To za tobdžije je izmišljotina kakva oćeš, imaš negde neke arhitekte koji su pravili neke kilometarske mostove, nije im padalo na pamet da računaju zakrivljenost ,nego samo ravno i super im ispalo.
Pričaš o vlasti i agencijama u raznim zemljama?
Znaš li koliko ikoga zabole da ti priča istinu i da otkriva nešto novo osim način da budeš poslušan i plaćaš porez?
Pa bre i oni što znaju da postoji Bog, prodaju i sebe i njega za frtalj love, aman gde ti živiš?!?
Na nekoj drugoj planeti?
I to sve pod izgovorom' Učinili smo to za našu decu, Bog će razumeti, aha, ZNAM Ja!'
Tebe lično da odvedu i pokažu ti ravnu zemlju, i kažu 'kolko love mesečno, da kenjaš da je globus?',
bio bi najveći serator o globusu za cifru!
..našao bi neki izgovor pred ogledalom, i bio bi prezadovoljan sobom!
Mada, vidim da braniš establišment i bez provere , tako da voliš da te lažu, valjda su te lepo uljuljkali u predstavu o sebi, da si nebitan, među milijardama drugih vanzemaljaca,
pa kud svi turci, tu i mali Mujo. Okej, ako ti se sviđa da si ispljuvak slučajnog izdrkavanja nekih kosmičkih sila koji su se smilovali da evoluiranom majmunčetu podare govor,
budi bre, ne branim ti ja.Ne lažem te ja , ne nagovaram te da veruješ MENI, nego da istražuješ, naučiš nešto.
Kao što objasnih negde ranije, i ja svašta gledam i slušam, odabrao sam u ovo da verujem.