• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Masoni, JSO, DB, KGB, UDBA, CIA-BIA, Tajna policija

Started by Sveti Filica, 14-05-2004, 13:17:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sveti Filica

Šta biste radili kada bi vam neko preko privatne poruke nekog foruma saopštio sledeće.

- Momče (ili devojko), već dugo te proučavamo i pratimo svaku tvoju poruku i stavove na raznoraznim forumima.

Dopadaju nam se vaše osobine.
Mudro ste odreagovali na sve date provokacije i davali veoma inteligetne odgovore.
Ukratko, vi ste čova što nam sada savršeno treba.
U pitanju je projek't od državog značaja...bla...bla...
blabla blabla bla
njanja njanja njanja nja...

Ghoul

rado bih ti odgovorio, ali vec sam dao zavet cutanja...
https://ljudska_splacina.com/

varvarin

otaku

Proooobaj da u glavi budes sam

Tex Murphy

Umro bih od smijeha.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

otaku

sivka

Pomislila: "gle, budaletina"... a mozda bih pukla od smeha, a mozda bih pozvala kuma da ga pitam sta to njegovi brljaju..
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Sveti Filica

A ja baš mislio tako da počnem priču.
Mislio sam vi ćete mi dati ideju za dalje a ono ništa...

Kako je dečak Bastijan iz Nedovršene priče, čitajući knjigu ušao u nju i u svet fantazija bilo bi dobro napraviti nešto tog tipa al' s komjuterom.

Nevin i naivan forumaš - genijalac  :evil:  dobija poziv s nepoznatog nika da se uključi u neki projekat ali šta ga tamo čeka? (duh, vanzemaljci, tajna policija koja mu otkriva misteriozni nestanak njegovih roditelja, udruženje koje ga angažuje da odgonetne tajnu šifru, blabla blabla blabla bla, njanja njanja njanja nja...) Šta staviti?
Ne znam. Nisam pametan.

varvarin

A da li može tajna policija, koja ga vodi kod vanzemaljca, koji hoće da ga siluje, ali ga spase duh njegovog (forumaševog) roditelja ?

Boban

Filice, tvoje ideje su vec decenijama prevazidjene.
Ajde ti malo da jos porastes, upoznas zivot, iscitas bar desetak knjiga, pa da vidimo šta ćeš onda da mislis o svemu tome.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Sveti Filica

Quote from: "Boban"Filice, tvoje ideje su vec decenijama prevazidjene.
Ajde ti malo da jos porastes, upoznas zivot, iscitas bar desetak knjiga, pa da vidimo šta ćeš onda da mislis o svemu tome.

10 knjiga?
Aha ha ha!!!

Toliko prešišam za 3 i po meseca u proseku.

Inače, svaka tema je na neki način prevaziđena i već viđena ali nije bitno šta se dešava već kako. I u najprostijim fabulama gde se dvoje vole a treći smeta ima mnogo prostora za originalnosti.

A ako ćemo pravo FORUM i INTERNET kao polazna tačka neke priče nisu tako često korišćeni.

Boban

Knjige ne treba prelistavati nego citati s razumevanjem.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Sveti Filica

Quote from: "Boban"Knjige ne treba prelistavati nego citati s razumevanjem.

Ko prelistava?
 Prezeljavam Ich!
 ( S lišćem nemam posla i ne želim. Samo zelje!)
Zeljem mešam već izdrobljene strane, umačem ih u limunast jogurt, slatku pavlaku il' gorku ness kaficu pa pravac u nozdrvu il' venu !
 :|

phuzzy

Quote from: "Sveti Filica"A ako ćemo pravo FORUM i INTERNET kao polazna tačka neke priče nisu tako često korišćeni.

I postoji jako dobar razlog za to. Nije u pitanju originalnost.

Ah, da, ti si Filica. Pomislićeš ko-zna-šta. Ne, nije.

Ideja je glupa.

otaku

kad je rec o neoriginalnosti, imala sam ja neku ideju za pricu o forumu, kao o devojci koja se prikljucuje forumu, ali je onda svi tamo odbace jer provale da je folirant itd. i onda ona nekoliko godina prati   xph34 xsleep2 sta ko od njih prica na forumu,  prokljuvi njihove strahove  xvamp2 jer je rec o ljubiteljima horora i sf-a i onda krece jednog po jednog da ih muci i ubija  :roll: , onda mi je Ratko ucinio uslugu i rekao da je prica nevidjeno sranje i objasnio to zasto su price o forumima dosadne kao tema, tako da se, sva sreca, na tome zavrsilo, sto opet ne znaci da na drugom mestu nisam pojela govno.

daniel dravot

aha sad mi je jasno
zato se ti trudis da se ovde predstavis kao skot i osoba bez identiteta, jer zelis da te ljudi kao takvu i dozive da bi im bilo lakse da te odbace i oteraju sa foruma
ali na jednu stvar nisi racunala - na bezgranicnu popustljivost, trpeljivost, i zelju ovih ljudi da pomognu svakom ko se oseca odbaceno, izgubljeno nevoljeno, usamljeno...
eto bas bezeveze a verovatno bi prica i eventualno film bili zanimljivi posebno ako bi bili radjeni po istinitom dogadjaju  :twisted:
samo totalni slepac ili neznalica sa nekim ultrabizarnim poimanjem horora

otaku

:lol: , nije, srecno sam udomljen covek, samo smisljam glupe price.

MShS

Quote from: "Sveti Filica"
- Momče (ili devojko), već dugo te proučavamo i pratimo svaku tvoju poruku i stavove na raznoraznim forumima.

Mudro ste odreagovali na sve date provokacije i davali veoma inteligetne odgovore.

To se jednostavno ne desava.
Ljudi iz sluzbi, ma koliko inteligentni bili ipak su u dusi seljacine i pomalo ograniceni. Takav tip delovanja je malcice apstraktan za njihovu formu mentis. Nemaju oni vremena da se bave time.
Ja sam MAGISTER ShET SILBY

detektiv Hamfri

detektiv Hamfri

peckerwood

Quote from: "Sveti Filica"Šta biste radili kada bi vam neko preko privatne poruke nekog foruma saopštio sledeće.

blabla blabla bla
njanja njanja njanja nja...

...odjebi ih bez pardona... reci im da ti popushe... i da si pametniji od nijh... i da mogu da te povuku za ?  :lol:

David

U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.