Konan sigurno zaslužuje mnoge primere na ovim stranama!
A ja prvo da kažem da Ulis Bladston nije prvi put predstavljen u ovim epizodama koje smo pominjali. Marvel je par godina ranije izdao dve epizode u Marvel Presents, i njih je isto pisao Džon Vorner, i bile su u boji. Meni je čitava priča o 10 hiljada godina starom lovcu na čudovišta, koga održava u životu komad mističnog dragulja iz dimenzije haosa, i koji veruje da se bori protiv tog haosa a u stvari je samo njegova igračka, jedna od najinteresantnijih koje sam ikada čitao u stripovima, iako ima lutanja, i niti koje nisu išle nikuda.
No, ovo što je Meho rekao u poruci pre prethodne me je nepogrešivo podsetilo na Infinity Gauntlet, zato što je to bio glavni događaj u Marvelovom univerzumu, a crtala su ga dva crtača, što je neoprostivo.

Jedan od njih je bio George Perez, i red je da prikažemo nešto i od njega. Jednom sam naleteo na raspravu ko je bitniji za strip, Perez ili Byrne, i, dok smatram da to nije bokserski meč, i da bih rado uzimao od obojice šta mogu, zanimljivo je pratiti takve rasprave sa stanovišta fandoma (ili umetničke kritike, ako je moguće). U čast svemoćne statistike, ubaciću ovde podatak: prema informacijama na sajtu
Mike's Amazing World of Comics, Perez je odgovoran za skoro 700 naslovnih strana, a Byrne za gotovo stotinu više (nisam uzimao u obzir da li je u pitanju kompletan crtež ili samo rad olovkom, bez tuširanja).
Dakle, Meho je obećao Byrne-a, a evo ga Perez, čuven po preciznosti, i sposobnosti da crta desetine likova po kadru.
Prvo pomenuti Infinity Gauntlet:

A onda ono što mene lično najviše fascinira - rad na tada novom serijalu Čudesne žene, "rehabilitovane" posle događaja koji nećemo pominjati*:

Ovo je zahtevalo obe strane!
Perez je uglavnom radio za DC, i mnogi na ovim prostorima (računajući i Meha, koliko se sećam) su obožavali The New Teen Titans u mladosti:

A jedna od stvari po kojoj je najpoznatiji je krosover JLA/Avengers, koji je dugo bio planiran, ali je objavljen tek početkom ovog veka:

Ali! Ako već pričamo o crtačima, dobro bi bilo imati temu o najboljim ili omiljenim tablama, ili bar kadrovima...
*Yes! Uspeo sam da na brzinu predstavim Pereza i da ne pomenem Crisis on Infinite Earths!