• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ђуричко

Started by Truman, 17-09-2019, 15:16:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3323009/nikola-djuricko-napusta-srbiju-sa-celom-porodicom-seli-se-u-ameriku-a-evo-zasto-su-se-odlucili-na-ovaj-korak-ona-ce-mu-otvoriti-vrata-holivuda
Шта мислите, какве су му шансе да успе у "клетој Америци"? Како процењујете његов таленат у поређењу са рецимо Сергејем који је такође пробао преко баре, али није успео? Мислите ли да ће Анђа преко везе да му среди неку улогу?  xuzi
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Meho Krljic

Ma, neće on biti neka zvezda tamo, al ako može da dobija redovan posao po reklamama itd., ond aajde...

Truman

Тешко да би Србина ангажовали за рекламе. Оно чему може да се нада су споредне улоге, као у оном Питовом зомби филму...и ту могу да се узму лепе парице.

Aleksa Topuzić

Nikakve.
Za pravljenje karijere on mora govoriti engleski na nivou native speaker-a. Ako već nije te sreće, bolje bi mu bilo da govori engleski sa španskim/latino akcentom; slutim (a slutiti još jedino znam), da njegov engleski nije takav. Sa španskim akcentom, možda bi mogao bi da glumi ljude iz juž. Amerike i u bioskope privuče ljude tog porekla, kojih u USA ima milione. Ili da je rođen ranije: osamdesetih je bio u punoj snazi taj trend ljudi sa stranim akcentima, pa su šanse za karijeru dobili čak i drva javorova poput Žan-Kloda Van Dama
Najbolji posao od naših tamo je napravio Stefan Kapičić, a šta on glumi? Daje glas liku koji priča ruskim akcentom.
Pre nego što krene pljuvačina na gluše amerikance, probajte zamisliti da kod nas u Pavićevoj seriji lika pod imenom Marko Oštribrković, rodom iz Bele Palanke, glumi neko sa npr. nemačkim akcentom.
Pesnik nesvrstavanja i samoupravljanja.

Truman

Има 45 година, у Србији је постигао шта је могао. Може само да стагнира. Логичан потез за глумца који верује у себе је да проба у најфилмскијој земљи на свету. Оно што би могао да добије су неке позоришне улоге. Филмске већ теже, али држимо му палчеве. Може увек да се врати.

mac

Kakve su ove Pijavice, što se trenutno daju u bioskopu? Vredi li para i vremena?

Truman

Домаћи филм, не улива ми поверење. Ја ћу то заобићи.

Alexdelarge

"Ovo su jedine godine koje imam. Sve mi je teže da pravim kompromise": Nikola Đuričko o odlasku iz Srbije

https://www.nedeljnik.rs/ovo-su-jedine-godine-koje-imam-sve-mi-je-teze-da-pravim-kompromise-nikola-duricko-o-odlasku-iz-srbije
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Alexdelarge

Glumac se sada pohvalio da je dobio ulogu u jednoj od najgledanijih Netfliksovih serija  "Stranger Things".

"Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu a nije ni ogromna. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti", rekao je Đuričko u podkastu Agelast.

https://mondo.rs/Zabava/TV/a1306034/Nikola-Djuricko-dobio-ulogu-u-seriji-Stranger-Things.html
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Meho Krljic

E, pa, lepo, ST je i dalje jedan od boljih delova Netfliksove ponude i biće lepo videti Džonija tamo.

ratanok

Niko da pomene da je dobio ulogu za drugu sezonu eplove serije 'For All Mankind' što je meni mnogo zanimljivija vest.
U prvoj sezoni videli smo samo jednog Rusa, sad znamo ko će biti drugi.