• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Вода као гориво?

Started by Truman, 12-10-2018, 21:08:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

https://www.kurir.rs/planeta/3136363/misteriozna-smrt-pronalazaca-automobila-na-vodu-stenli-majer-pao-je-mrtav-posle-gutljaja-soka-a-njegove-poslednje-reci-sve-su-sokirale-video
Има ли неко од бриљантних техничких умова са форума да каже да ли је овако нешто могуће?
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truba

cepanje vazduha na vodonik i kiseonik
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Krsta Klatić Klaja

Komi, manje hmelja i grožđa!
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Truman

Quote from: tomat on 12-10-2018, 21:13:20
Šta konkretno?

- Iako je još uvek veoma neiskorišćena, voda je savršen izvor goriva. Kroz elektrolizu, molekul vode se deli na dva komponentna atoma i oksidira kao gorivo. Ovo gorivo obezbeđuje energiju koja je 1,5 put jača od benzina.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Krsta Klatić Klaja

kako bre neiskorišćena, još se pitam oćemo li imat vode da pijemo uskoro

jedino ako mislite da trošite slanu vodu

scallop

Gde si našao tu čudovišno netačnu konstrukciju? Tačno je koliko i labudovo rešenje.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Krsta Klatić Klaja

scallop

Zar si i ti imao neku konstrukciju? Naš'o na Wikiju?

Krsta Klatić Klaja

scallop

Tvoja verzija sa slanom vodom je čak bolja. Nešto mora da bude i provodnik.