• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Alternativa Tapatalku

Started by mac, 23-12-2018, 12:40:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mac

Tapatalk je počeo mnogo da smara s reklamama. Da li vi koristite neke druge programe za lakšu navigaciju po forumu? I koje?

Petronije

Ako nisi gadljiv na piraCki TT, mogu da ti šibnem "čistu" vip verziju koju trenutno koristim, v8.1.2

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Krsta Klatić Klaja

neoliberali nisu gadljivi na pirateriju po Geriju Bekeru 8-)

jel ima tu išta dodatno ili samo nema reklama?

jer old verzija šljaka sasvim ok
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Petronije

Ne znam koja ti je old verzija jbg. ali ovo je nova verzija, možda ne baš poslednji build ali svakako među najsvežijima. Ima razlika između starijih i novijih, stalno oni nešto menjaju. Ako ti odgovara ta old - ne menjaj. Ili ako hoćeš da probaš, okačiću negde.

Krsta Klatić Klaja

ima sajtova sa tim old verzijama raznih aplikacija

kad sam nekad tražio bukvalno je bilo 100 verzija tapatalka da se skine, recimo od 2012. do danas

Truba

nikad to čudo nisam koristio
niti me zanimalo
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Petronije

Zavisi Bato i od telefona koji koristiš. Na velikim ekranima visokih rezolucija (fhd+/4k) te old verzije izgledaju ružno, jer je sve mnogo krupno i mutnjikavo. Opet, novije verzije hoće da zakolju malo vremešniji hardver, pa ni to nema neke svrhe, nekome će svakako bolje raditi neka starija verzija. Mada ti na nubiji opušteno voziš te nove verzije.

Krsta Klatić Klaja

da, mislio sam čisto da vrati 2-3 verzije unazad, tipa na neku verziju kada mu je odgovaralo, recimo iz oktobra

ako bi išao godinama unazad sigurno bi krš bilo

sad na nubiji ne znam ni koja mi je verzija i ok mi je, ali neko vrijeme je tapatalk baš zezao s reklamama

mac

Ha, pa ja sam se i pre šest godina žalio na isto, i dobio isti odgovor kao i pre par nedelja: ruska piraterija. Od iste osobe :)

Kako je moguće da je Tapatalk jedini čitač foruma na svetu...

Petronije

Ni tad nisi umeo da ceniš tuđu pomoć, kao ni sad.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

dark horse

Menu nejasno šta će vam nekakav "čitač foruma" kad sve radi iz browsera kako je Bog zapovedio, ali dobro...
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

mac

Mnogo je sitno kad se forum čita na telefonu iz brauzera. Nemamo dobru temu sa responsive dizajnom. Pored default teme postoji samo nekakava "jane" tema koju koristi samo jedan korisnik na forumu. Probao sam je i iako je bolja za telefon od default, i dalje je loša.

Problem je u verziji SMF. Mnogo je stara. Da je neka novija, onda bi bile dostupne dobre responsive teme.

Krsta Klatić Klaja

mače, lažni neoliberalu, nećeš rusku pirateriju a nećeš ni da platiš tapatalk, pa misim šta oćeš onda? :)

izvadi keš i plati aplikaciji reket ili poljubi Putina u dupe, nema treće!

mac

Ima treće. Mogu da da gledam forum iz brauzera na telefonu i da se mučim. I ako me izbor da se mučim čini neoliberalom, onda neka budem neoliberal!