• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Vaš utisak nedelje u oblasti horora i treša

Started by Sveti Filica, 07-05-2004, 13:48:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Sveti Filica

Ja ću biti Olja Bećković a vi samo glasajte i komentarišite.

1. Legija, koji se optužuje i za ubistvo Đindđića i 4 funkcionera SPO-a, za kim je policija bezuspešno tragala mesecima predao se sam. Tvrdi da je sve vreme bio u svom domu.

2. Beogradske medicinske sestre, iz zavoda za transfuziju, greškom zarazile bebu i još dvoje virusom HIV-a

3. Obelodanjene slike mučenja iračkih vojnika. Iza ideje da se zarobljenici slikaju goli na gomilama i u međusobnim ''oralisanjima'' stoje američke ŽENE VOJNICI!

4. Bugarski naučnik priznao da je pre 5 godina zarazio pedesetak dece u Libiji radi eksperimenta. Ljut Gadafi traži sedanje na električne stolice na sred Tripolija.

5. Bilja Kosmogina pobedila na konkursu za najbolju kvir priču  (oblast lezbejke, gejevi  i biseksualci) koji su organizovali hrvati. U subotu gostovala i na HRT-u 1. U istoj emisiji bila i Severina! :?

6. Nacističke organizacije u Srbiji zapretile da će zapaliti i školu u Nišu (gde su 80 % romska deca) i isterati sve rome iz Zemuna.

7. Vesna Vukelić Vendi se priključila izbornom timu Borisa Tadića obrazloživši da je to jedini kandidat s kim bi mogla da živi.

8. Na koncertu pevačice Indire, nakon njenog plesa u Šakira stilu, pojedini obožavatelji pali su u takav trans da su pored cveća pevačicu gađali i donjim rubljem. Na Indiru palo više desetina znojavih muških gaća.

9. Ponosna srpska majka iz dijaspore (obožavateljka satelitskog Tv Pinka i Granda) svom sinu, prvencu dala ime GRANDOMIR (ili Grandivoje)

I ŠLAG

10. U stanu jednog Nišlije otkriveno oko 200 komada kantica, kofica i flaša s mokraćom u koje je godinama urinirao umesto u wc šolju.

I sve to samo u protekloj nedelji.
 Ovo je neko predskazanje.

Ghoul

to je predskazanje da blizi moj povratak...

glasam za legiju, 'for I am many'
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Bogme izbor ne da je težak, al' ako baš moram da glasam za samo jedno, onda neka to bude mučenje onih Iračana  :x
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Lurd

Ali, ovo je na jezivo pogrešnom forumu.
My trees...They have withered and died just like me.

Plavi Skaut

Quote from: "Invisible_Man"Bogme izbor ne da je težak, al' ako baš moram da glasam za samo jedno, onda neka to bude mučenje onih Iračana  :x

i ja isto tako.

bas sam se izistinski najezila kada sam vidjela ovu fotografiju koja je i nagradjena u kategoriji novinarske fotografije, prva nagrada za 2003.

The Four Winds

eric cartman

Quote from: "Invisible_Man"Bogme izbor ne da je težak, al' ako baš moram da glasam za samo jedno, onda neka to bude mučenje onih Iračana  :x
Kad smo vec kod te teme.

Pricam juce sa jednim americkim penzionisanim generalom ,i onako posprdno konstatujem da nemogu da vjerujem da americki vojnici mogu nekog da muce.Sakrasticno ga upitam , da li je on ikad cuo da je neko  njemu podredjen maltretirao zarobljenika?
On mi kratko i isto tako sarkasticno  odgovori :Nikad nisam cuo da je bio toliko glup da se uslika.
Screw you guys I'm goin' home

Sveti Filica

Quote from: "Lurd"Ali, ovo je na jezivo pogrešnom forumu.

Tebi vecina izdvojenih predloga ne lici na horor?  :?
Ok. Nek administrator prebaci temu u RAZONODU.  :!:
ili u Društvo i politiku ili u deponiju.

Nego, jedno me zanima.
Zasto se ovde svi plaše od prevelikog broja tema?

Na internetu postoje forumi koji imaju i do 3 000 članova i gde svaki dan osvane i po 20 novih tema pa se niko ne buni.
Ovo ne razumem. Kao da je nekom cilj da se forum umrtvi.
Ovo je ionako najmrtviji forum od svih na koje sam naleteo.

Mica Milovanovic

QuoteOvo ne razumem. Kao da je nekom cilj da se forum umrtvi.

To je zato da nam dokoni ljudi ne bi dosadjivali...
Mica

Sveti Filica

Quote from: "Mica Milovanovic"
QuoteOvo ne razumem. Kao da je nekom cilj da se forum umrtvi.

To je zato da nam dokoni ljudi ne bi dosadjivali...

Aha ha, provalio sam ali DŽABA!  :evil:
Nećete me se lako otarasiti!

(Bar ne još dve nedelje dok sam u ovoj kancelariji koja vrvi od komjutera a pauze od konkretnog do konkretnog posla previše su velike)

No, da vas utešim.
Već tamo od 20-tog, prelazim na sprat iznad i radim po drugom programu. (Niti mnogo slobodnog vremena niti komjuteri priključeni na internet)
Kasnije (dakle, posle smrti foruma) krećem na drugi vid mučenja.
Pojavljivanje u snovima, bacanje kletvi preko postova i smajlija  :?:   :shock: .  Horor zahteva pronalazak novih puteva.

Tex Murphy

May The Force be with us...
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

otaku

jel vodeo neko one fotografije koje prikazuju kako su muslimani odrubili glavu onom Amerikancu, civilu nozekanjom i to poslali iz Bagdada da zaprete sto su valjda Amerikanci reagovali na uslove u nekom bagdadskom zatvoru, ono je pravi horor, iza stoje njih petorica sa nekim kukuljicama na glavama, a jedan zamahne ogromnom nozekanjom a isperd njih na nekoj plasticnoj stolicici u narandzastom kombinezonu sedi taj Amerikanac i gleda belo, kazu da je pre toga pokusavao da dobije svoje, pre nego sto je nestao i da im je rekao da se vraca kuci iz Iraka
Proooobaj da u glavi budes sam

phuzzy

www.ogrish.com

Doduse, momci obicno imaju i mnogo gore na lageru, ali ovo je sad popularno posto je u trendu...