Čitale mi se neke kratke priče, a prolazio sam pored Doma omladine, pa mi palo na pamet da svratim u knjižaru da kupim Gole glasove.
Međutim, tamo ih nema u ponudi.
Počinjemo da imamo problem. Video pregled zbivanja u prodavnici ne otkriva da se zbilo bilo šta od ovde navedenog.
Nemamo mi nikakav problem.
Mislim, vi nemate problem, ali mislite da ga imate jer vam je u međuvremenu palo na pamet kako neko pokušava da vam diskredituje biznis sa knjižarom preko nekog random lika sa Sagite. Valjda je verovatnije nego da je taj random lik u knjižari želeo da kupi neku knjigu i došao na sajt da kuka kako je nije našao.
Ja niti mislim da imam problem niti ga imam. Najgore što može da mi se desi zbog ovoga je - šta? - da popijem ban sa Sagite. Meni je ovde očigledno fino, inače se ne bih logovao gotovo svakodnevno, ali svakako se ne budim svakog jutra samo zbog postovanja na Sagiti.
U svakom slučaju, ako već imate video nadzor - pet sati popodne, deset minuta gore ili dole, najviše. Plava majica, crni ranac. Ušao u radnju sam, za mnom došao vaš zaposleni. Pitao ga za Gole glasove, dobio info da nema. Prelistao novi Znak sagite iz izloga i izašao napolje nakon toga.
Nije da sam bio dužan da se ikome pravdam, pa ni vama.