STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > STRIPOVI I OKO STRIPOVA

Džef Lemir: OKRUG ESEKS

(1/2) > >>

marlowe:

Poštovani čitaoci,
sa velikim zadovoljstvom možemo da najavimo novu knjigu naše centralne edicije "Prvi izbor" - integralno izdanje trilogije OKRUG ESEKS, kanadskog autora Džefa Lemira. Knjiga će iztaći iduće nedelje, ali zbog vanrednog stanja i činjenice da je većina knjižara i striparnica zatvorena, njena će distribucija biti veoma ograničena tokom ove situacije. Svakako ćete moći da je poručite direktno od nas, a u ovom periodu, tokom vanrednog stanja, važiće i vanredna cena za direktne porudžbine - 1800 dinara, što uključuje i troškove slanja unutar Srbije.
Uplatu možete izvršiti na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad; br. računa: 250-2060000245780-39, posle čega je potrebno da nam na info@komiko.rs pošaljete adresu za slanje.O knjizi:


Čemu da se okrene dečak kad nestane ceo njegov svet? Šta može da pretvori dvojicu braće iz nezaustavljivog tandema u dvojicu gorko udaljenih samotnjaka? Kako nega sredovečne medicinske sestre otkriva ožiljke cele jedne zajednice i kako išta može da zaceli rane nastale obmanom dugom ceo vek?
Miljenik kritike Džef Lemir odaje počast svojim korenima u Okrugu Eseks, nagrađivanoj trilogiji grafičkih romana smeštenoj u izmaštanoj verziji Okruga Ontario u kojem je rođen. U Okrugu Eseks, Lemir slika intiman portret zajednice tokom godina, nežno promišljajući teme porodice, sećanja, tuge, tajni i pomirenja. Uz raskošan i izražajan crtež mladog umetnika na vrhuncu, Lemir nas uvlači u priču i oslobađa.
Ovo novo izdanje Okruga Eseks obuhvata kompletnu trilogiju nominovanu za Ajznerovu nagradu (Priče s farme, Priče o duhovima i Seoska bolničarka). Uz to, ova knjiga sadrži i preko 50 stranica dosad neobjavljenog materijala, uključujući skice, promotivne ilustracije i dve nove priče.


„Tiho, setno i zlokobno remek-delo.“ — Stiv Duin, THE OREGONIANTehnički podaci:


Džef Lemir: OKRUG ESEKS
Biblioteka Prvi izbor
Prevod: Igor Cvijanović
Strana: 512
Štampa: crno-belo
Povez: tvrdi
Format: B5
Cena tokom vanrednog stanja: 1800 dinara
Predviđeni datum izlaska: 30. 3. 2020.Meho Krljic:
Oh, DIVNO  :| :| :| :|

ridiculus:
Iz nekog razloga sam pročitao naslov kao "Okrugli seks"! NE! Nisam pijan! Niti sam podetinjio s godinama!

Svejedno, pozdravljam objavljivanje ovog Lemirovog dela uprkos, hm, razočaravajućem naslovu.

 :|

Jerome Drake:
Lijepa vijest. Hoće li knjiga biti dostupna u BiH?

marlowe:
Biće, kada se otvore granice.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version