ZNAK SAGITE PORTAL • ČUDNA KNJIŽARA • BIBLIOGRAFIJA
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Je li Truki, kakva si istraživanja sproveo? Da nije putem radio signala, ili si nabavio neku drugi opremu za komunikaciju?
Quote from: ALEKSIJE D. on 05-11-2019, 10:57:29Je li Truki, kakva si istraživanja sproveo? Da nije putem radio signala, ili si nabavio neku drugi opremu za komunikaciju?Не већ истражујући разне случајеве "јављања" НЛО-ова, као и психонаутски ( кроз снове ). Временом се слагалица употпуњавала и ово Сноуденово сазнање је у складу с тим.
E ako je tako onda je to već ozbiljna stvar.
Trumane, u mojoj priči "Odabrana", glavna junakinja ima sasvim drugačija iskustva kroz snove, glede vanzemaljaca... I sad ti to želiš pobiti? Negirati?
Ti se pretvaraš u nekakvog srpskog Zoska, čoveče.
Quote from: saturnica on 05-11-2019, 16:00:19Trumane, u mojoj priči "Odabrana", glavna junakinja ima sasvim drugačija iskustva kroz snove, glede vanzemaljaca... I sad ti to želiš pobiti? Negirati?Не, не желим побијати да имаш бујну машту.
Mogao bi, Truki, malo tu tehniku da nam pojasniš. Čisto da mi probamo. I to što uzimaš, ako može. Jesu li tablete ili one smešne cigarete ili nešto tečno?