tjah, šta ćeš

Scordisk

Odabrana, saturničina jezomorna priča:

hidden

saturnica

Fantastično! Scordisk, hvala... :)

Scordisk

Hvala vama, uživao sam čitajući vaše priče, a i bilo mi je baš zabavno da ih ilustrujem :)

Mica Milovanovic

I posle priča nema nikakave veze sa Lavkraftom...  xrofl
Mica

Scordisk

Naravno da nema! Ja sam, gosn Milovanoviću, hobotnicu samo zbog vas ubacio! :D

lilit

savršena ilustracija za saturničinu priču, bravo scor!

Scordisk

Drago mi je da ti se sviđa lilit :) U štampariji su me malo mrko gledali, doduše

Dybuk

Bas je dobra ilustracija za djavolju djecu, Scordisk! (a i ostale).

mene je takodje podsetila na The Brood, bez kabanica :)

Scordisk

Nisam gledao ali mislim da ću da bacim pogled :)

Scordisk

Nastavljamo sa muljanjem sivog i žutog, pa dokle doćeramo...

Scordisk

Agota

Quote from: Scordisk on 03-11-2016, 23:34:56
Nastavljamo sa muljanjem sivog i žutog, pa dokle doćeramo...

hihihihi liči na Dosonju- James Van Der Beek  :)

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Scordisk

E, u pravu si... A znaš, dok sam crtkao, pade mi na pamet da mi je lik nešto poznat, i da je možda to neko koga znam, samo je podsvest kurva pa ne mogu da se setim :D Razrešila si mi dilemu :D:D

Agota

Eeeeeeeeeeeeeee, šest sezona sam bila zaljubljena u Dosonju! Pa malo li je?? :-D

Scordisk

Da, da, ja nisam baš bio zaljubljen u Dosonju, ali sam svakako proveo par sezona svog detinjstva u želji da budem kao on kada porastem. Zato sam ga valjda, za kaznu, bačio među nečiste sile, i dao mu dukat na potiljku. U svakom slučaju, podsves' čudo

Scordisk

Hm, okušao sam se na nekim konkursima, pa ću siročiće da kačim ovde, čisto da malo uhvate svežeg vazduha

Evo ga za nesuđeni marsonic:

Scordisk

Evo i dve horor tortaste, nek se nađu

E, jebga, druga je prevelika....

Scordisk

E, ovu nikada nisam završio, pošto mi je orginal zagubljen prilikom selidbe.... A i mrzelo me

Agota

mora da je ovaj fetus u formalinu privukao demone! :-D

Dybuk

A ja se pitam sta se desava na poslednjem crtezu :lol:

recimo, obrises sve ove dole i ostavis demone sa jednom figurom u polumraku ispod njih ili tako nekako.

najvise mE se dopadaju ove zuto-sive varijante, uopste, minimalizam. mada crno-bele najslabije komuniciraju sa mnom. eto, jedan krajnje laicki i beskoristan komentar.  :lol:

Agota

mastu stavljam na pijedastal! toliko da mi je drago što nemam pojma šta se ovde dešava, pa tako svaka sumnja ima pravo na život.

Scordisk

Ne, ne, Dajbuk, uvek mi je milo čuti komentar, kakav god da je. Sivožutog, premda, ima dosta, bune se ljudi ponekad :D

Što se tiče ovog poslednjeg zlodela - ideja je bila da se jedan krug pišu priče bez teme, već samo sa nekim crtežo, po sistemu rošartove mrlje, zato je tako konfuzan :D Doduše, ta je ideja napuštena, ne sećam se već zašto, pa gfa nikada nisam završio

Scordisk

iii... uspeo sam aploudovati i ovu nesrrećnu, što ga je izduvala za tortu. tanana, horor crtež:

Lazarus

nop, niš se ne vidi -- probaj ti to jope.. sviđaju mi se tvoje ilustracije

Scordisk

Šta, ne vidi se? E, k vragu...